تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 377 از 2365 اولاول ... 2773273673733743753763773783793803813874274778771377 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,761 به 3,770 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام
    پخشهای پایونیر مدلهای 7150 و 6950 کیفیتشون چقدر با هم فرق دارند خیلی محسوس هست؟
    رو ماشین باند 718ex هست با یه آمپلی کنوود به قیمت 110 هزار (مدلش یادم نیست)
    با تشکر
    6950 فکر کنم دیسکانتینیو شده باشه.ولی کلا من تفاوتی بین پخش های پایونیر از لحاظ کیفیت صدا ندیدم.

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    پخشهای پایونیر مدلهای 7150 و 6950 کیفیتشون چقدر با هم فرق دارند خیلی محسوس هست؟
    رو ماشین باند 718ex هست با یه آمپلی کنوود به قیمت 110 هزار (مدلش یادم نیست)
    با تشکر
    این سری از پخش ها تا جایی که میدونم از نظر جنس صدا با هم فرقی ندارن
    از نظر کیفیت ساخت هم از یه مقدار کیفیت برخوردارن تقریبا
    فقط بر میگرده به امکاناتی که دارن مثله اکولایزر که چقدر بشه رنج فرکانسی موزیک رو تغییر داد

3. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    باند کدنس 710hdi خوبه؟

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

درسته.همین کارو بکن!

ببین دوست عزیز به برند خاصی کار نداره!فقط به رنجه فرکانسیه باند و آمپلی و پخش کار داره!
    ممکنه یک آمپلی تنظیمات کراس آور دقیقی داشته باشه ولی باندتون اونو محدود کنه و یا بالعکس.اولین چیزی هم که تاثیر داره هدیونیت هست.مثلا صدای پخش های سونی بازتر هست و تیزتر و پایونیر بسته تر و بم تر و یا کنوود رئال

پس هرکسی اول باید مشخص کنه چی میخواد.معمولا سلیقه ما هم گوم گوم هست پس میریم سراغ پایونیر
    مرسی از جوابت ولی ببیم مثلا 2تا باند داریم از 2تا برند متفاوت هر 2 تا هم فرضا 100 وات rms هستند ولی کیفیت و قدرتشون فرق داره دیگه این ماجرا در مورد امپ ها هم صادقه یا فقط وظیفه امپ تامین فرکانس واسه بانده ؟ اگه من یه امپ کنوود 60-70 تومنی بگیرم با یه امپ 200 تومنی مثلا الپاین فرقی نداره ؟ ( فرض کن هر 2 تا امپ 100 وات بدن رو 2 اوهم ) تفاوتشون توی تنظیمات هرفه ای تره یا چیزه دیگست ؟ ( نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه )

داره خودمونی میشه khalilpakbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

دوستان من دیروز همراه دوستم رفته بودیم یه مغازه که دوستم ساب بگیره و همین که تو مغازه چرخ میزدم چشم به یه کامپوننت افتاد از مارک ساند استریم که پرسیدم چنده گفت 80 تومن و آورد پایین بازش کرد نگاه کردم ظاهرش که خوب به نظر میومد و پشتش هم نگاه کردم زده بود 150 وات که فروشنده میگفت 150 وات واقعی هست و قیمتش هم که گفتم همون 80 میداد البته چونه نزدم و شاید کمتر هم میداد , مدلش رو نتونستم بردارم ,
    دوستان ارزونترین کامپ ساند استریم چند قیمت داره؟ کلا کامپهای ساند استریم چه طورن به نسبت کنوود و ...؟ این کامپ خوبه بگیرم با این قیمت؟ البته توی شهر ما اصلا کسی کامپ نمیبنده و این کامپ که دیدم هم فکر کنم فقط همون یکی رو داشت که یه خورده قدیمی هم بود از رنگ و رو کارتونش معلوم بود . به نظرتون بخرم یا نه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام
    باند کدنس 710hdi خوبه؟
    خوبه ولی کلا کدنس خیلی قیمتاش بالا هست و با اینکه اولش خیلی صدا داره ولی بعد از 1 سال افت صدا میدن.(نمیدونم شاید مدله خاصیش اینجوری بوده)

مرسی از جوابت ولی ببیم مثلا 2تا باند داریم از 2تا برند متفاوت هر 2 تا هم فرضا 100 وات rms هستند ولی کیفیت و قدرتشون فرق داره دیگه این ماجرا در مورد امپ ها هم صادقه یا فقط وظیفه امپ تامین فرکانس واسه بانده ؟ اگه من یه امپ کنوود 60-70 تومنی بگیرم با یه امپ 200 تومنی مثلا الپاین فرقی نداره ؟ ( فرض کن هر 2 تا امپ 100 وات بدن رو 2 اوهم ) تفاوتشون توی تنظیمات هرفه ای تره یا چیزه دیگست ؟ ( نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه )
    خوب مطمئنا آلپاین یه جیزه دیگست چون تنظیمات خیلی بهتری داره ولی من بودم برای باند ازش استفاده نمیکردم.برای کامپ خیلی خوبن!

سلام

دوستان من دیروز همراه دوستم رفته بودیم یه مغازه که دوستم ساب بگیره و همین که تو مغازه چرخ میزدم چشم به یه کامپوننت افتاد از مارک ساند استریم که پرسیدم چنده گفت 80 تومن و آورد پایین بازش کرد نگاه کردم ظاهرش که خوب به نظر میومد و پشتش هم نگاه کردم زده بود 150 وات که فروشنده میگفت 150 وات واقعی هست و قیمتش هم که گفتم همون 80 میداد البته چونه نزدم و شاید کمتر هم میداد , مدلش رو نتونستم بردارم ,
    دوستان ارزونترین کامپ ساند استریم چند قیمت داره؟ کلا کامپهای ساند استریم چه طورن به نسبت کنوود و ...؟ این کامپ خوبه بگیرم با این قیمت؟ البته توی شهر ما اصلا کسی کامپ نمیبنده و این کامپ که دیدم هم فکر کنم فقط همون یکی رو داشت که یه خورده قدیمی هم بود از رنگ و رو کارتونش معلوم بود . به نظرتون بخرم یا نه؟
    اینجوری نمیشه نظر داد.حتما باید صداشو جایی بشنوی تا ببینی خوبه یا نه!

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

امروز عصری بالاخره باندارو خریدم
    p693 واسم 140 اب خورد فردا میرسه دستم

سعید جان از همین الان گفته باشم اگه باندا خوب نباشه میام کلتو میکنم

داره خودمونی میشه alimisaghian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

سلام به همگی.
    من دزدگیر easy car 5300 دارم. یه نفر بهش ور رفت . حالا از کار افتاده. یعنی کلیداش کار خاصی انجام نمیده. با قفل مرکزی قفل و باز میکنم. کمکککککککککککککککک کنییییییییییییییییید

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

آقا سعید مثله اینکه 963 خریده بودن

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

خوبه ولی کلا کدنس خیلی قیمتاش بالا هست و با اینکه اولش خیلی صدا داره ولی بعد از 1 سال افت صدا میدن.(نمیدونم شاید مدله خاصیش اینجوری بوده)

خوب مطمئنا آلپاین یه جیزه دیگست چون تنظیمات خیلی بهتری داره ولی من بودم برای باند ازش استفاده نمیکردم.برای کامپ خیلی خوبن!

اینجوری نمیشه نظر داد.حتما باید صداشو جایی بشنوی تا ببینی خوبه یا نه!
    سلام شرمنده ها ولی در این حد میدونم یه جواب فنی کامل مخوام

سلام عزیزم نگران نباش باند خفنیه پشیمون نمیشی به نظر من تو این قیمت میارزه رفیق
    از کجا خریدی باندو ؟ بفیه سیستمو داری یا میخوای بخری ؟

آقا سعید مثله اینکه 963 خریده بودن
    اشتباه لپی بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •