دو تا عکس میزارم یکم ناجوره شرمنده
![]()
گفتم دو تا ترمینال به خاطر اینکه هر وقت خواستی خودت اهم رو عوض کنی!
پورت پیشنهاد داده ولی مشخصاتش برای سیلد خوبه!
حالا شما هم پورت رو درست کن ببینیم این یکی چجوری میشه!
راستی مجرای پورتش کو؟(اگزوزش)
Last edited by cyber861; 10-10-2010 at 01:13.
من 230 قیمت دارم(دیروز پرسیدم-اصفهان)
بین ساب 3012 کنوود و Pw15 ساند استریم کدوم بهتره؟
بعد اینکه برای ساخت باکس مگه نباید از MDF استفاده کنن؟ پس چرا آقای MILIN3M از MDF استفاده نکرده اون طور که تو عکس مشخصه!!؟
Last edited by khalilpakbaz; 10-10-2010 at 02:03.
بستگی داره لو بیس بخواید یا نه!
ایشون از ام دی اف استفاده کرده.فقط نمیدونم چرا اینجوری بریده!![]()
لو بیس چیه؟, با کدوم یک از این سابها میشه کل کل کرد
؟ من سابی میخوام که بزنه و بکوبه و ماشین و تا حدودی خیابون رو بزاره رو سرش
البته بیس نرم و کیفیتی و پر هم میخوام و همینطور میخوام دقت ساب هم خوب باشه مثل بعضی سابها نباشه که الکی واسه خودشون تکون میخورن و صدایی ازشون در نمیاد و کلا از این سابها نمیخوام که خودش هم نمیدونه داره چکار میکنه .
باکس رو حالا کامل میکنه معلوم میشه چی ساخته دوستمون که دیگه منم یکی بسازم از روش اگه خوب ساخت.
حالا با این مشخصاتی که گفتم کدوم ساب رو بهم پیشنهاد میدین؟
احتمالا از پیش داشته این چند روزه رفته بالا
شما باند نگرفتی هنوز ؟![]()
سلام سعيد جان،خواهش ميكنم،اين حرفها چيه
من هم نظرم رو 7541 اينفيه
آفرين به ميلاد كه خودش دست به ابزار شده و داره سيستمش رو ميبنده.از نصب آمپ هم عكس بزار.پيچ MDF يادت نره.5سانتي فقط دونكته رو دقت كن،يكي زياد نزديك لبه ها سوراخ نزني و ديگري هم زياد نزديك هو نباشه كه اگر رعايت نكني ممكگنه MDF خراب بشه.
چندگرفتي؟از كجا؟اميدوارم صداش راضيت كنه،اگر ناراضي بودي پورت رو كور كن تا بشه سيلد
براي اينكه بهتر بشه مقايسه كرد بايد همگي پارامترها رو دقيق با هم بررسي كرد.ولي راه ميانبر ديدن پارامترهاي Q هستش.
كلا با هر سابي اگر تو باكس مناسب بسته شده باشه ميشه يه بزن و بكوب راه بندازي ولي به طور كلي باكسهاي پورتد كه رو فركانسهاي بالا تيون شده باشه به دليل پرتاب صداي بالا ميتونه شلوغتر باشه و به قولي سرها رو بچرخونه ولي سر سرنشينها،ديگه براشون سر(اااا چقدر سر)نميشه
![]()
Last edited by hamidR15; 10-10-2010 at 08:52.
سلام خدمت دوستان عزيز
ماشينم تندر 90 مدل اي 1 فول كه خير سرش ضبطش كاسته!! و باند عقب هم نداره
براي باند عقب و پخش مي خوام حدود 200 تومان هزينه كنم، يكم بيشتر هم بشه ايراد نداره
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
اگه ماركي معرفي كرديد چطوري بايد اصلش رو پيدا كنم؟
شما اگه فقط میخواید همین جوری باشید و سیستم نبندید 3250 پایونیر بگیرید.(با گارانتی پایونیران)(130 تومن)
نکته:با همین هم یه نیمچه سیستمی میشه بست.
باند هم Mtx XT693 رو بگیر.(75 تومن)
والا همین که یه چیزی رو ماشین میذارن خوبه!وقتی آچاراشو میدزدن چه انتظاری دارید؟![]()
Last edited by cyber861; 10-10-2010 at 15:00.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)