تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 44

نام تاپيک: 4 گیگ رم یا 8گیگ

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض 4 گیگ رم یا 8گیگ

دوستان به نظر شما برای یک پردازنده 6هسته ای 4 گیگ رم کافیست مورد استفاده گیمهای جدید با حداکثر رزلویشون ویندوز هم فقط سون 64 بیتی
    main 890fx ud 7 giga
    cpu 1090 six core over 4.3
    geraphic ati 4890
    ram 2*2gig curcail 12800 8 8 8 24
    cpu cooler zalman cnps 9900 led
    power green g885
    hard segate 1t*3 raid 5

Last edited by ali2424; 13-10-2010 at 23:36.

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دوستان به نظر شما برای یک پردازنده 6هسته ای 4 گیگ رم کافیست مورد استفاده گیمهای جدید با حداکثر رزلویشون ویندوز هم فقط سون 64 بیتی
    main 890fx ud 7 giga
    cpu 1090 six core over 4.3
    geraphic ati 4890
    ram 2*2gig curcail 12800 8 8 8 24
    power green g885
    hard segate 1t*3 raid 5

در بخش اخبار دنیای سخت افزار یه لینکایی برای تست رمهای ddr3 با باس 800 تا 1600 و ... دادم. برو یه نگاه بنداز ...

من پیشنهاد میکنم که خیر تاثیرش خیلی کمه و نمیصرفه بخری. با با دسوتان مشورت کن ... من از روی بنچمارکهای رسمی میگم و نظر شخصی خودم نیست.

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

تو هیچ تستی تفاوتی بین رم 4 گی و 8 گیگ نیست بهتره رو فرکانس بیشتر توجه کنی و کلا رم شما خوبه ولی گرافیکت یه نسبت پایینه!!!بهتره یک گرافیک بالا برای بازی بندازی تا رم رو عوض کنی گرافیک 5850 هم بندازی کلی کاراییت میره بالا
    Last edited by millad1388; 14-10-2010 at 06:56.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو هیچ تستی تفاوتی بین رم 4 گی و 8 گیگ نیست بهتره رو فرکانس بیشتر توجه کنی و کلا رم شما خوبه ولی گرافیکت یه نسبت پایینه!!!بهتره یک گرافیک بالا برای بازی بندازی تا رم رو عوض کنی گرافیک 5850 هم بندازی کلی کاراییت میره بالا
    دوست عزیز ولی به محضی که رم در مضیقه قرار بگیره از نظر حجم انوقت دیگه کلوگاه ایجاد میکنه مثلا در بازی مثل gti iv در سون 64 بیتی در حالت عادی وقتی ویندوز بالا میاد 2 گیگ رم نوش جان میکنه وقتی او تبهای پایین را نمی بندی وعکسهای دسکتاب هم بصورت اسلاید عوض میشند و دانلود هم روی 11449 اس 2 داری , و رم مجازی ویندوز هم غیر فعال کنی انوقت میری gti iv یا کرایسیس بازی کنی باورتون میشه یا نه ویندوز پیغام iow ievel memory میداد با 4گیگ رم البته من الان 8 گیگ رو بستم هر چهار تا رم یک برند ویک سرعت وا واقعا تا پردازنده به صد در صد کامل نرسیده از نظر رم خیالم راحته ( باور کنید هر چی تب و 100 تا کار دیگه پنجره داخل ویندوز باز بزارم و چند تا نرم افزار سنگین مثل سالید و پریمایر 5 و همچنین در حالت رایت dvd با نرم افزار سنگین نرو 10 فقط 3 فریم در کرایسیس و 5 الی 8 فریم در gta کاهش فریم داشتم) حالا اگه رم چهار گیگ بود چی در کل میخوام بگم پردازتدهای شش هسته ای پتا نسیل بیشتری برای استفاده از منابع سیستم دارن مخصوصا حافظه کامپیوتر یا همون رم و اگه گلوگاه ایجاد کنه باور کنید شما کاهش کارایی رو واقعا احساس میکنید چون من با سه تا پردازنده 240 و 965 و1090 تست کردم رو ی 240 که معلومه از سه گیگ بیشتر خود پردازنده گلو گاه بود روی 965 تا 4 الی 5 گیگ وبیشتر باز هم خود پردازنده گلو گاه (منظور رسیدن هسته ها به صد در صد) ولی در 1090 اصلا هرکاری بگین در ویندوز انجام دادم حتی باز کردن دو بازی کرایسیس و gti iv ولی نه پردازنده به صد در صد رسید و تقریبا 7 گیگ از حا فظه سیستم در استفاده کامل بودند

به هر حال این نظر وتجربه بنده بود نظر شما هم میخوام بدونم

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

دوست عزیز ولی به محضی که رم در مضیقه قرار بگیره از نظر حجم انوقت دیگه کلوگاه ایجاد میکنه مثلا در بازی مثل gti iv در سون 64 بیتی در حالت عادی وقتی ویندوز بالا میاد 2 گیگ رم نوش جان میکنه وقتی او تبهای پایین را نمی بندی وعکسهای دسکتاب هم بصورت اسلاید عوض میشند و دانلود هم روی 11449 اس 2 داری , و رم مجازی ویندوز هم غیر فعال کنی انوقت میری gti iv یا کرایسیس بازی کنی باورتون میشه یا نه ویندوز پیغام iow ievel memory میداد با 4گیگ رم البته من الان 8 گیگ رو بستم هر چهار تا رم یک برند ویک سرعت وا واقعا تا پردازنده به صد در صد کامل نرسیده از نظر رم خیالم راحته ( باور کنید هر چی تب و 100 تا کار دیگه پنجره داخل ویندوز باز بزارم و چند تا نرم افزار سنگین مثل سالید و پریمایر 5 و همچنین در حالت رایت dvd با نرم افزار سنگین نرو 10 فقط 3 فریم در کرایسیس و 5 الی 8 فریم در gta کاهش فریم داشتم) حالا اگه رم چهار گیگ بود چی در کل میخوام بگم پردازتدهای شش هسته ای پتا نسیل بیشتری برای استفاده از منابع سیستم دارن مخصوصا حافظه کامپیوتر یا همون رم و اگه گلوگاه ایجاد کنه باور کنید شما کاهش کارایی رو واقعا احساس میکنید چون من با سه تا پردازنده 240 و 965 و1090 تست کردم رو ی 240 که معلومه از سه گیگ بیشتر خود پردازنده گلو گاه بود روی 965 تا 4 الی 5 گیگ وبیشتر باز هم خود پردازنده گلو گاه (منظور رسیدن هسته ها به صد در صد) ولی در 1090 اصلا هرکاری بگین در ویندوز انجام دادم حتی باز کردن دو بازی کرایسیس و gti iv ولی نه پردازنده به صد در صد رسید و تقریبا 7 گیگ از حا فظه سیستم در استفاده کامل بودند

به هر حال این نظر وتجربه بنده بود نظر شما هم میخوام بدونم
    چه تست هایی انجام دادی ... حالا جدا از این ها کیس شما چی هست ؟ و آیا به طور کلی از سرعت سیستم راضی هستید؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چه تست هایی انجام دادی ... حالا جدا از این ها کیس شما چی هست ؟ و آیا به طور کلی از سرعت سیستم راضی هستید؟
    دیگه بشتر ازین کی تونسته 1090 رو اور کنه (پایداری 100درصد) اگه بتونه انوقت ناراضی میشم من میگه برای پردازنده 6هسته ای 4 گیگ رم واقعا کمه

پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd

پيش فرض

راست میگه!! اخر نگفتی مدل کیس و کولر پردازندت چیه؟!!

دیگه بشتر ازین کی تونسته 1090 رو اور کنه (پایداری 100درصد) اگه بتونه انوقت ناراضی میشم من میگه برای پردازنده 6هسته ای 4 گیگ رم واقعا کمه

چند تا از رازهای اور پایدارت رو به ما هم بگو تا ما هم یه فیضی برده باشیم !

کیست که هنوز کثیفه ؟!!
    Last edited by xzero; 14-10-2010 at 23:44.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه پست اوله خونده بودی تایپیک الکی نمی زدی

case green magnom 2

دلیل کثیفی هم کاملا واضحه شما فکر کردی رسیدن به پایداری کامل در این فرکانس چه جوریه با 11 عدد فن دور بالا 4500 وقتی سیستم رو روشن میکنی صدای هیلیکوپتره برا من اصلا مهم نیست فقط فرکانس بالاتر کارایی بیشتر وبه طبع اور بیشتر

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

case green magnom 2
    main 890fx ud 7 giga
    شما چه جوری این مین رو روی Magnum II سوار کردی ؟؟؟

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممکنه بفرمایید مارک فن های کیستون چیه؟قیمتش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •