میخوام بدونم اگه برندهای دیگه همینهارو از نظر قیمت کمتره برندشو معرفی کنید مثلا اگه برند دیگه ای همین کارت 5850 رو میزنه و ارزونتره و نصبت به همینی که شما گفتی فرقی نداره ارزونتره رو بگیرم
ممنون
میخوام بدونم اگه برندهای دیگه همینهارو از نظر قیمت کمتره برندشو معرفی کنید مثلا اگه برند دیگه ای همین کارت 5850 رو میزنه و ارزونتره و نصبت به همینی که شما گفتی فرقی نداره ارزونتره رو بگیرم
ممنون
Last edited by Zaghan_13; 12-10-2010 at 17:39.
اگه همچین چیزی بود حتما اون قطعات ارزونتر و با کارایی برابر رو خدمتتون معرفی می کردم و نه این قطعات رو...!میخوام بدونم اگه برندهای دیگه همینهارو از نظر قیمت کمتره برندشو معرفی کنید مثلا اگه برند دیگه ای همین کارت 5850 رو میزنه و ارزونتره و نصبت به همینی که شما گفتی فرقی نداره ارزونتره رو بگیرم![]()
البته شما چون مشهدی تقریبا بگم پیدا کردن مادربرد و کارت گرافیک پیشنهادی واقعا براتون سخت خواهد بود (تازه اگر باشه!)
به نظر من از برند HIS بگیر و خلاص در ضمن کف کردم از بس گفتم تا یک هفته صبر کنین گرافیک 6000 مشخصاتش معلوم میشه و تا یک ماه دیگه میآد ایران
برند HIS دیگه چجوریه؟ارزونتره؟
این کارتی که میگین باید قیمتش زیاد باشه دیگه مگه نه؟چون بودجه ی من همین 800 ت فکر نکنم تا یه هفته دیگه اگه هنوز نگرفته بودم بودجه ام تغییر کنه البته فکر میکنم همین جواب من رو بده![]()
لطفا جواب بدین![]()
اچ ای اسو سپپفاییر عالین!!
قیمتها چقدر فرق میکنه؟
معمولا اچ ای اسو سپپفاییر قیمتاشون نزدیکه به همه!!!
نه یعنی با بودجه ای که گفتم چقدر فرق میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)