تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 635 از 649 اولاول ... 135535585625631632633634635636637638639645 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,341 به 6,350 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

داره خودمونی میشه ماتريكس's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شمال خوزستان (اري ترين)

پيش فرض

اونجا كه اينقدر رام هست كه آدم گيج ميشه . بك آپ هم با برنامه pim ميگيريم هم با رسكو خيالم كامل راحته . حالا يكي شانسي دان مي كنم ببينم چجوريه . فقط با فراسي مشكلي نداشته باشن . يكي از رام هاي والكاير رو كه زدم خيلي عالي بود سريع بود رم رو هم پر نمي كرد منيلا 2.5 هم داشت با دوربين htc فقط حيف كه اصلا نمي شد فارسي تايپ كرد واقعا كامل و سريع و زيبا بود. فكر كنم والكاير 7 بود لينكشو گير بيارم ميذارم دوستان استفاده كنن . شايد مشكل فارسيش هم حل بشه

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

بله ، اون رامی که گفتین سریع هست و سبک .
    لینکی که بهتون دادم کامله کامل و برای هر رام توضیح داده که چی داره و چی نداره . کمی وقت بذارید کاملا متوجه میشید . در غیر اینصورت برید سراغ نسخه ها استاندارد .

رام های انرژی واقعا سنگین هستن اما امکانات کاملی دارند و همیشه مانیلا اونا آخرین ورژن هست . برنامه های کاملی هم روش نصبه و هیچوقت با فارسی مشکلی ندارن . اگه با سرعتش مشکلی نداشته باشید نهایت لذت رو از اونا خواهید برد !

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شمال خوزستان (اري ترين)

پيش فرض

آخرش مجبور شدم رام رو عوض كنم . نميدونم چرا اجازه نصب برنامه هاي جاوا رو اصلا نمي داد . الان موقت رام كريستين رو نصب كردم خوبه ولي مشكل فارسي نوشتن رو داره . الان موندم رام 826x_28237_2018_Co0kie.7z رو بگيرم يا Windows Mobile 6.5.5 | Vision Edition 2.0 دو تا رو دارم دان مي كنم اگه ممكنه از هر كدام اطلاعاتي بديد ممنون ميشم .

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

راستش هیچکدوم رو امتحان نکردم . معمولا تویه تاپیکشون صفحه اول بطور کلی معرفی میشن و صفحات آخر رو هم که بخونید به مشکلات احتمالیشون پی می برید . اگه فرصت داشته باشید و بتونید هر دو رو نصب کنید چه بهتر .

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شمال خوزستان (اري ترين)

پيش فرض

از قديم گفتن شنيدن كي بود مانند ديدن
    فعلا VISION 2 نصب كردم سرعتش واقعا بالاست فارسي ساز هم نمي خواد (خودش فارسي داره) با پنل هم مشكلي نداره فقط حيف كه تاچ فلو رو نداره . الان دارم اون يكي رام رو (826X) رو هم دانلود مي كنم تا ببينم كدوم بهتره ديگه همون رو نگه دارم .

6. این کاربر از ماتريكس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شمال خوزستان (اري ترين)

پيش فرض

خوب دوتا رو نصب كردم كمي از مشخصات هر كدام رو مي نويسم .( آخرش خودم مقايسه كردم)
    رام اولي كه نصب كردم رام vision 2 بود كه فكر كنم سازندش هم جناب vagric باشه (اگه درست نوشته باشم.)
    سرعتش كه واقعا بالا بود تو چند ساعت هم اصلا هنگ نداشت . پنل و پنل منيجر هم به خوبي كار مي كرد. تنها ضعفي كه ميشه گفت داره اينه كه تاچ فلو نداره كه خوب ميشه نصب كرد . منو سه رديفه .
    رام دوم هم كه آخرين نسخه 826 بود . الان دارم از همين رام استفاده مي كنم . سرعتش كه تقريبا مثل همون قبلي (شايد كمي كمتر - تقريبا يكي بودن) . پنل و پنل منيجر نداره و دكمه پنل كار تسك منيج رو انجام ميده . تاچ فلو آخرين نسخه كه واقعا كامل و كاربردي هست و توي صفحه اول اون تا دلتون بخواد ميشه ميانبر ايجاد كرد . سرعتش هم واقعا عالي بود . منو باز هم سه رديفه . تنها مشلي كه ميشه گفت اين بود كه صفحه كليد spb رو كه نصب كردم فارسي نداشت حتي فايل فارسي رو كه كپي پيست كردم درست نشد الان Finger keybord رو نصب كردم كه امكانات كاملي داره ولي هر چي گشتم بعضي حروف مثل (د) رو نداشت . فايل فارسي كردن وان رو هم نصب كردم ولي فارسي نشد فعلا عربي رو فقط داره و كلي زبان ديگه به جز فارسي . فارسي ساز هم مثل هميشه عليرضا رو نصب كردم كه بدون مشكل توي تمام قسمت ها كار ميكنه .
    در كل دو تا واقعا خوب و عالي هستن البته اگه دوربين htc و تاچ فلو مهم نباشه ميشه گفت vision 2 بهتره . فضاي خالي رم فكر كنم بالاي 150 مگ بود و لي در رام 826 حدودا 80 مگ بود .

8. 2 کاربر از ماتريكس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام به همه ی اقایون من الان حدود 10 دقیقه هست گوشیم فول شارژه بهد 3 تا اسمس دادم شارژش شد 97 درصد به نطرتون طبیعی هست؟ یا باتری مشکل داره ؟ا وقتی باهاش 30 تا پیام بدم شارژ از 100 شده بود 34 درصد .رام هم 826. قیمت باتری فابریک خودش چند هست؟؟؟مرسی

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اگه با استفاده از کیبورد سخت افزاری مسیج میدین چندان غیر طبیعی نیست . با توجه به اینکه از رام غیر رسمی هم استفاده می کنید . اگه از عمر باتریتون بیش از یک سال می گذره می تونید بهش شک کنید ! در حالات مختلف می بایست تستش کنید ! استفاده های متفاوت ! قیمت باتریه فابریکشم فکر می کنم چیزی در حدود 30 تومن باشه .

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

مژده
    وژن جدید اندروید اومد بلوتوث و حتی شارژ هم کار می کنه البته روش نصبش بسیار سخت و گیج کننده است...وقت کردم براتون میذارم..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام من چجوری مینوتم باتری فاب x1رو تهیه کنم؟؟؟؟ مغازه های موبایلی نداشتن/ تو رو خدا کمک کنید مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •