تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1917 از 3195 اولاول ... 917141718171867190719131914191519161917191819191920192119271967201724172917 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,161 به 19,170 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام دوستان من يه فلش سيليکن پور 16 گيگ گرفتم کانفينگل کردم موقع نصب بازی ارور ميده که ديسک کثيفه!
    منم فکر اول فکرک اردم که موشکل از بازی با ديسک هايه ديگه هم امتحان کردم بازم همون مشکل رو دارم ! کسی ميتونه راهنمايی کنه؟!
    پيشاپيش ممنون
    سلام

اول از همه فلش را یک بار فرمت ( از طریق PC ) کنید و بعدش هم عملیات ویروس کشون را انجام بدید ببینید مشکل حل میشه یا نه!

میشه بگی چرا تا 16 گیگ ساپورت میکنه؟ من یه جایی خونده بودم که Xbox 360 فقط سیستم فایل Fat 32 رو میتونه بخونه البته سیستم فایل هارد خودش exFat هست که فکر کنم تا 120 گیگ رو میتونه بخونه.
    حالا منظورم این هست Fat 32 مگه تا 32 گیگ نیست؟ اگه این طوری هست پس باید فلش یا هاردی که 32 گیگش رو با Fat 32 فرمت شده باشه باید اصولا واسه کنسول قابل استفاده باشه. این طور نیست؟
    من نه فلش 32 گیگ دارم و نه هاردی که بتونم به این شکل امتحان بکنم.
    ببینید موضوع مقدار فضایی که FAT32 ساپورت میکنه نیست! lاصل این که تا 16 گیگ برای هر ورودی USB کنسول قابل استفاده هست محدودیتی هست که مایکروسافت در این ورژن داشبورد برای این منظور در نظر گرفته! چون اگه این محدودیت نباشه دیگه هاردهای اوریج این کنسول فروش نمیره که!!

به نظره من خرید یه هارد 120 مخصوص کنسول خیلی به صرفه تر از استفاده از فلش و هارد اکسترناله!

2. 4 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

این 12 ولت کردن دستگاههایی که 14 هست خوبه ؟؟؟
    چقدر تاثیر داره ؟؟؟
    و اینکه اگر 12 ولت بکنم دستگاهم رو باید شارژرش رو هم عوض کنم ؟؟؟
    رفیق مگه تو تازه کنسول نگرفتی ؟
    کنسولهای 2008 به بعد دیگه احتیاج به این جنگولک بازیا ندارن .
    شما با خیال راحت بازیتو بکن ، به این مسایل جانبی توجه نکن .

4. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

بچه ها ، میگم که دسته ی xbox با سیم به pc میخوره ؟
    اخه یکی لازم دارم......
    واسه ی این میگم دسته ی xbox ، چون میخوام بعد از کنکور(به دستور والدین ) xbox بگیرم.......

داره خودمونی میشه campro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یه سوال در مورد gameهای xbox
    همونطور که میدونید در مورد pc بازی ها رو هم راحت میشه download کرد و هم اینکه از پاساژهای نزدیک میدون ولی عصر با قیمت هر dvd هزار تومن خرید.
    xbox هم فراوونی و قیمت بازیهاش همینطوریه؟

(pc کلافم کرده بسکه هر چی بازی میاد باید برم minimum system requirements رو چک کنم)

داره خودمونی میشه نيما7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    دور از خونه یه جای افتضاح :(

پيش فرض

سلام دوستان من 10 روز پيش يه آركيد خريدم وقتي حدودآ 15 دقيقه با دستگاه كار نميكنم دسته خاموش ميشه و وقتي دسته رو دوباره روشنم ميكنم دستگاه ديگه دسته رو نميشناسه حالا ميخواستم بدونم 1. مشكل از دسته هست يا خودكنسول يا آپديت كنسول 2. فروشنده گفته بيا دسته رو برات عوض كنم ميخواستم بدونم فرق دسته اصلي و تقلبي چيه كه سرم كلاه نره مرسي

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

سلام دوستان من 10 روز پيش يه آركيد خريدم وقتي حدودآ 15 دقيقه با دستگاه كار نميكنم دسته خاموش ميشه و وقتي دسته رو دوباره روشنم ميكنم دستگاه ديگه دسته رو نميشناسه حالا ميخواستم بدونم 1. مشكل از دسته هست يا خودكنسول يا آپديت كنسول 2. فروشنده گفته بيا دسته رو برات عوض كنم ميخواستم بدونم فرق دسته اصلي و تقلبي چيه كه سرم كلاه نره مرسي
    سلام.
    مشکل از دسته شما هست به احتمال زیاد. ببنید دسته ای که میگرید باید باتری همراش دوراسل باشه . حتما هم وکیوم باشه دسته.

همونطور که میدونید در مورد pc بازی ها رو هم راحت میشه download کرد و هم اینکه از پاساژهای نزدیک میدون ولی عصر با قیمت هر dvd هزار تومن خرید.

(pc کلافم کرده بسکه هر چی بازی میاد باید برم minimum system requirements رو چک کنم)
    بله هم میتونید دانلود کنید هم به راحتی بازی هاشو تهیه کنید
    Last edited by joykiller360; 09-10-2010 at 22:22.

9. 2 کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

بچه ها ، میگم که دسته ی xbox با سیم به pc میخوره ؟
    اخه یکی لازم دارم......
    واسه ی این میگم دسته ی xbox ، چون میخوام بعد از کنکور(به دستور والدین ) xbox بگیرم.......
    سلام بله میخوره ولی باید یه گیرنده بلو توس مخصوص xbox360 بخرید

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

قیمت هر بازی به صورت معمول 3000 تومنه. (معمولا بازیها 1 دی وی دی هستن و بازیهای خیلی کمیه که 2 دی وی دی بشن)
    بازیاش هم اکثر جاها مثل انقلاب ،توپخونه ، ولی عصر ، پایتخت و... گیر میاد .

12. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه نيما7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    دور از خونه یه جای افتضاح :(

پيش فرض

مرسي از جوابت دوست عزيز بجز باطري و وكيوم بودن مشخصه ظاهري ديگه اي ندارن؟ يه چيز ديگه يادم اومد من دستگاهم رو همون روز اول آپ ديت كردم الان كه ميرم تو بخش داشبورد تو مشخصات دستگاه ميبينم سريال نامبر دستگاه با اوني كه پشتش نوشته شده فرق داره؟!!! اين مورد مشكلي نداره؟ و ديگه اين كه مموري دستگاه رو 410 مگ نشون ميده كه البته فقط 110 مگش فري بود!!!!!
    Last edited by نيما7; 09-10-2010 at 22:34.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

این حالت خاموشی دسته بعد از 15 دقیقه که میگید اسمش حالت Stand By هست که اگر 15 دقیقه از کنسول استفاده نکنید دسته برای حفظ شارژ باتری خاموش میشه و زمانی که روشن میکنید باید یک بار هم دکمه مخصوص شناسایی دسته توسط کنسول رو که روی کنسول هست را بزنید تا کنسول دسته رو بشناسه ! اگر باز هم کنسول دسته رو نشناخت دیگه مشکل از دسته هست!

15. 5 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •