حذف....
حذف....
Last edited by joykiller360; 18-10-2010 at 00:27.
جدی میگم من با fifa 11 catelvania و فیلم dvd تست کردم صدای کنسول واقعا پایین اومده
میتونید خودتون تست کنید
.
بارگزاری؟؟ نه
ولی خیلی از اپشن های داشبورد کم شده یعنی جم و جور شده (تبلیغ های join to xbox live و ... همه خذف شده)
توی کنسول ستینگ هم گزینه kinect setting اضافه شده
(خلاصه داشبورد با کلاسی شده!)
Last edited by alireza_sun72; 18-10-2010 at 01:04.
والا علیرضا جان از وقتی داشنگاه ها شروع شده انگار همه چیز از سر آغاز شده !! هر کاری که قبلا نبوده الان باید انجام بدیم
خیلی وقتم پر شده.
اگه لطف میکنی لینک داشبورد رو برام بزار تا ببینم چه خبره.
بچه ها این داشبورد جدید رو چطوری نصب کنیم؟
خودمونم می تونیم؟
قبلا گزاشته بودم داداش
ولی جدا تو زندگیم از 2تا چیز بد جور متنفرمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1-درس
2-ا. ن. (امیدوارم منظورمو فهمیده باشین)
سلام دوستان من تو لایو نمیرم و بازی رو هم آفلاین بازی میکنم و اینترنت پر سرعت ندارم
آپدیت داشبورد رو نصب کنم مشکل نداره یا صبر کنم کاملش بیاد ممنون
این داشبورد کامل هست و اواتار هم داره! هیچ مشکلی هم نداره
اگه اینترنت پر سرعت نداری باید بری کافی نت دانلود کنی چون تقریبا 100 مگابایته!
این آپدیت داشبورد رو چطوری نصب کنم؟
ببین چند وقته اینجا نیومدم
درسته کامله..ولی قبل از زمان انتشار رسمی اومده بیرون (مگه انتشار رسمیش آبان ماه نبوده؟؟)در نتیجه واسه لایو خطر داره اساسی....... .
دوستان در مورد بن شدن خیلی حساسیت بی مورد به خرج میدن.......اگه درست کپی خور بشه و فریمور و LT و اینا درست زده بشه دیگه ترسی از بن شدن نیست....مایکرو سافت نمیتونه شما رو بن کنه........
فقط :
میمونه اون اوقاتی از سال که مایکرو ban wave راه میندازه و شما هرکاری کنین و هر قدر مهارت داشته باشین در دور زدن لایو باز هم بن میشید که اونم فعلا امسال تا حالا رخ نداده و احتمال میره بعد از انتشار cod bo شروع بشه......... .
در نتیجه دوستان نترسن...برن لایو بازی کنن که 80 درصد لذت یه بازی به آنلاین زدنشه............. .
Last edited by halflife g; 18-10-2010 at 13:11.
LIVE همین الانشم خطر داره چون میرین توی Black List
تازه بعد از عرضه این داشبورد چون یکی از خصوصیت های داشبورده های جدید افزایش ضریب امنیت LIVE هست احتمالا اگه با داشبورد جدید برین LIVE بن میشین!
( البته فعلا تا عرضه رسمی باید منتظر بود و دید تلفات میده یا نه!)![]()
Last edited by shab_2008; 18-10-2010 at 13:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)