نه دوست عزيز همچين امكاني وجود نداره. جوهر كارتريج از مواد مختلفي درست ميشه كه هر شركتي هم اناليز ساختش رو براي خودش داره و اصلا لو نميده.
---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------
كيفيت t50 رو نداره.
نه دوست عزيز همچين امكاني وجود نداره. جوهر كارتريج از مواد مختلفي درست ميشه كه هر شركتي هم اناليز ساختش رو براي خودش داره و اصلا لو نميده.
---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------
كيفيت t50 رو نداره.
ممنون که جواب میدی!!
اون بنده خدا گفت باید شستو شو بشه!!!
ولی این محلول رو جای دیگه ای شنیدم !!؟؟
طرز استفاده از این محلول چیه؟
مثلا باید تو کارتیج ریخت؟
با عرض سلام من پرینتر نو تحویل گرفتم سامسونگ سیاه سفیدscx-4521fولی ازهمون اول روی کاغذ خط سفید میندازه-تونر روکه دراوردم نگاه کردم روش یک خط سیاه که با دست یا الکل پاک میشه بود و همش بعد پاک کردن ایجاد میشه عکس و متن فرقی نمیکنه میتونین کمک کنین لطفآ؟
سلام دوستان من این پرینتر رو پسند کردم ببینید چطوره این لینک سایت hp که جدول مشخصاتش هست قیمتش هم 88000 تومنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by roteal2007; 17-10-2010 at 10:02.
ممنون که جواب میدی!!
اون بنده خدا گفت باید شستو شو بشه!!!
ولی این محلول رو جای دیگه ای شنیدم !!؟؟
طرز استفاده از این محلول چیه؟
مثلا باید تو کارتیج ریخت؟[/QUOTE]
اين محلول در قسمت پارك كريج ريخته ميشه با يك سرنگ و براي 24 ساعت ساكن ميمونه. بعد حدود 5 بار هد كلين ميكنن. احتمال باز شدنش خيلي كمه. بر اساس تجربيات من.
اين محلول در قسمت پارك كريج ريخته ميشه با يك سرنگ و براي 24 ساعت ساكن ميمونه. بعد حدود 5 بار هد كلين ميكنن. احتمال باز شدنش خيلي كمه. بر اساس تجربيات من.[/QUOTE]
پارک کارتیج چی هست؟(این قسمت تو همه پرینتر ها هست؟)
کارتیج من مدل 177 hp هست.(c6283)
قیمت این محلول چنده؟
سمت راست پرينتر قسمتي كه كريج دستگاه مي ايسته. اين محلول معمولا تو بازار نيست. فقط كساني كه با ماديران در ارتباط هستن ميتونن اونو بگيرن.
منظورت اون قسمتی هست که قسمت فلزی کارتج در تماس هست؟(شبیه سیم کارت)؟
اون قسمت اسمش كريج هست. وقتي اين كريج سمت راست دستگاه مي ايسته يك قطعه از پايين به هد دستگاه ميچسبه تا باقيمانده جوهر رو پاك كنه. به اون ميگن كريج پارك.
سلام دوستان
یه پرینتر میخوام که باهاش کاور بزنم ( فقط کاور )
یه مدلی که قیمتش مناسب باشه
کار بده و بازی در نیاره
به صرفه باشه
در ضمن اگه بخوام باهاش کاور رنگی بزنم هر کاور حدودا چقدر میفته واسم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)