البته راه حل دقیقش این هست:
ولی اگه شما اون گزینه رو نداری قانونا تنها راه حل احتمالی اینه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه شد که هیچ وگرنه من یکی خبر جدیدی ندارم!!
البته راه حل دقیقش این هست:
ولی اگه شما اون گزینه رو نداری قانونا تنها راه حل احتمالی اینه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه شد که هیچ وگرنه من یکی خبر جدیدی ندارم!!
سلام من از این صفحه :
و از این لینک :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل اپدیت burnout paradise رو دانلود کردم ولی بعد از نصب ازم سریال جدید میخواد هر چی سریال امتحان کردم قبول نکرد لطفا یه کرک یا سریال جدید برام بزارینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
معمولا پچ بازیها هم بعد نصب دوباره باید کرک بشه...از اینجا درخواستش رو بده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
مشکل من در بازی Lara Croft Guardian Of Light هست که آخر مرحله اول میپره بیرون !
چطوری درست میشه ؟
ممنون
ببین این کرک مشکلت رو راه میندازه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حین بازی Assassins Creed 2 کمی سرعت پایین میشه بعد هم خوب چیکار کنم ؟؟
پویا جون چون خودم این بازی رو انجام ندادم(هیچ کدوم از نسخه هاش)زیاد هم دنبال ایرادهاش نرفتم ولی بازم شما مشخصات کام سیستم رو بگذار شابد تونستم یه کمکی بکنم.
Operating System : Windows 7 Ultimate - 32 Bit ( X86 )
Memory ( Ram ) : 3 GB
Cpu : Intel Pentium D - 3.00 GHz ( 2 Cpus )
Graphic : Nvidia GeForce GT 240 - 1 GB
سیستم می خوره ... روی رزلوژن 800x600 هم همینطوره
نه پویا جون من اولش یه حدسایی زدم ولی گفتم مشخصات کامل سیستمت رو بگذاری تا بهتر نظر داده باشم همینطور هم که فکر میکردم سی پی یوت ضعیفه و ضعیف بودن سی پی یو(وگاها رم) در بعضی مواقع زمانی که سیستم میخواد یک سری loading_ها ومحاسبات(مخصوصا حین بازی)رو انجام بده باعث لگ زدن بازی میشه مخصوصا این سری pentium D که یکی از بدترین سری cpu_های ساخته شه توسط اینتل هست و به طور واقع نمیشه روشون به عنون یک دو هسته ای حساب بازی کرد!!
بالاخره قانونا طبق چیزی که من میدونم این مشکل از اینجاست مگه اینکه این افت فریمها توی ذات بازی باشه که اون یکی رو چون من بازی نکردم خبر ندارم...البته جایی هم نشنیدم پس بعید میدونم مال خود بازی باشه!!
سلام برای بازی medal 6 کرک سالم نیومده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)