من توی چپتر 8 اونجا که آسیاب بادی هست گیر کردم .
یعنی روی پره های آسیاب هم میپرم ولی بعدش زیاد مشخص نیست که باید چی کار کرد .
من توی چپتر 8 اونجا که آسیاب بادی هست گیر کردم .
باید همه پره ها رو بکشی پائین بعدش برات مشخص میکنه که کجا باید بریمن توی چپتر 8 اونجا که آسیاب بادی هست گیر کردم .
برا کشیدن پائین پره ها هم باید پره تو حالت عمود به زمین باشه
+
بازی تموم شد
واقعا قشنگ بود... اگه بیشتر روی جزئیات بازی کار می کردند الحق میشد جز بهترین بازیهای سال ازش نام برد![]()
من باز یه جا گیر کردم . البته زیاد فکر نکردم روش ولی فکر میکنم داره مشکل ساز میشه :
تو چپتر 12 اونجا که یه نوار نقاله هست و دو تا واگن هم وجود داره و باید با دو تا دسته این واگن ها را جابه جا کنیم .
من از این واگن تونستم برم تو اون یکی ولی بعدش دیگه وقت نکردم فکر کنم باید چی کار کنم . کسی رد کرده ؟
وقتی واگن اولی رو چرخوندی و رفتی رو واگن دیگه به تریپ میگی اون واگنی که روش هستی رو برگردونه عقب... بعدش اون رو هم می چرخونی و میری ته همون قسمت و یه میله هست که از اون میری بالا و میری جای واگن اول و فکر کنم باید اون رو یه بار دیگه می چرخونی و به تریپ میگی برنه جلو ... این تیکه آخرش رو دقیق یادم نیستمن باز یه جا گیر کردم . البته زیاد فکر نکردم روش ولی فکر میکنم داره مشکل ساز میشه :
تو چپتر 12 اونجا که یه نوار نقاله هست و دو تا واگن هم وجود داره و باید با دو تا دسته این واگن ها را جابه جا کنیم .
من از این واگن تونستم برم تو اون یکی ولی بعدش دیگه وقت نکردم فکر کنم باید چی کار کنم . کسی رد کرده ؟
سلام
من چپتر9 رو تموم کردم و وقتی میخوام برم چپتر 10 تو loading گیر میکنه و مجبور میشم دستگاهو یه خاموش و روشن کنم. بازی سالمه چون رو هارد به راحتی نصب شد. کسی میدونه علتش چیه؟
مشکل از بازیت هست .
چون چند نفره دیگه هم همین مشکل را داشتند .
عجب بازییییییییه
خیلی ترتمیزه.گرافیک محیطش بینظیره.بسیار جذابه
حرکت میمون بازیش هم خیلی جالبه
آدم هر چی جلوتر میره بازی قشنگتر میشه
من که دارم باهاش اساسی حال میکنم.حتما کسانیکه بازیش نکردند بگیرند و ازش نهایت لذتو ببرند.
chapter 10 رو هم دیشب تمام کردم
جدا زبان از وصف این بازی به خصوص گرافیک عالیش عاجز میمونه
اون قسمت که برای اولین بار cloud رو بهم داد واقعا موزیک روانی کننده ای گذاشتن
فوق العاده هم حال میده سواری کردن با اون
این Trip خیلی عالی کار شده همه چیزش![]()
Last edited by pedram_sad; 16-10-2010 at 12:14.
100%ارزشش رو داره , گرافیک عالی , داستان خوب و گیم پلی خوبآقا این بازی ارزش داره بخرم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)