مرسی دوست خوبم.
کدوماش قلمی میخوره وکدومی لیتیومی؟
مرسی دوست خوبم.
کدوماش قلمی میخوره وکدومی لیتیومی؟
اینباتری چطوری میخوره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون نوشته لیتیومی هم میخوره! 4 x AA batteries (Alkaline, NiMH or Lithium)
HS10 با SX20 قلمی FZ35 و SX210 لیتیومی
فکر نمیکنم که هم قلمی بخوره هم Lithium
این سایت بهتره (هر چند ...)
اینم نقد و بررسی Fujifilm FinePix HS10 از همین سایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by ELSIN; 19-10-2010 at 00:06.
مرسی خیلی لطف کردید.
من با یک استاد عکاسی تماس گرفتم
ایشون این مدلو پیشنهاد دادن:
من خودم بهش گفتم چون این 720P HD ضبط میکنه بهتره اینو بگیرم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما چی میگید؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پست بالای من رو دوباره بخونید (تغیرش دادم)
بله G11 عالیه (عکسش بهتر از مدی های قبلیه) اما فیلم و زوم پر میشه
D3100 که یه حرفه ایه و هنوز نیومده اما اگر صبر کنید و کمی افزایش بوجه بدید میتونید بخرید
درباره D3100
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by ELSIN; 19-10-2010 at 00:31.
مرسی واقعا از لطفت.خیلی زحمت میکشی.
این D3100 قیمتش حدودا چقدر بیشتر از G11 ئه؟بعدش اینکه حدودا فکر میکنی چقدر دیگه بیاد تو بازار؟؟
قربان شما
من تو amazom.com دیدم زده بود 698$ تو ایران که بیاد اولش خیلی زیاد تره اما فکر کنم تا 1 نهایتا 2 ماه دیگه قیمتش بهتر بشه مثلا 700 یا 800 هزار تومن
این لینک D3100 تو amazom
اگر بتونید از همین جا بخرید عالیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
مرسی خیلی لطف کردی.
راستی G12 هم اومده.ظاهرا 1080P ضبط میکنه
بله عالیه اما اونم فکر نکنم الان تو ایران باشه وقتی هم که بیاد قیمتی بیشتر از 500 هزار تومن داره حتی وقتی که قیمتش واقعی هم بشه باز هم بالای 450 تومنه
اما شما هنوز بین دوربین حرفه ای و دوربین غیر حرفه ای انتخاب نکردید که این جوری نباید باشه
![]()
اگر بخواي فيلم برداري و عكس برداري خيلي خوب داشته باشه بايد يك ميليون به بالا هزينه كني
اگر اولويتت عكاسي خوب باشه w390 سوني خوبه 14 مگاپيكسله عكاسي پاناروما داره زومش 5 لرزشگير دست اپتيكال داره ساخت ژاپنه.
دوربين HX1 سوني هم خيلي خوبه فيلم برداري Full HD داره 9 مگاپيكسله زومش 20 ساخت ژاپن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)