تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 216 از 634 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

سلام دوباره
    دوستان که تو همین سایت میگفتند با UP کردن گوشی مشکله GPS حل میشه
    من برنامهٔ فارسی ساز رو برای اینترنت می‌خوام که خوب گوشی من نمیتونه فونت فارسی رو ساپورت کنه
    چطور میشه FROYO رو نصب کرد و آیا کسی‌ که وارد باشه می‌تونه این رو به همراه فونت فارسی برام نصب کنه یا خیر?!!!
    عزيز فارسي كردن گوشي راهي جز تعويض رام نداره؛برنامه اينا هم روش تاثير نداره؛اگه با برنامه درست ميشد ديگه گوگل چه كاريه واسه هر منطقه يه رام بده بيرون.
    فرويو رسمي واسه گالاكسي نيومده؛اونايي كه هستن باگ زياد دارن؛2هفته ديگه وايسا نسخه رسميش مياد.اونموقع شما رام فرويو مخصوص آفريقا رو نصب كن فارسي هم پشتيباني ميكنه.

2. 2 کاربر از Immunology بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SCORPION8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزيز فارسي كردن گوشي راهي جز تعويض رام نداره؛برنامه اينا هم روش تاثير نداره؛اگه با برنامه درست ميشد ديگه گوگل چه كاريه واسه هر منطقه يه رام بده بيرون.
    فرويو رسمي واسه گالاكسي نيومده؛اونايي كه هستن باگ زياد دارن؛2هفته ديگه وايسا نسخه رسميش مياد.اونموقع شما رام فرويو مخصوص آفريقا رو نصب كن فارسي هم پشتيباني ميكنه.

دوست عزيز ميشه بگي فلش كردن اين گوشي مثل گوشي مثلا جت يا مدلاي ديگه راحته يا دردسر داره و كار متخصصه چون ميخوام بدون گارانتي بگيرم با گارانتي خيلي گرونه در ضمن اينكه موقع خريد كه نميزارن روشن كني تست كني از كجا بفهممم مشكل 3 دكمه و ريكاوري نداره و اينكه ريكاوري دقيقا چي هست ممنونم از همه كه جواب دادين

4. این کاربر از SCORPION8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

دوست عزيز ميشه بگي فلش كردن اين گوشي مثل گوشي مثلا جت يا مدلاي ديگه راحته يا دردسر داره و كار متخصصه چون ميخوام بدون گارانتي بگيرم با گارانتي خيلي گرونه در ضمن اينكه موقع خريد كه نميزارن روشن كني تست كني از كجا بفهممم مشكل 3 دكمه و ريكاوري نداره و اينكه ريكاوري دقيقا چي هست ممنونم از همه كه جواب دادين
    فكر نكنم زياد سخت باشه؛براي مثال تو گوگل سرچ كن آموزش نصب رام روي گالاكسي كامل مياره.در ضمن اگه با گارانتي بگيري و بخواي رام رو عوض كني گارانتي ميپره؛اونا هم برات عوض كنن مطمئنا پول زيادي ازت ميگيرن .
    در مورد اينكه چطور بدوني مشكل 3دكمه نداره راهي نداره؛تنها راه اينه با فروشنده قرار بزاري به شرط سه دكمه ميخرم.

6. این کاربر از Immunology بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

فكر نكنم زياد سخت باشه؛براي مثال تو گوگل سرچ كن آموزش نصب رام روي گالاكسي كامل مياره.در ضمن اگه با گارانتي بگيري و بخواي رام رو عوض كني گارانتي ميپره؛اونا هم برات عوض كنن مطمئنا پول زيادي ازت ميگيرن .
    در مورد اينكه چطور بدوني مشكل 3دكمه نداره راهي نداره؛تنها راه اينه با فروشنده قرار بزاري به شرط سه دكمه ميخرم.
    میبخشید ولی‌ من متوجّه نمی‌‌شم این ۳ دکمه یعنی‌ چی‌ ؟ و کلا منظور از ۳ دکمه چی‌ هستش ؟!!

8. این کاربر از pilotsahand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوستانی که دارن کلا چه عیبهایی تو این گوشی دیدن هر عیبی حتی خیلی کوچک رو بگن خواهشا ؟؟؟؟؟؟؟
    به ظنرم،بهتره امتحان کنین.....
    من این گوشی رو ندارم،ولی تا جالیی که من تو فروم های مختلف خوندم،اکثرا با این گوشی مشکل داشتن....تو صفحات قبلی،اگه مطالعه کنین من راه حل بسیاری از این مشکلات رو گفتم،ولی خوب حل کردن این مشکلات خودشون دردسر دارن....

خیلی ها با جی پی اس و قطب نما مشکل داشتن!!! مدارکش هم موجوده....

يعني شما ميفرماييد با اين برنامه مسجاي گوشي گالاكسي فارسي ميگيره و ميفرسته؟خودتون تست كرديد؟بعيد ميدونم با برنامه بشه فارسي بگيره يا بفرسته.
    این برنامه اولین توصیه به تمام کاربران اندرویدی هستش!!! بدون نیاز به روت،بدون نیاز به هیچ چیزی اس ام اس هاتون رو فارسی میگیرد و می فرستید! البته برنامه در اصل مال اقایون عرب هستش!!!

با وجود احترامي كه براي جناب senaps‏ قائلم اما اطلاعاتي كه ايشون ميدن اكثرا به نظرم اشتباهه.
    کدوما مثلا؟ شما گ.شی رو داری، من گوشی رو ندارم...مسلما اطلاعات شما از مال من کامل تره،ولی خوب در مقام یه نفر که همه ی سایت ها رو میخونه،این اطلاعات رو گرفتم که در اختیار دوستان قرار میدم ......

مشکل 3 دکمه ربطی به 16 و 8 نداره.مربوط به یه سری رام های سنگاپوری هست که رامشون dxjg4 هست.این مشکل هم به طور رسمی حل نشده.روش هایی وجود داره که اونم ریسکش بالاست خصوصا برای کسانی که تازه کار هستن.
    یک عدد 8 گیگ با مشکل سه دگمه در کل اینترنت پیدا کنین..... مشکل با رام رو نمیدونم،ولی راه حلش تغییر رام نیست!! از هر سه چارتا 16 گیگ،یکیشون لا اقل مشکل سه دگمه داشته!!!منابعش هم موجوده....

میشه بفرمایید چه خرابی گزارش شده؟؟؟؟من تو 5 فروم عضو هستم به جز یک مورد سوختگس پیکسل هیچ خرابی نشنیدم.
    البته من بیش از 12 فوروم ایرانی عضو هستم،تو کلوپ لجندشون کسی چیزی نگفته،هیچ گزاریشی از مشکل نیست!! ایا این نشون دهنده ی عدم خرابی این گوشیه یا اینکه کسی این گوشی رو نداره؟!!
    مشکل سه دگمه(حل شده! ولی کماکان یه مشکله! و راه حلش دانلود 120 مگ فایله!) مشکل جی پی اس( حل نشده! راه حلش ظاهرا اپدیت به 2.2 هستش که اطمینانی توش نیست!) مشکل وای فای ( که نسبتا حل شده!! ولی کماکان خیلی ها رو اذیت میکنه!)،مشکل قطب نما ( خیلی ها با تنظیم و کلا استفاده ازش مشکل داشتن!) و ....!!!

اتفاقا روش آنلاین آپدیت رام گوشی رو هیچ کدام از اساتید توصیه نکردن.چون ما تحریم هستیم و امکان قفل شدن گوشی وجود داره.
    اتفاقا با یه چیز پی ان به راحت ترین صورت و پیشنهاد شده ترین حالت میتونید اپگرید کنین!!

اینکه میفرمایید دانلود از مارکت بدون مسکل و راه حله هم درست نیست.مارکت بدون استفاده از v p n برای ما ایرانی ها بستست و نمیتونیم ازش دانلود کنیم.
    فکر نمیکنم اینو گفته باشم! نرم افزار هایی برای مارکت هستن که میشه با استفاده از اونها،بدون چیز پی ان،حتی برنامه ها و بازی ها پولی رو دریافت کرد!! نمونه هاشون هم خیلی زیاده فقط گاهی از کار می افتن!!

همه دوربین ها در شب همبنطورن.در حالت عکاسی Night تا حدی عکساش خوبه.چه بسا که من با ویواز 8 مگاپیکسلس و دارای فلاش در شب امتحان کردم بهتر بود.
    امیدوارم که بشه شما رو قانع کرد که یه گوشی بدون فلاش،همیشه توی عکس برداری در شب و تاریکی،کمتر از یه گوشی با فلاش حرف داره!!! منم فقط همینو گفتم و توی توضیحم اعلام کردم که فیلم برداریش عالیه همینطور عکس برداریش البته فقط توی روز و یا جاهای با نور مناسب!

گویا شما در اتاق کنترل به سر می‌برید که این گزارشات بهتون می‌رسه !!
    نمونش اول همین صفحه،یکی از دوستان با جی پی اس مشکل داشتن!! بدون اینکه به اتاق کنترل نیازی باشه،میشه فهمید که خیلی ها با این مشکل دست و پنجه نرم کردن!!

---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------

تا جایی که من شنیدم،برنامه ی mirsal همیشه معرفی میشه برای کسانی که با sms مشکل داشتن!!!باری فارسی در اینترنت ولی فعلا تنها راه حل(جز اپدیت به فرویو!) روت و نصب رام کاستوم هستش که پر باگه و نمی ارزه مگه معروف هاش که بازم خیلی هاشون فارسی نداره!)

مشکل سه دگمه حل شده و فقط توی گوشی های 16 گیگ هستش....درضمن،بهتون پیشنهاد میکنم تحت هیچ شرایطی گوشی رو بدون تست نگیرید حتی اگه رایگان بود!!!جی پی اسو قطب نما،وای فای و ... رو تست کنین حتمی...

---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------

راستی میتونید به این سایت مراجعه کنید و تمام شکلاتتون رو حل کنین!!(نکالتی که باید بهشون موقع خرید دقت کنین،برخی مشکلات گزارش شده،راه حل ها و سوالات و....)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

دوستان بشنويد جوك هفته رو
    نوكيا ان8 رو گوشي شاپ زده يك ميليون وششصد هزار تومن!
    يك مليونش كه هيچ خدايي 600هم زيادشه:دي
    350خوبه.

11. 4 کاربر از Immunology بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

350خوبه.
    1,600,000 تومن؟
    این گوشی رو بذار حدس بزنم:
    یک ال سی دی 42 اینچ همراهش عرضه میشود....
    امکان فیلم برداری فول اچ دی(1080p) رو دارد.....
    دارای 80 گیگ فظای داخلی،و قابل ارتقا تا 500 گیگ......
    دارای دو عدد پروژکتور میباشد....
    دارای 3 نوع کیبرد فیزیکی فول میباشد....
    دارای 8 باطری با قدرت کاری 24 ساعت برای هرکدام می باشد که بدوننیاز به برق و همینجوری با صلوات شارژ میشوند!
    دارای خدمات پس از فورش 10 ساله است....

و....

جدا این گشوی چی داره که این قیمت رو داره؟! یه ایفون با اون همه خرزوریش، و امکاناتش،1 میلیون 200 تا فروخته شد....
    خوب جای یان گشیو طرف یه 1100 و یه ایمک میگیره خیال خودش و جامعه ی بشری رو راحت میکنه!!

13. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

یک عدد 8 گیگ با مشکل سه دگمه در کل اینترنت پیدا کنین..... مشکل با رام رو نمیدونم،ولی راه حلش تغییر رام نیست!! از هر سه چارتا 16 گیگ،یکیشون لا اقل مشکل سه دگمه داشته!!!منابعش هم موجوده....
    این پست های شما منو یاد یکی میندازه.....

15. این کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

این پست های شما منو یاد یکی میندازه.....
    خودم هم الان یاد همون افتادم!!!

ولی در کل واقعا جدئی میگم! دوستمون میگن مشکل سه دگمه برا همه ی گلکسی ها میتوهه اتفاق بیوفته ولی واقعیت اینه که فقط 16 گیگ ها این مشکل رو داشتن! من که تاحالا نشنیدم یه نفر با یه 8 گیگ بیاد بگه که من مشکل سه دگمه دارم!

17. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

350خوبه.
    انصافا اگه اين با اين قيمت اومده باشه
    بايد گفت دزدي شركت نوكيا توي روز روشن
    اميدوارم اينجوري نشه چون خيلي از دوستان طرفدار نوكيا براي داشتنش نقشه ها كشيدن
    واقعا اين قيمت يه توهين به مردم ايران و كلا هر جاييه كه با اين قيمت n8 ارائه بشه

19. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •