تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 416 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213253303 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

راستی دوستان یه سوال برام پیش اومده...
    چرا تو صحنه هائی که ناروتو باحالت کیوبیش بادشمن میجنگه نوع انیمیشن به اون صورت در میاد انگار همه کش میان...
    یادمه تو مبارزه بین ساسکه وناروتو تواون دره هم همینطور شده بود...البته در مبارزه باپین هم همینطور بود...

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

تو مبارزه بین ساسکه وناروتو تواون دره هم همینطور شده بود
    اگه منظورت مبارزه در سری اول هستش که خوب بابا اون مال 4 یا 5 ساله پیشه و گرافیکش خیلی پایین بوده اون موقع..........

در مبارزه باپین هم همینطور بود..
    کلا این قسمت مبارزه با آخرین پین رو گند زدن بهش رفت ..بعد از 10 یا 20 روز قسمت هاش رو پخش کردند و گویا قرار بوده که 2 قسمت در هفته پخش کنند که دومی لو میره وبا هم در اینترنت قرار میگیره.........تیم سازنده انیمه اون موقع خفن سوتی داد ....اگه یادت باشه ناروتو با تیکه سنگ می زد تو سر پین که مثل میخ می رفت تو زمین!!!!!!!!!!!!!!!!

البته بعدش قسمت ها درست شد ..فکر کنم یه گروه دیگه اون قسمت ها رو ساخته بود !!!!!!!! چون یه سری شخصیت ها بد در اومده بودند ..نمونش همین هیناتا که ساکورا داشت درمانش می کرد چه بدن و هیکلی براش گذاشته بودند بیچاره !!! ....از سوناده هم بزرگ تر شده بود پدر سوخته هاش!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

پاک شود!!!!!!!!!
    چرا پاک شود؟؟؟؟!!!!
    پستت عالی بود...

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

چرا پاک شود؟؟؟؟!!!!
    پستت عالی بود...
    دوبار پست زده شد آخه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خبری از این فیلم چهارم نیست ............کی میاد بریم ببینیم!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

دوبار پست زده شد آخه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خبری از این فیلم چهارم نیست ............کی میاد بریم ببینیم!!!!!!!!!!!!
    چند صفحه قبل یکی از دوستان پرسیده بود...
    فیلم چهارم تازه حدود دو ماهی میشه اکران شده...حالا حالاها هم منتظرش نباش...اینو از چند نفر که این کاره بودن شنیدم...که معمولا فیلم های سینمائی ناروتو حدود یک سالی بعد از اکران در دسترس عموم قرار میگیره...یا تا به حال که روال به این ترتیب بوده...همه فیلمها هم تابه حال این روالو رعایت کردن...

منم اومدم یه نیمچه اسپمی زدم...بعد که اومدم دیدم شده 2تا...

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

راستی دوستان یه سوال برام پیش اومده...
    چرا تو صحنه هائی که ناروتو باحالت کیوبیش بادشمن میجنگه نوع انیمیشن به اون صورت در میاد انگار همه کش میان...
    یادمه تو مبارزه بین ساسکه وناروتو تواون دره هم همینطور شده بود...البته در مبارزه باپین هم همینطور بود...
    این یه سبکه توی ساخت انیمه . البته اسمش رو یادم رفته ولی یه سبک خیلی وقته اومده . وقتی میخوان سرعت و قدرت مبارزه رو نشون بدن اینطوری میشه . اگه کمی به سبکش دقت کنید واقعا خوشتون میاد .

اگه منظورت مبارزه در سری اول هستش که خوب بابا اون مال 4 یا 5 ساله پیشه و گرافیکش خیلی پایین بوده اون موقع..........

کلا این قسمت مبارزه با آخرین پین رو گند زدن بهش رفت ..بعد از 10 یا 20 روز قسمت هاش رو پخش کردند و گویا قرار بوده که 2 قسمت در هفته پخش کنند که دومی لو میره وبا هم در اینترنت قرار میگیره.........تیم سازنده انیمه اون موقع خفن سوتی داد ....اگه یادت باشه ناروتو با تیکه سنگ می زد تو سر پین که مثل میخ می رفت تو زمین!!!!!!!!!!!!!!!!

البته بعدش قسمت ها درست شد ..فکر کنم یه گروه دیگه اون قسمت ها رو ساخته بود !!!!!!!! چون یه سری شخصیت ها بد در اومده بودند ..نمونش همین هیناتا که ساکورا داشت درمانش می کرد چه بدن و هیکلی براش گذاشته بودند بیچاره !!! ....از سوناده هم بزرگ تر شده بود پدر سوخته هاش!!!!!!!!
    درسته این قسمت رو یه گروه از اروپا توش شرکت داشتن . کمی به سبک این انمیشن های غربی شده بود .
    همونطور که گفتم این یه سبکه و گرافیکش پایین نیست . برای مثال دیدید که پین چه جور روی اب بدو بدو میکرد . در حالی که با عقل ادم جور در میاد که همچین چیزی امکان نداره . شده بود مثل میگ میگ .

ولی من بعد از دیدن این قسمت حالم بهم خورد . بع از چند روز که فهمیدم این یه سبکه اومدم دوباره همون قسمت رو دیدم . واقعا باید بگم یکی از بهتری قسمتهای انیمه بود . هم به خاطر مبارزه با پینش هم به خاطر اخرای همون قسمت که خیلی زیبا ساخته شده بود . من خودم تا حالا 20 بار همون قسمت رو دیدم .

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

این یه سبکه توی ساخت انیمه . البته اسمش رو یادم رفته ولی یه سبک خیلی وقته اومده . وقتی میخوان سرعت و قدرت مبارزه رو نشون بدن اینطوری میشه . اگه کمی به سبکش دقت کنید واقعا خوشتون میاد
    من فکر میکردم که به خاطر اینکه میخوان مبارزه های خیلی سریع وپر جزئیات رو نشون بدن اینطوری درست میکنن...
    ولی بعدش یه خورده که فکر کردم یادم اومد که این همه مبارزه های سریع وشلوغ توکل این انیمه دیدیم پس چرا اونا اینطور نبودن...
    بعد یه چیز جالبتر...چطور آخرین پین اون همه از کیوبی کتک خورد(اون تیکه که عین میخ میکوبید تو سرش دیگه ته خنده بود...)بعد با یه rasenganدخلش اومد!!!!!!!!!!

اما از هرچه بگذریم سخن مادارا خوشتر است...راستی کسی فکرشو کرده که ممکنه این یارو(توبیه)ممکنه مادارارو کشته باشه ومثل ناگاتو چشمای اونو گرفته باشه...؟؟؟اگه بخواد اینطور باشه باید چاکرای زیادی داشته باشه تا بتونه از شارینگان استفاده کنه...(هر چه قدر سعی میکنم نمیتونم این معمای مادارا رو فراموش کنم) آخه هر جور فکر میکنم نمیتونم به خودم بقبولونم که این مادارا باشه...همسن با هکاگه اول...(خدا بگم این کیشیموتو رو چی بکنه که اینقدر مارو میپیچونه...)
    ممکنه قبلا در موردش بحث شده باشه ولی هر چه قدر درموردش بحث کنیم کمه...

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من فکر میکردم که به خاطر اینکه میخوان مبارزه های خیلی سریع وپر جزئیات رو نشون بدن اینطوری درست میکنن...
    ولی بعدش یه خورده که فکر کردم یادم اومد که این همه مبارزه های سریع وشلوغ توکل این انیمه دیدیم پس چرا اونا اینطور نبودن...
    بعد یه چیز جالبتر...چطور آخرین پین اون همه از کیوبی کتک خورد(اون تیکه که عین میخ میکوبید تو سرش دیگه ته خنده بود...)بعد با یه rasenganدخلش اومد!!!!!!!!!!
    تنها مبارزه ای که توی این سبک بود رو من فقط یکی توی سری اول بین ناروتو و ساسکه دیدم و بین پین و ناروتو توی این سری . که هردو تاش تا الان سهمگین ترین مبارزه بوده (توی سری خودش)

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

برای مثال دیدید که پین چه جور روی اب بدو بدو میکرد
    بدو بدو نه بد یو بد یو (به قول شاه بابا )

راستی کسی فکرشو کرده که ممکنه این یارو(توبیه)ممکنه مادارارو کشته باشه ومثل ناگاتو چشمای اونو گرفته باشه...؟؟؟اگه بخواد اینطور باشه باید چاکرای زیادی داشته باشه تا بتونه از شارینگان استفاده کنه...(هر چه قدر سعی میکنم نمیتونم این معمای مادارا رو فراموش کنم)
    این خاصیت انیمه های ژاپنی هستش که نا ،خر از داستان اصلی چیزی نمی فهمید من اینو بعد از دیدن کامل Full metal alchemist دیگه کاملا بهش ایمان پیدا کردم!!!!!!!!!!!!!!! توی سه قسمت آخر صحنه های غافلگیری زیادی وجود داشت که تا اخرین لحظه ها هم ادامه داشت...برای ناروتو که فکر کنم 50 قسمت آخر طوفانی باشه..............

به نظر من این مادارا یا یه شخص دیگه هست که خودشو جای اون جا می زنه ( که خیلی احتمالش کمه چون در مبارزه ساسوکه با ایتاچی ، ایتاچی بهش گفت که مادارا زنده است و شما فکر می کنید که مرده ) یا این که خود مادارا هستش و مثل سوناده داره از یه جوتسوی ویژه برای جوون نگه داشتند خودش استفاده می کنه....................

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

50 قسمت آخر طوفانی باشه..............
    تا اون موقع که هممون شدیم یه پا شاه بابا...
    مادارائی بسازیم که از کله اش دودی به هوا بپراکنیه...

کسی میدونه این فیلر تا کی ادامه داره؟؟؟
    یعنی قسمت بعد هم فیلره؟؟؟(اصلا انیمه رو بی خیال شیم مانگای خودمونو بچسبیم بهتره...مثل اینکه حالا حالاها قرار نیست انیمه برگرده به زمان حال...(من هنوز قسمت180رو نتونستم ببینم...)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •