تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 312 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdidll's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    لينوكس

پيش فرض

سلام دوستان من تازه وارد اين بحث شدم واقعا جالبه من همين 2 صفحه قبلي رو خوندم خيلي حال كردم در رابطه با موضوع خواب
    دوستان من زياد چيز علمي در اين رابطه نميدونم حالا ميخوام يه چيزي بگم من خيلي وقتها هست كه تويه خواب پرواز ميكنم
    البته نمي دونم چه جوري هست كه تو خواب ميدونم خواب ميبينم و كنترل بر خوابم درام نميدونم چه جوري بگم بگذريم ميخوام يه چيزي بگم شايد باورتون نشه واسه خودمم خيلي خيلي عجيب بود يه شب كه خواب بودم يهو ديدم تويه اتاق دارم راه ميرم و بعد چنان سريع برگشتم به اتاق خودم كه خودمم باورم نشد وقتي اومدم تو اتاق خودم رو ديدم كه خوابيدم كه يهو انگار كه يه چيزي وارد بدنت بشه كل بدنم بي حس شد نميدونم شايد خندتون بگيره آيا امكانش هست كه روح خودم بوده باشه چون روي اون كنترل نداشتم و نميدونم يه لحظه خودم رو ديدم و ....
    و اما يه سوال آيا ميشه رو از بدن جدا كرد ؟ در هر حالتي ؟
    اصلا در مورد روح در عالم دنيا و چگونگي ايجاد اينگونه حالات اگه ميشه يه توضيحي بدين ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bedahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

11

علیرضا جان الان چه تمریناتی انجام میدی ؟
    یا اینکه از کی این موارد برات پیش میاد ؟
    عجیبه که نمیدونی ،عود یه ماده ی خشبو هستش که برای از بین بردن انرژی های منفی ازش استفاده میشه ، بیشتر تو جلسات مراقبه و مدیتیشن ازش استفاده میکنن ، از هر عطاری که بپرسی هر چی بخوای بهت میده . راستی اسپند هم تقریبا همین کار رو انجام میده .
    جریان آب نمک رو منم کامل نمیدونم اما در مورد خود آب ، خاک و چند تا مورد دیگه باید عرض کنم که از این عناصر برای تخلیه انرژی ( بالاخص انرژی های منفی ) استفاده میشه .
    در مورد خوابهات کاملا نمیدونم اما این مواردی که میگم ممکنه کمکت کنه تو درک جریان : زمانی که ما در حالت هشیاری هستیم رو به فردی تشبیه کن که از سوراخ یه دیوار داره یه ردیف سرباز رو که در حال عبور هستن نگاه میکنه ! سربازی که داره میبینه میشه زمان حال ! اونی که رفت میشه گذشته و اونی که داره میاد میشه آینده ! !
    حالا تصور کن این فرد بره رو دیوار ! چی میبینه ؟ ؟ گذشته حال و آینده رو به صورت یکجا . این حالتی هستش که زمان پرواز روح شخص به اون دست پیدا میکنه ، حالا خودت تصور کن میشه چیکار کرد ! !
    Last edited by khademzadeh; 28-08-2006 at 03:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه zolgharnein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

سلام به سوشيانتميبخشيد نبودم آخه يكارت جديد گرفتم رفته بدم تو يه سايت داشتم فيلم يك روح را دانلود ميكردم هك شدم و كارتم دود شد رفت هوا
    راستي ممنون از جوابتون منظورم اين بود كه چطوري ميشه يك موزيك يا مطلب يا فيلم را برايدانلود بزارم

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

9 يك تجربه از برون فكني نصفه كاره يه روش هم براي برونفكني

سلام به همه من می خوام یکی از تجربه هام را بگو
    دو هفته پیش من توی یکی از صفحات این تاپیک خوندم که آقا حمید نوشته بودند که قبل از خواب شروع به ریلکس کردن خودشون کردند البته برای گفتن تلقینات بیداری تو خواب من هم قبلا اینکار را میکردم ولی بهش توجهی نداشتم تا اینکه خوندک که نوشته بودند که با انجام اینکار نصفه های شب یکدفعه احساس کردند که یه چیزی شبیه جارو برقیداره تموم هوای شکمش را بیرون میکشه وایجاد خلا میکنه بگذریم من از اون به بعد سعی کردم هنگام خواب خسته تر باشم بعد به انجام تمرینات خلسه پرداختم با اینکار هر دفعه احساس میکنم میخوام از بدنم خارج شم یه حالت سرگیجه میگیرم اما تا حالا که نشده اما یکبار وسط شب توی خواب بودم که احساس کردم میخوام از خودم جدا شم البته خواب میدیدم یکدفه افتادم رو زمین همون صداهای وزوز را میشنیدم یکدفعه از خواب بیدار شدم احساس کردم که یک چیزی داره از سرم بیرون کشیده میشه مثل اینکه یک نیروی شدیدی داشت خارج میشد خیلی وحشتناک اما جالب بود البته اینهاتو بیدتری بود نصفی از اون تو خواب اتفاق افتاده بود خلاصه با خودم گفتم اولین بار هست بذار اول برم تو بدنم دو باره برم بیرون که دیگه گیر افتادم ونشد
    امه اینا بگم که خلسه شدن هنگام خواب شب اونم وقتی یکم خسته باشید یکم هم خواب آلود خیلی کمک به برونفکنی میکنه

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

1 سلام

نقل قول نوشته شده توسط mehdidll
    سلام دوستان من تازه وارد اين بحث شدم واقعا جالبه من همين 2 صفحه قبلي رو خوندم خيلي حال كردم در رابطه با موضوع خواب
    دوستان من زياد چيز علمي در اين رابطه نميدونم حالا ميخوام يه چيزي بگم من خيلي وقتها هست كه تويه خواب پرواز ميكنم
    البته نمي دونم چه جوري هست كه تو خواب ميدونم خواب ميبينم و كنترل بر خوابم درام نميدونم چه جوري بگم بگذريم ميخوام يه چيزي بگم شايد باورتون نشه واسه خودمم خيلي خيلي عجيب بود يه شب كه خواب بودم يهو ديدم تويه اتاق دارم راه ميرم و بعد چنان سريع برگشتم به اتاق خودم كه خودمم باورم نشد وقتي اومدم تو اتاق خودم رو ديدم كه خوابيدم كه يهو انگار كه يه چيزي وارد بدنت بشه كل بدنم بي حس شد نميدونم شايد خندتون بگيره آيا امكانش هست كه روح خودم بوده باشه چون روي اون كنترل نداشتم و نميدونم يه لحظه خودم رو ديدم و ....
    و اما يه سوال آيا ميشه رو از بدن جدا كرد ؟ در هر حالتي ؟
    اصلا در مورد روح در عالم دنيا و چگونگي ايجاد اينگونه حالات اگه ميشه يه توضيحي بدين ممنونم

سلام مهدی جان اینی که میگی عادی هست خیلی اتفاق افتاده که تجربه بیداری تو خواب به برونفکنی کالبد اختری یعنی همونی که برای شما اتفاق افتاده منجر میشه وقتی هم به بدنت برگشتی چون خواب خودش حالت خلسه هست و حالت خلسه هم یعنی بیحسی وسنگین شدن پس مسلما شما نمیتونید حرکتی بکنید .
    اینکه میگید روح را جدا کرد میشه میدنی چیه ما 7 بدن داری که اولیش همون بدن فیزیکی ماست وآخریش همون روح هست بعد از بدن فیزیکی بدن اختری هست هرچی که بیشتر تمرین کنی و درجات معنویتون را بیشتر بالا ببرید راحتتر به اون بدنها سفر میکنید وقتی که مثلا با بدن اختری سفر میکنید بدنهای ظریفتر و شفاف تر که روح هم آخریش هست همراه هم هستند ولی چون فعلا هنوز درجه شما پایین هست تنها میتونید از تواناییهای بدن اختری استفاده کنید.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

انگار مطالبم درباره تله كينزي بدرد كسي نميخورد

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

راستي مرسدس جان اون برنامه درباره ذهن خلاق توي شبكه آموزِش ساعت 10 روز دوشنبه هفته پيش جالب بود من كه گوش دادم و استفاده كردم
    اگه بازم از اين برنامه ها بود خبرمون كن
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

9 يكم كمك نياز هست

نقل قول نوشته شده توسط mehd20_esf
    عليرضا جان سلام: اين موضوع دومي كه گفتي نشون ميده كه خيلي پيشرفت كردي
    من يادم مياد كه حدود پنج ماه پيش به اين حالت رسيدم راستش من مدت يه ساله كه تمرين ميكنم و الان متوسط هفته اي دو بار پرواز را در خواب البته تجربه ميكنم (البته هوشيار هستم ) و اونقدر كيف داره كه اگه بدوني شب وروز تمرين ميكني البته اولين باري كه تجربه كردم موقعي بود كه ازتمرين خسته شده بودم واشتياق اوليم كم شده بود فكر كنم يكي از موانع اشتياق بيش از حد باشه من تقريبا تمامي اين حالاتي كه گفتي رو پنج ماه قبل تجربه كردم
    البته من استاد نيستم وخودمم تازه دنبال استادم چون تازه متوجه شدم اول راهم ودوست دارم پيشرفت معنوي هم بكنم ولي براي اينكه ديدم حالات تو مثل حالتهاي مدتي قبل خدمه خواستم اميدوار بشي
    راستي مراقب وزنتم باش با اين وزن نميتوني پرواز كني 37 كيلو كجا 120كيلو كجا

سلام mehd20_esf جان ديدم شما هم تو اينكار هستيد گفتم كمكم كنيد ميخواستم بگم من شش ماه هست كه تمرين ميكنم نا اميد نشدم اما خيلي كم بيدار ميشم ميشه بگيد شما چيكار ميكرديد البته من هر روز روشهاي جديد تري امتحان ميكنم علاوه بر قبليها
    خاهشا روشهاي خودتون را بگيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercedes's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    وراء

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط zolgharnein
    راستي مرسدس جان اون برنامه درباره ذهن خلاق توي شبكه آموزِش ساعت 10 روز دوشنبه هفته پيش جالب بود من كه گوش دادم و استفاده كردم
    اگه بازم از اين برنامه ها بود خبرمون كن
    ممنون
    سلام
    یه دوره عملی رویا بینی هم دارند هم توی اصفهان هم تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercedes's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    وراء

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط zolgharnein
    انگار مطالبم درباره تله كينزي بدرد كسي نميخورد
    ذوالقرنین جان مرسی بابت مطلبتون فقط یه نکه هست که بگم اینکه این تمارین فشار بسیار زیادی به اعصاب ه چاکرا ها وارد میکنه و باعث پاره شدن پرده چاکرا میشه این تمارین بهتره تحت نظر استاد باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •