تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 252 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

گل ما رو دزدیدند دارند باهاش پز می دند

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

عیب نداره خوب بلاخره
    تو اون دقیقه گل خوردن خوب آره دیگه

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

یکی از افرادی که در کنار زمین حضور داشت به سمت رئیس سازمان لیگ برتر رفت و وی را کتک زد.دلیل این اقدام این فرد که گفته می شود از جانبازان کنار زمین بود، هنوز مشخص نشده است.
    دمش گرم......

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

بابا فوتبال همینه دیگه.کمک داور بدبختم خوب اشتباه کرده.اونم ادمه.فوتباله.زندگی که نیست.بیخیال

اگه نباشه جاش خالی می مونه e.s.e.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ?

پيش فرض

در حالي كه خبرنگاران حاضر در ورزشگاه آزادي تهران از سيلي خوردن عزيز محمدي در پايان داربي خبر مي‌دهند، او در گفت‌وگو با ايسنا اين موضوع را تكذيب كرد.
    رييس سازمان ليگ در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عنوان كرد: اين موضوع درست نيست. پس از پايان مسابقه يكي از جانبازان كه گويا از باخت پرسپوليس ناراحت بود، پيش من آمد و اعتراض‌هايي داشت اما خبر درگيري فيزيكي ما درست نيست.
    عزيز محمدي درباره‌ي داربي 69 نيز گفت:‌ بايد از حراست مجموعه ورزشي آزادي، يگان ويژه نيروي انتظامي و همچنين اتوبوسراني و در نهايت كارمندان سازمان ليگ به خاطر برگزاري خوب اين مسابقه تشكر كنيم. ما از قبل به همه در مورد اين بازي دستورات لازم را ابلاغ كرده بوديم تا بازي به خوبي برگزار شود. انصافا براي انجام خوب اين مسابقه، زحمت‌هاي زيادي كشيده شد.
    او ادامه داد: با توجه به اينكه بخشي از هواداران از شب قبل از شهرستان‌ها براي تماشاي مسابقه به تهران آمده بودند، مشكلي به وجود نيامد و بليت فروشي هم به موقع انجام شد. ساعت 11 صبح طبقه اول ورزشگاه كه بليتش گران‌تر هم هست، پر شده بود. طبقه دوم هم در جريان مسابقه از هواداران دو تيم تكميل شد.
    عزيز محمدي درباره‌ي بازي هم گفت: بازي خوبي بود دو تيم از همان ابتدا براي برد به ميدان آمده بودند و همين هم باعث شد تا سطح فني مسابقه بالا باشد. در نهايت هم تيمي كه از موقعيت‌هايش استفاده كرد پيروز از ميدان خارج شد.
    عزيز محمدي در پايان گفت: درباره‌ي داوري مسابقه نمي‌توانم اظهار نظر داشته باشم و اين كار به عهده كارشناسان داوري است.
    انتهاي پيام

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

كاربراي محترم يادشون شعار هواداراي استقلال بعد باخت تيم صمد به دنيزلي چي بود؟
    ما كه رفتيم اسيا
    هر چي بگيد به خودتون برميگرده

اگه نباشه جاش خالی می مونه e.s.e.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ?

پيش فرض

كاربراي محترم يادشون شعار هواداراي استقلال بعد باخت تيم صمد به دنيزلي چي بود؟
    ما كه رفتيم اسيا
    هر چي بگيد به خودتون برميگرده
    جیگر ما حاضریم نریم اسیا ولی شما رو ببریم

پروفشنال bushido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

پیروزی مستحق شکست نبود مثل قدیم داورا به نفع استقلال سوت زدن
    گل خوردن دقیقه نود در شرایطی که بازی دست پیروزی بود این شانسم همیشه یار استقلاله!!!

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

حقيقي: مجيدي با كمك تير دروازه به من گل زد
    خبرگزاري فارس: دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس پس از شكست در دربي 69 گفت: مهاجم استقلال با كمك تير دروازه به من گل زد.
    ه گزارش خبر گزاري فارس، عليرضا حقيقي در پايان دربي 69 و پس از پيروزي يك بر صفر استقلال مقابل پرسپوليس گفت: استقلال در نيمه اول چند فرصت طلايي داشت و من خوشحالم كه توانستم موقعيت‌هاي صددرصد آنها را مهار كنم.
    وي افزود: توپي كه مجيدي وارد دروازه من كرد با كمك تير دروازه گل شد. در نيمه دوم فرصت‌هاي زيادي داشتيم و با بي‌دقتي كه مقابل دروازه حريف مرتكب شديم نتوانستيم به حقمان برسيم.
    حقيقي گفت: حداقل نتيجه براي پرسپوليس تساوي بود اما اميدوارم گلي را كه محمد نوري وارد دروازه استقلال كرد و داور آنرا نپذيرفت اشتباه نباشد چون تمرينات پرفشار ما و زحمات چند ماهه ما را برباد داد.
    دروازه‌بان پرسپوليس عنوان كرد: در بازي‌هاي آينده بايد جبران كنيم اما اين شكست براي هواداران ما تلخ است و من نمي‌دانم هواداران چه برخوردي با ما خواهند داشت.

پ-ن :
    من خوشحالم كه توانستم موقعيت‌هاي صددرصد آنها را مهار كنم.
    تو خوشحال نباش چون شما مهار نکرد آرش برهانی خراب شون کرد

پروفشنال bushido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

اگر آرش برهانی نبود شما همین چند موقعیت گلم نداشتید جیگرا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •