تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل با دو اینترنت در شبکه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض مشکل با دو اینترنت در شبکه

سلام
    من داخل یک شبکه lan با 11 pc یک مودم adsl roter را به هابم وصل کردم تا روی شبکه share بشه
    تا اینجا هیچ مشکلی نبود. آی پی مودم را برای دستگاه ها دستی ست کرده بودم.
    الان یک حط adsl دیگه دارم میخوام بعضی از دستگاهها از این جدیده بعضی ها از اون قدیمیه استفاده کنند.
    حالا مشکل!
    یکی اینکه مودم این سرویسم roter نداره پس رو شبکه فقط به یک دستگاه سرویس میده
    من با usb زدم به یک دستگاه و کانکت شدم و اونو share کردم.
    روی دو تا دستگاه دیگم ip همین دستگاه بالائیو ست کردم . حدود چند دقیقه اون دستگاه ها سرویس داشتند بعد قطع شد!

دلیللش نمیدونم چیه ولی نکته جالب تر اینه که من برای کانفیگ کردن هر دوتا مودم از 192.168.1.1 باید استفاده بشه که اون دستگاهی که usb خورده اول باید از لن بیاد بیرون بد شه مودمشو کانفیگ کرد من فکر میکنم مشکل بر سر همینه
    متشکر میشم دوستان کمکم کنند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

شما هم گویا پراکسـی ست کردید واسه همین به بخش کانفیگ نمی‌تونید برید

دلیلش تداخل آی‌پی ها نیست ؟

کلن برای اشتراک اینترنت با همچین وسعتی، Share کردن از طریق کامپیوتر گزینه‌ی خوبی نیست.

مودم دومی گویا پورت لن داره، اگه اینطوری از تعداد پورت‌هاش حد اکثر میزان کامپیوتر رو پوشش بدید و باقی که نیاز دارید رو یک به یک با هر کدوم از کامپیوترها Share کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

شما هم گویا پراکسـی ست کردید واسه همین به بخش کانفیگ نمی‌تونید برید

دلیلش تداخل آی‌پی ها نیست ؟

کلن برای اشتراک اینترنت با همچین وسعتی، Share کردن از طریق کامپیوتر گزینه‌ی خوبی نیست.

مودم دومی گویا پورت لن داره، اگه اینطوری از تعداد پورت‌هاش حد اکثر میزان کامپیوتر رو پوشش بدید و باقی که نیاز دارید رو یک به یک با هر کدوم از کامپیوترها Share کنید
    متشکر
    مشکل کانفیگ من طبیعیه
    هر دوتا مودم یک آیپی دارند ولی ظاهراً لن ارجع تره که وقتی آپی را میزنم صفحه کانفیگ اون میاد نه اونی که usb وصل شده.

در خصوص راهنمائیتون من قدیما از همین روش share استفاده میکردم با همین مودم چون roter نبود رو هاب شیر نمیشد پس ناچار بودم بفرستم رو یک دستگاه بعد share کنم و ip اون دستگاه رو به بقیه بدم پس مشکلی به صورت خالی وجود نداره
    اما وقتی دو تا اینترنت میان وسط به مشکل بر میخورم الان بعد از گذشت یکمی از قطع اون دوتا دستگاه دستگاهی هم که هم لن بود هم usb قطع شد ( البته لنش قطع نشد)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •