سلام . .
كار شما هم خوب و حرفه ايست . .
دوستان اگه كارهاتون رو نشون ميديد . . آموزش اون رو هم بصورت خيلي ساده بگيد . . تا ما هم ياد بگيريم . .
ممنون
سلام . .
كار شما هم خوب و حرفه ايست . .
دوستان اگه كارهاتون رو نشون ميديد . . آموزش اون رو هم بصورت خيلي ساده بگيد . . تا ما هم ياد بگيريم . .
ممنون
عالي....بسيار خوش ذوق !نوشته شده توسط one_alone
![]()
آره هركسي مي تونه لطفا اين كار بكنه..دوستان اگه كارهاتون رو نشون ميديد . . آموزش اون رو هم بصورت خيلي ساده بگيد . . تا ما هم ياد بگيريم . .
با سلام
از همگي تشكر مي كنم و مخصوصا آقا حميد حقا حرفه اي لطفا اگه ممكنه آموزش كارهاتونو هم بذارين
سلام . .
وحید جان میشه بگی . . شما این کار ها رو که درست میکنید . . عکس هاشو از کجا گیر میارید . . مثلا همین پرتقال . .با این کیفیت عالی . .
موفق باشی
ببخشيد ..................................ميشه آموزش اون عكس دايناسور رو بذارين .........................لطفا .........اگه ميشه .....................ترو خدا ........................
اگه میشه چند تا سایت معرفی کنید که عکسهای با کیفیت و سایز بزرگ داشته باشه .
سلام دوستان
من زياد از فتوشاپ نمي دونم فقط ميخوام بفهمم كه چجوري ميشه پيكسل هاي يك عكس رو كم و زياد كرد.
متشكرم
سلام !كارتون عاليه .............فقط اگه ميشه آموزش اون دايناسور رو هم بذاريد ...................با تشكر
ببخشيد اگه ميشه اون ----- هافتون رو يه جوري بذاريد كه بشه راحت دانلودش كرد .................................................. .................چون من اصلا نميتونم اونو دانلودش كنم............................................ .............و نياز اساسي هم به اين ----- دارم اگه ميشه اونو بذاريد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)