من اصلا به کلاس اعتقاد ندارم. و با یه پایه ضعیف ریاضی شروع کردم.و الان قویم.
همه چیز به استعداد ادمه
من اصلا به کلاس اعتقاد ندارم. و با یه پایه ضعیف ریاضی شروع کردم.و الان قویم.
همه چیز به استعداد ادمه
به نظر من هم اگه از كلاساي خوب و استاداي قوي استفاده كنين بيشتر نتيجه ميگيرين تا اينكه خودتون بخونين.
من خودم هیچ کلاس کنکوری رو نرفتم و با کسی هم خصوصی نگرفتم
و به بقیه هم همین پیشنهاد رو دارم
ولی شما چون خیلی وقته درس رو نخوندید و تقریبا یادتون رفته به نظرم کلاس برید بهتره
با سلام وخسته نباشید
آقا من خودم یه مغلم خصوصی داشتم اونم واسه ریاضی
بقیه شو خودم خوندم
ولی شما به نظر من اینطور ی بکنی بهتره
1: اول خودت بشین یه کم کتاب ها رو بخون بعدش ببین سطحت تو چه حده می تونی مطلب رو کامل بفهمی ، اگه آره خب اونوقت دیگه نیاز نیست واسه اون درس معلم بگیری میتونی با استفاده از کتابهای فراوان تو بازار حلش کنی بره من خودم عربیو اینطوری کردم
سال قیل 40 زده بودم ولی امسال نشستم خودم کتاب های کمک درسیشو دقیق خوندم( اگه بخوای میتونم بگم کدوم کتابها بود)
امسال 80 زدم
2: آگه نه دیدی نمیتونی کامل بفهمی آره بهتره تو اون در س معلم بگیری
منظور من کلا این بود که اول باید بفهمی موضوع از چه قراره اینظوری خیلی بهتر میشه
امیدوارم موفق باشی
سلام. به نظر برای عربی، کلاس کنکور می تونه خوب باشه و ربطی نداره که چیز زیادی از عربی دبیرستان بلدید یا نه. تو کلاس کنکور یاد می گیری. اما برای ریاضی فکر نکنم براتون مناسب باشیه چون واقعا کسی می تونه از کلاس کنکورهای ریاضی استفاده ببره که در زمان تحصیل یا نهایتا 2 سال بعد از پیش دانشگاهیش باشه چون توی کلاسا ریاضی رو مفهومی و تشریحی درس نمی دن که متوجه بشید چی به چیه. نکته می گن و تکنیک تست زدن که لازمه ش اینه که شما درس رو تقریبا بلد باشی یا حداقل مفهومش رو بدونی.
ولی برای فیزیک، اگر قدرت ِ تجسم و تحلیل مسائلت و استعدادت به نظر خودت خوبه، کلاس فیزیک به نظرم می تونه برات مفید باشه. چون بالاخره هرکاری که بکنن، نهایتا از "مفاهیم" فیزیک استفاده مطلق می کنن حالا یا فرمول ِ قابل درک و ساده بهتون می دن (که بسته به استعدادت، می تونی بفهمی از کجا اومد و یاد بگیری) ، یا هم اینکه با یه استلال و تحلیل و تجسم ِ مسئله، بهتون می گن چطور مسائل حل می شن. من اگه جای شما بودم کلاس فیزیک رو می رفتم.
به نظر من نیازی نیست مگه این که در یه درس واقعا احساس نیاز کنی من خودم فقط عربی رو کلاس رفتم چون خییییییییییییییییییلی شوت بودم و کلاس خیلی مفید بود.یعنی یه حانومی بودن که هرکی پیشش کلاس بره و یه کمی بخونه بالای 90 درصدش تضمینیه
جالب اینه که الان که اومدم تهران می بینم معلمایی که چندان هم شاخ نیستن چه مبالغی میگیرن در صورتی که همین خانم نرخش جلسه ای 30 تومن بود 6 نفر بودیم میشد جلسه ای 5 تومن!![]()
نه کلاس زیاد مهم نیس به نظر من با کتاب می تونی جلو بری
شما نگفتی می خوای دانشگاه آزاد بری یا دولتی
اگه آزاد می خوای بری بهتره الان هزینه نکنی
نه واسه کتاب و نه واسه کلاس
ولی برای سراسری همون طور که دوستان گفتند و من هم در یکی از پست های قبل گفتم باید معلم خصوصی بگیرید
بهتره شما اطلاعات بیشتری بدهید تا بچه ها بتونند بهتر راهنمایی کنند
مثلا آزاد می خواهید بروید یا دولتی؟چه رشته ای؟هدفتون از کنکور دادن؟(مثلا صرفا گرفتن مدرکه یا علمه و یا...)
سلام دوست عزيز
منم تو بيست و پنج سالگي شروع كردم. البته قبلن دانشجو بودم.
هيچ كلاسي هم نرفتم.
فقط من يه توصيه دارم. اين كه فضاي فكرت تو كنكور باشه. كنكور بايد همهي ذهنت رو بگيره. بايد شبا خواب كنكور ببيني. منظورم اين نيست كه استرس داشته باشي. منظورم اينه كه تبديل شي به يه كنكوري. برات مهم باشه و به همهي كارات ترجيحش بدي.
ميدونم موفق ميشي.
اصل اینکه آدم بخواد بعد تلاش کنه کلاس کنکور اصلا مهم نیست به نظر من توی خیلی از موارد وقت هدر دادنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)