تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1935 از 3195 اولاول ... 935143518351885192519311932193319341935193619371938193919451985203524352935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,341 به 19,350 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستان گفت که برای لایو بازی کردن باید از LT دستگاه مطمئن بشم.؟ من زیاد آشنا نیستم چطوری میتونم تشخیص بدم که LT دستگاه خوب و ایمنه برا بازی انلاین ( تو شبکه ی لایو ).؟ دستگاه رو بیرون وقتی خریدم فروشنده برام کرک کرد. راستی امکان اینکه بعدا بازی هایی بیاد که رو دستگاه اجرا نشه ؟ و ما میتونیم خودمو کرکش کنیم. ؟ در مورد اپدیت داشبورد حتما باید این کار رو انجام بدیم. ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

BL رو بیخیال بابا......اینارو هر سال میگن.منظورم اینه دو ساله داریم LIVE میزنیم هیچیش نشده..سال قبل این موقع هم می گفتن بچه ها BLACKLIST و اینا .....ولی چی شد یه سال ما هنوز black نشدیم..........

.
    خوب این رو که با مثال در پست قبلیم توضیح دادم دیگه!

در Ban Wave November 2009 همه کنسول هایی که در محیط LIVE بودن ( منظور با بازی کپی شده) بن نشدند! و یک سری از اونها شناسایی شده و در Ban Wave بعدی مورد رحمت مایکروسافت قرار گرفته و بن خواهند شد!

همونطور که قبلا هم گفتم شما اگه در سال 2009 با کنسولتون به LIVE رفته باشین دیگه با LT نمیتونین به LIVE برین و 100 درصد بن خواهید شده! چون در سال 2009 و در Ban Wave شناسایی شدید! حالا اسم این شناسایی رو شما هر چیزی میخواین بزارید!
    ولی چی شد یه سال ما هنوز black نشدیم
    LT در تاریخ 20 ژانویه 2010 ( اگه اشتباه نکنم!) عرضه شد! یعنی هنوز 1 سال نیست که عرضه شده!

شما فریمور کنسولتون چیزی غیر از LT هست و به LIVE میرید؟

سلام
    یکی از دوستان گفت که برای لایو بازی کردن باید از LT دستگاه مطمئن بشم.؟ من زیاد آشنا نیستم چطوری میتونم تشخیص بدم که LT دستگاه خوب و ایمنه برا بازی انلاین ( تو شبکه ی لایو ).؟ دستگاه رو بیرون وقتی خریدم فروشنده برام کرک کرد. راستی امکان اینکه بعدا بازی هایی بیاد که رو دستگاه اجرا نشه ؟ و ما میتونیم خودمو کرکش کنیم. ؟ در مورد اپدیت داشبورد حتما باید این کار رو انجام بدیم. ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    اولا که اینو خدمتتون عرض کنم که 20 ام ماه ژانویه امسال ( سال میلادی) فریمور LT منتشر شده ازون موقع به بعد هم اکثر فروشنده ها کنسول هارو با این فریمور آپدیت کردن ولی خوب برای اطمینان بیشتر شما دو راه دارین :

1:خودتون تشخیص بدین : تشخیص دادن اینکه LT روی دستگاه نصب هست یا خیر اینه که باید کنسول را به PC وصل کنید.

وصل کردن کنسول ( بهتر بگم درایو کنسول ) به PC نیاز به باز کردن قاب کنسول و اشنایی به یک برنامه هست ! همین!

2: تشخیص از طرف بیرون! : اما اگه مثل من حال این کارهارو ندارید ببرید به یک فروشگاه تا براتون تست کنن ببینن فریمور درایوتون چیه و اگه LT نبود همون وقت براتون آپدیت کنه!

اما آپدیت داشبورد کار خیلی راحتیه و میتونین به تاپیک زیر مراجعه کرده و اونجا اطلاعات کافی را بدست بیارید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by shab_2008; 19-10-2010 at 10:36.

3. 8 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا الان آخرین قیمتهای xbox چند شده ؟؟؟؟؟؟؟
    منظور از این kinec چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آیا مل جدیدی میخواد بده مایکروسافت ؟؟؟؟؟ کی به بازار میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و اینکه با اومدنش تکلیف بازیها رو این کنسول فعلی چی میشه ؟؟
    آیا منطقیه الان یا حد اکثر تا 5 ، 6 ماه آینده xbox بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

آقا الان آخرین قیمتهای xbox چند شده ؟؟؟؟؟؟؟

در مورد آخرین قیمت اطلاعی ندارم.

منظور از این kinec چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    تمامی اطلاعات در مورد این وسیله در تاپیک زیر موجوده

کد:

آیا مل جدیدی میخواد بده مایکروسافت ؟؟؟؟؟ کی به بازار میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و اینکه با اومدنش تکلیف بازیها رو این کنسول فعلی چی میشه ؟؟
    چند وقتی هست که مدل جدید این کنسول با عنوان New XBOX 360 به بازار اومده که یک سری تفاوت با مدل قدیمی داره ولی بازیهاش با مدل قبی یکی هست و فعلا به صورت عمومی کپی خور نشده.

آیا منطقیه الان یا حد اکثر تا 5 ، 6 ماه آینده xbox بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگر عجله ندارید صبر کنید تا New X360 یا همون مدل باریک شده X360 به صورت عمومی کپی خور بشه و بعد اون رو بخرید!

6. 5 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hasankachal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

1- الان قراره LT جدید بیاد؟(یعنی می خوام آپدیت کنم صبر کنم یا نه؟)
    2- چه جوری میشه پروفایل رو کپی کرد؟(منظورم اینه اگر خواستم x360 ام رو عوض کنم میشه پروفایل رو انتقالش داد؟)

3- اگر دیسک داخل x360 نباشه و به لایو وصل بشیم بن میشیم؟(من non stealth دارم)
    Last edited by hasankachal; 19-10-2010 at 15:32.

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

مگه نباید کنسول تو تهویه ی مناسب باشه؟اگه آره الان که نزدیک فصل سرما شدیم
    شوفاژ و شومینه و بخاری روشن کنیم،مشکلی برای دستگاه پیش نمیاد؟؟؟

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

همونطور که قبلا هم گفتم شما اگه در سال 2009 با کنسولتون به LIVE رفته باشین دیگه با LT نمیتونین به LIVE برین و 100 درصد بن خواهید شده! چون در سال 2009 و در Ban Wave شناسایی شدید! حالا اسم این شناسایی رو شما هر چیزی میخواین بزارید!
    شما فریمور کنسولتون چیزی غیر از LT هست و به LIVE میرید؟

فریمور کنسول من LT هستش و سال قبل هم(به غیر از وقتایی که banwave بود) باهاش لایو میزدم و امسال هم باهاش لایو زدم و بن نشدم........ .

اینو کی گفته که اگه سال 2009 بری لایو و حالا هم lt بریزی رو کنسولت و بری لایو بن میشی؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

فریمور کنسول من LT هستش و سال قبل هم(به غیر از وقتایی که banwave بود) باهاش لایو میزدم و امسال هم باهاش لایو زدم و بن نشدم........ .

اینو کی گفته که اگه سال 2009 بری لایو و حالا هم lt بریزی رو کنسولت و بری لایو بن میشی؟؟؟
    شما پست من رو درست نخوندید :

در Ban Wave November 2009 همه کنسول هایی که در محیط LIVE بودن ( منظور با بازی کپی شده) بن نشدند! و یک سری از اونها شناسایی شده و در Ban Wave بعدی مورد رحمت مایکروسافت قرار گرفته و بن خواهند شد!
    چون در سال 2009 و در Ban Waveشناسایی شدید!
    در ضمن شناسایی شدن و بن شدن در هر زمانی ممکنه اتفاق بیفته و این طور نیست که فقط در زمان Ban Wave باشه! در Ban Wave که الان حدود سه سالی هست که در نوامبر و اکتبر رخ میده همونطور که از معنای Wave ( موج) بر مید مایکروسافت کنسول هارو به طور یک پارچه و به اتفاق بن میکنه!

حرف مارو که قبول ندارید اما امیدوارم حرف سازندگان LT رو قبول داشته باشید : ( با اینکه شما اعتقادی به Black List ندارید!)

Warning! LT will not save you from being banned if console is already flagged by using a previous firmware or non-stealth discs

منبع
    کد:
    اینم که شما هنوز بن نشدید باید گفت که خیلی خوش شانسید

مگه نباید کنسول تو تهویه ی مناسب باشه؟اگه آره الان که نزدیک فصل سرما شدیم
    شوفاژ و شومینه و بخاری روشن کنیم،مشکلی برای دستگاه پیش نمیاد؟؟؟
    سعی کنید محیطی که کنسول درش قرار داره ( به عنوان مثال اتاقتون!) خیلی گرم نباشه و در کنار شوفاژ و بخاری و ... هم به هیچ وجه قرارش ندین!
    Last edited by shab_2008; 19-10-2010 at 17:59.

11. 5 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

من چطوری میتونم ازینا داشته باشم؟برای امضام مثلا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

كاري نداره كه ميري تو سايت :

کد:
    بعدش يه جا داره كه GamerTag رو وارد ميكني . بعد شكلايه مختلف داره يكيشو ميزني
    بعد روي دكمه Generate .... كليك كن . ميسازه . بعد از كليك بايد بري تو سر برگ (Forum Image)

14. 5 کاربر از hamijoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •