میخواستم یکی تانسور رو به طور کامل توضیح بده.
میخواستم یکی تانسور رو به طور کامل توضیح بده.
سلام .
اگه حوصله انگلیسی خوندن داری به اینها یه نگاهی بینداز .
تعریف تنسور
تنسور تنشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این چندتا فایل را هم بگیرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در حالت کلی میشه گفت تنسور تنش نمایش ماتریسی نیروهای وارد بر یک المان است
----------------------------------------------------
اگه سوالی هست بگو تا توضیح بیشتر بدم .
اگه میشه فارسی باشن انگلیسیم ضعیفه وقت ترجمه هم پیدا نکردم.
سلام <سال نو مبارک> میخواستم بدونم چرادر تنسور تنش ماحتما باید فرض متقارن بودن راداشته باشیم؟
سوال بعدی اینکه چرا تنسوردلتا ij یکتنسور متقارن است؟
کسی نیست جواب من رو بده![]()
سلام .
از فرض تعادل استاتیکی المان ، به تعادل نیروها و در نتیجه به تقارن نیروهای وارد بر المان می رسیم .
به صورت خلاصه ميشه گفت تانسور کميتي هست که علاوه بر مقدار، جهت و سو به صفحه اي که اون کميت در اون بررسي ميشه هم بستگي داره.
اينه چرا تنسوردلتا ij یکتنسور متقارن رو همينطور که دوستمون گفته درسته، با اين حال يه نگاه به فصل تنش کتاب popov بنداز تا مطلب برات دقيق روشن بشه.
[COLOR="blue"][COLOR="blue"]سلام
خیلی خوشحالم که منم امروز در این فروم عضو شدم.
در مورد تانسور عرض کنم که :
در تکمیل صحبتهای vishkak ،
هر کمیت فیزیکی یک تانسور هستش ، به این معنی که ذاتش غیر قابل تغییره .
تانسورها در مرتبه های مختلفی دسته بندی می شن ، مثلا دما یک تانسور مرتبه یک هست ، چون فقط به مقدار بستگی داره .
بعضی از تانسورها علاوه بر مقدار ، به جهت و یا صفحه ای که بر آن اعمال می شن هم بستگی دارن........ . همین!
منم در تکمیل پاسخ دوستان باید بگم که تانسو ر اولا یه شخص هستش که مفهومی به اسم خودش توی مقاومت مصالح و سایر علوم مهتذسی مکانیک آورد.در کل تانسور اومد گفت که در تنش جامدات که در سه بعد تعریف میشه ما میتونیم دو تنش مماسی و یه تنش نرمال رو در نظر بگیریم .
تنش ها ی نرمال جهت و اندازه یکتا دارن ولی تنشها برشی یا مماسی جهت و اندازه ها ی متقارن در سه بعد دارن که به طور کلی فقط سه تا از شش تا ی اونا مورد بررسی قرار میگیره و تو یه ماتریس 3*3تعریف میشه همین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)