دوستان پروژه پنبه گذاری انجام شد.واقعا صدای بیس نرم تر شد.![]()
دوستان پروژه پنبه گذاری انجام شد.واقعا صدای بیس نرم تر شد.![]()
سلام به همه دوستان و اساتید محترم
.
آقا حمید هنوز اون ساب 308F رو نگرفتم ,این ساب برای آمپلی Soundstream PCX4.580 مورد تایید دوستان قرار گرفت.
البته هنوز آمپم نگرفم ! صبر کردم که از صحبت شما اساتید به نتیجه گیری بهتری برای انتخاب آمپ برسم
شما پیشنهادتون چیه برای آمپ ؟قیمت نهایت تا 160 , کمترم شد عیب نداره !! و برای ساب تا قیمت 70تومان
فعلا" پخش و باند رو خریدم ولی هنوز نبستم.
پخش : 7250 پایونر
باند : KENWOOD 718EX
شما آمپ و ساب که بتونه با این وسایلا جور در بیاد و بهترین صدارو بده چی پیشنهاد میدین؟
ممنون که وقت میزارید و دوستان را راهنمایی میکنید مرسی...
پخش خوبیه.فقط یکم اون رنگه آبیش تو چشم میزنه!
شما اگه 10 تومن روش بزاری میتونی 7250 بگیری که خیلی قشنگ تره ولی از لحاظ امکانات در یک حد هستن!![]()
استادا راهنمایی کنید شدید
من 718 دارم اما چون ماشینم روا دوگانه سوزه مجبور شدم تخته بزارم واسش اما اونجوری که میخوام و باید بیس نمیده بهم بردم پیش اونی که ازش خریدم گفت به خاطر دوگانه سوز بودب صدا خفه میشه چون پشت باند بازه خودش باندمو گزاشت تو اون باکس آماده ای که تست میگرفت عجب صدایی داشت حالا میخوام واسه باندام یه باکس کوچولو درست کنم بیسش بره بالا عکسهای باند وتخته و اندازه هاشو میزارم لطفا بگین اصلا تاثیری داره یا نه
یه سوال دیگه من آمپلی ندارم اما میخوام بزارم اگه طرح بالا اجرا کنم و بعد آمپلیم بزارم صدا خراب نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by omid_egh; 13-10-2010 at 11:25.
خوب اصلا من برای همون رنگ آبیش میخوام بخرمش به نظرم خیلی قشنگه ، اون قسمت آبیش روشن میشه ؟!؟
این هد یونیت اگه بخوام بعدا یه سیستم حرفه ای روش ببندم مناسب و پاسخگویه ؟!؟!؟
همون 5250 منظورمه
یه عکس از نحوه پنبه ریزیت میذاری ببینیم چه جوری پنبه ریختی؟![]()
خب اگه خودتون پسندیدین که هیچی!بالاخره هرکی یه نظری داره و محترم!
در مورد روشن شدن رنگ آبیش من بی اطلاع هستن.دوستان هر کی میدونه ایشون رو راهنمایی کنه!ثواب داره
در مورد پخش هم یه پخشه نیمه حرفه ای هست و 5 تا باند اکولایزر داره و سه تا خروجی RCA .در واقع مدل جدید 5150 هست.
والا از این یکی دیگه عکس نگرفتم.ولی تقریبا 40 درصد باکس رو از این الیاف پلاستیکی و بنیه ریختم.صدا احساس میکنم لرزش قبل رو نداره وبیس دقیق تر میزنه!
راستی ماشین رو چه کردی؟![]()
هیچی رفتم دنبالش گفتن 2 ماه نیست 15 روزه گفتم بذار بخوابه
بعد بابام یه آشنا داره واسمون ردیف کرد 10 روز.......... اونم با منت
نمیدونم این سابقه هرو چه کنم حالا دردسر میشه؟
Last edited by isbn; 13-10-2010 at 17:09.
داداش اینم برو یه پارتی پیدا کن پاکش کنن.واگر نه بعدا هر موقع استعلام کنن برای کار یا چیزه دیگه بساط داریا!مخصوصا اگه دوباره خدایی نکرده ماشین رو بخوابونن!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)