یه پرینتر خوب برای چاپ کاور و روی دیسک لطفا معرفی کنید
لطفا قیمت تمام شده هر کاور رو هم حدودی بگید
نصب مخزن جدا توی هزینه تاثیر داره ؟ هزینه نصبش چقدر میشه ؟
یه پرینتر خوب برای چاپ کاور و روی دیسک لطفا معرفی کنید
لطفا قیمت تمام شده هر کاور رو هم حدودی بگید
نصب مخزن جدا توی هزینه تاثیر داره ؟ هزینه نصبش چقدر میشه ؟
سلام . برای چاپ کاور و عکس کدوم پیشنهاد میدید T50 یا R295 . تو بازار پیدا میشه . کسی قیمت داره
{{دوستان پرینتر من در پرینت رنگ مشکی مشکل داره؟!؟!
یعنی اصلا هیچی نشون نمیده و فقط کاغذ رو سفید رد می کنه!؟!؟!
بگم من زیاد ازش استفاده نمی کنم و اینکه کارتیج هاش هم از اینهایی که پر کردنی هست(با سرنگ) ؟؟!!؟
تو کپی و پرینت رنگ مشکی مشکل داره ؟!؟!؟
کارتیج پره و تو نرم افزارش نشون میده!!
چی کار کنم ؟
سعی کردم بازش کنم ولی نشد؟پیچ هاش رو باز کردم ولی یه جوری ضامن هاش وصل که آدم میترسه بشکنه؟؟!؟!؟؟!؟!}}}
رفتم نمایندگی HP تو کرج و گفت هدش نیاز به شست و شو داره و 35 تومن خرج داره!!!
امروز داشتم با پرینتر کلنجار میرفتم تو برنامه HP Solution Center در قسمت
settings>printer toolbox>print diagnostic page
وقتی این صفحه رو پرینت کرد رنگ مشکی زد ولی باز هم تو صفحه word,text و .... مشکل داره؟؟؟؟؟؟
قضیه چیه؟
این شست و شو که میگفت یارو محلول خاصی هست که تو کارتیج میرزه و یا نه باید دستگاه باز بشه؟
آیا فیلم آموزشی باز کردن دستگاه هست؟
این محلول هد کلین که تو بازار هست رو بریزم تو کارتیج جواب میده؟
مشکل من با 35 تومن نیست مشکلم با 35 تومن های بعدی!!!!
Last edited by p990; 13-10-2010 at 12:58.
با سلام وخسته نباشید من دنبا یک رنگ خاص هستم که با پرینتر t50 هر کاری کردم نتونست اون رنگ رو چاپ کنه آیا راهی هست که بشه رنگ رو از جایی تهیه کرد؟ لطفا راهنمایی بفرمائید.
Last edited by majidss; 13-10-2010 at 22:55.
سلام
من یه سه کاره Epson CX3200دارم که خیلی ازش راضی هستم. الآن بعد از چند سال کیفیتش کم شده اونم بخاطر هدشه. کسی میتونه کمکم کنه که چطوری تمیز یا سرویسش کنم؟ جوهرهاش رو آیا میشه ریست کرد؟ در ضمن کمی هم توی کشیدن کاغد جدیداً گیر میزنه...علت این که میخوام دستکاریش کنم اینه که توی شهرستانم و دسترسی به سرویس کار ندارم.
ممنونم
دوست عزيز دستگاه چهار كاره اچ پي 4580 خيلي خوبه قيمتش هم 105000 هست.
---------- Post added at 09:58 AM ---------- Previous post was at 09:56 AM ----------
اپسون t50 نصب مخزن حدود 45000 هست. توي هزينه ها خيلي به صرفه ميشه.
---------- Post added at 09:59 AM ---------- Previous post was at 09:58 AM ----------
r295 كه ديگه نيست. بين اين دو هم t50بهتره. قيمتش هم 315000 هست.
---------- Post added at 10:02 AM ---------- Previous post was at 09:59 AM ----------
دوست عزيز t50 از نظر چاپ يك دستگاه كامله. ميشه گفت تنها دستگاه اپسون هست كه به درد ميخوره. بخاطر داشتن 6 كارتريج رنگها رو كامل ميزنه. اين چه رنگي هست كه نميتونه بزنه.؟
---------- Post added at 10:04 AM ---------- Previous post was at 10:02 AM ----------
دوست عزيز براي گير كردن كاغذ قسمت كاغذ كشتو (پيكاپ) با الكل تميز كن. براي هد دستگاه خود ماديران يكسري محلول داره كه من تاحالا نديدم كاري بكنه و بتونه هد رو باز كنه. ولي معمولا هد درست شدني نيست.
---------- Post added at 10:08 AM ---------- Previous post was at 10:04 AM ----------
دوست عزيز چند بار اين سوال رو پرسيدي ولي هر چي فكر كردم نفهميدم شما كجا پرينت گرفتي كه رنگ مشكي اومده. هد وقتي خراب بشه براش فرقي نميكنه از كجا پرينت فرستاده بشه چون حالت گرمايشي داره و بر اثر المنت هاي ريزي كه وجود داره باز و بسته ميشه. اون محلولي كه ميگه باهاش شستشو ميده مال ماديران هست. اگه اون تعمير كار تضمين ميكنه كه با اين كار هد باز بشه بهش بده چون بهتر از اينه كه 70 -80 تومان بدي هد عوض بكني. ولي من خودم تا حالا نتونستم هدي رو با محلول باز كنم.
سلام من کارتریج 1005 روبازکردم وشارژکردم ولی کارتریج 12آ رو نتونستم راهنمایی کنید » دریا0004
درود
من یک تانک جوهر به پرینتر ip4600 وصل کردم ولی متاسفانه با رنگ مشکی مشکل دارم
هر کاری می کنم نمیشه , در کیفیت Normal راه راه مشکی رو نمی زنه و در کیفیت High تصویر رو اون قدر تاریک می کنه که هیچ چیزی دیده نمیشه
در نازل پک هم سطر اول که PGBK هستش جدول رو ناقص چاپ می کنه
تو رو خدا کمکم کنین
دوست عزيز t50 از نظر چاپ يك دستگاه كامله. ميشه گفت تنها دستگاه اپسون هست كه به درد ميخوره. بخاطر داشتن 6 كارتريج رنگها رو كامل ميزنه. اين چه رنگي هست كه نميتونه بزنه.؟[COLOR="Silver"]
البته نه اینکه نتونه بزنه میزنه ولی نزدیک اون رنگ رو که اگر دقت کنی متوجه تفاوتش میشی میخواستم بدونم جاییی نیست که بشه مثلا یک رنگ رو بتونن درست کنن برای پرینتر یا همچین چیزی ممکن هست؟
نظرت درباره IP4700 کنون چیه ؟ به خوبی T50 هست ؟ چون t50 خیلی گرون شدهاپسون t50 نصب مخزن حدود 45000 هست. توي هزينه ها خيلي به صرفه ميشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)