سلام دوستان
یه سوالی داشتم در مورد وجود هاردهای ریفربیش در بازار و اینکه که چطور قابل تشخیص هستند؟
با تشکر
سلام دوستان
یه سوالی داشتم در مورد وجود هاردهای ریفربیش در بازار و اینکه که چطور قابل تشخیص هستند؟
با تشکر
دوستان ببخشید CPU چند هسته ای HDD خاصی طلب می کنه
مثلا برای core 930 چی پیشنهاد می کنید؟
با تشکر
مشکلی نداره.مثلا برای core 930 چی پیشنهاد می کنید؟
همه چی میخوره....
فقط مین بوردتونUSB3میخوره میتونین مدلUSB3تهیه کنید مدل ترنسندش هست95هارداکسترنال.
دوستان خسته نباشید من می خوام یه هارد اکسترنال بگیرم برای ارشیو اطلاعاتم فیلم و عکس و برنامه به نظرتون چی بگیرم خوبه می خوام هارد فقط مقاوم باشه یعنی سگ جون باشه البته بگم اصلا نمی خوام هارد رو جا به جا کنم یا تو هوا شوتش کنم ولی کلن امنیت اطلاعات برام مهمه
مد نظر خودم wd my book 1 tb هستش البته به جیب من یکم گرونه فک کنم 98000 هزار تومن
اگه یه مدل خوب 500 گیگ تو رنج 55 چیزی سراغ دارید بگید یه سبک سنگین کنم یا به نظرتون همون وسترن انتخاب خوبیه
همین تاپیک رو خوب مطالعه کنید جواب قبلا داده شده
دوست عزیز من اکثر تاپیک های انجمن رو که مربوط به کار من میشد خوندم اما اطلاعات و راهنمایی ها و بحث ها خیلی زیاده ادم گیج میشه
به هر حال ممنون اینم نظری بود برا خودش
سلام میشه بگین این هاردی که لینکشو گذاشتم، همینیه که تاییدش کردین؟ چون عدد 12 رو جاییش ندیدم.
یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینکه من الان یه 320 WD دارم و میخوام یه هارد دیگه هم اضافه کنم. حالا با این اوصاف بهتره که اینو بفروشم و یه یک ترابایت سیگیت بگیرم یا اینو بذارم باشه و یه 500 سیگیت بهش اضافه کنم؟ کلا از لحاظ سرعت چطوریا میشه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی اگه مثلا 800 گیگ اطلاعات داشته باشم، تقریبا 400 تاش برای آرشیو هستش و زیاد ازشون استفاده نمیشه.(اینو برای این گفتم چون شنیدم وقتی دوتا هارد باشه، سرعت میاد پایین و اینجور چیزا!) ممنون
درباره سوال اول باید بگم که این نوع هاردها (seagate 7200) دو نوع هستن 7200.11 و 7200.12
که شما باید موقع خرید دقت کنید 7200.12 باشه
2-از لحاظ سرعت اگه کاربرد متوسطی داشته باشید میتونید هم از 1 ترا استفاده کنید و هم از دو هاردی که اسم بردید (این دیگه به خودتون بر میگرده)
این درست نیست که وقتی دو تا هارد رو سیستم باشه سرعت میاد پایین ! همه چی به مورد استفاده کاربر بر میگرده
موفق باشید
ممنون
من تقریبا توی 48 ساعت شاید کامپیوترم 1تا2 ساعت خاموش باشه. حالا با این اوصاف آیا نکته ی دیگه ای رو هم باید مدنظر داشته باشم؟ واینکه الان هم همین سیگیت از بقیه بهتره یا نه؟ اینا همشون چین هستن؟
من پنج نوع هارد با کیفیت بازار رو به شما معرفی میکنم :
هیتاچی
وسترن
سیگیت
ترنسند
سامسونگ
انتخاب از بین هاردهای بالا انتخاب کاملا درستیه.همگی تو کیفیت برتر رقیب همن
اما اینکه سیستم شما تو طولانی مدت روشنه پیشنهاد بهتر اینه که از هاردهای با مصرف توان پایین استفاده کنید:مثل سریLP از سیگیت یا گرین و بلو از وسترن
توان مصرفی هارد و در نتیجه مصرف برق سیستم پایین اومده و کارایی بهتری کسب میکنید
تعداد دورچرخش هد تو این سری از هاردها بطور اتوماتیک تغییر میکنه که نسل جدید هاردها اسم گذاری شدن
یادتون باشه: همیشه انتخاب پرسرعتترین انتخاب درستی نیست
و مورد آخر اینکه همگی این هاردها ساخت چین یا تایلند هستن.کیفیتشون یکیه
انتخاب با خودتونه
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)