تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 73 اولاول ... 3743444546474849505157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 723

نام تاپيک: بررسی فنی دوربینهای دیجیتال

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اره من گفته بودم AVCHD توی حجم بسیار عالیه
    البته 25 فریم و 30 فریم هم هست که قرمزش نکردی
    اما اصلا چیز مهمی نیست
    آره اونو یادم رفت خوب شد گفتی . ولی همونطور که گفتی حجمش خیلی عالیه
    از نظر حجم قسمت صدا هم خیلی کمتره نسبت به sx210.
    راستی اون فیلم fz35 که گذاشتم ماله دوربین خودته که گرفتی

2. این کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سلام
    از دوستان کسی اطلاع داره چرا فیلمهایی که با دوربین عکاسی میگیریم(SX210 ) وقتی در کامپیوتر با نرم افزار به هم وصلش میکنیم دوربین دیگه اون فایل رو اجرا نمیکنه
    البته فایل مورد نظر با همون فرمت ذخیره میشه ولی بازهم دوربین اونو اجرا نمیکنه

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

سلام
    از دوستان کسی اطلاع داره چرا فیلمهایی که با دوربین عکاسی میگیریم(SX210 ) وقتی در کامپیوتر با نرم افزار به هم وصلش میکنیم دوربین دیگه اون فایل رو اجرا نمیکنه
    البته فایل مورد نظر با همون فرمت ذخیره میشه ولی بازهم دوربین اونو اجرا نمیکنه
    مشخصه فیلم فقط فرمت نیست . مشخصات دیگه مثل Bit Rate ، میزان فریم ، Progressive و Interlaced بودن ، فرمت صدا ، چند کاناله بودن صدا ، بیت ریت صدا و... را شامل میشه . وقتی فیلم رو Edit میکنی برخی از این مشخصات عوض میشه و دوربین این مشخصات جدید را نمی شناسد.

5. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vvc

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

مشخصه فیلم فقط فرمت نیست . مشخصات دیگه مثل Bit Rate ، میزان فریم ، Progressive و Interlaced بودن ، فرمت صدا ، چند کاناله بودن صدا ، بیت ریت صدا و... را شامل میشه . وقتی فیلم رو Edit میکنی برخی از این مشخصات عوض میشه و دوربین این مشخصات جدید را نمی شناسد.
    متشکرم دوست عزیز
    نرم افزاریو میشناسید که موقع ادیت و چسباندن فیلمها به هم دقیقآ با همون مشخصات و فرمت اصلی ذخیره کنه
    آخه من فیلمهایی که با دوربین گرفتم به صورت اچ دی و با کابل مینی اچ دی نگاه میکنم بسیار کیفیت بهتر دارند تا اینکه بخوام اونارو تبدیل کنم و با دی وی دی یا MPG1 ببینم

7. این کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

متشکرم دوست عزیز
    نرم افزاریو میشناسید که موقع ادیت و چسباندن فیلمها به هم دقیقآ با همون مشخصات و فرمت اصلی ذخیره کنه
    آخه من فیلمهایی که با دوربین گرفتم به صورت اچ دی و با کابل مینی اچ دی نگاه میکنم بسیار کیفیت بهتر دارند تا اینکه بخوام اونارو تبدیل کنم و با دی وی دی یا MPG1 ببینم
    تا حدی آشنایی دارم.
    من خودم دوربین فیلمبرداری Hd سونی دارم و تا مدتها دنبال نرم افزاری بودم که فیلمهام رو باش ادیت کنم و تغییری تو فیلمهام نده و کیفیت و مشخصاتشون دقیقا حفظ بشه . اکثر نرم افزارها آماتوری و حرفه ای را بررسی کرده ام . اکثر نرم افزارها مشخصات فیلم رو تغییر میدن و کیفیتش رو خراب می کنند . بهترین چیزی که تجربه کرده ام Corel video Studio بود . این نرم افزار موقع save کردن فایل ویرایش شده گزینه ای داشت که فیلم را با مشخصات فایل اول که بهش داده بودم ذخیره می کرد و تغییری توش نمی داد .
    البته مشکل شما خیلی خاصه ممکنه که اگه با این نرم افزار هم ادیت کنید باز دوربین بفهمه که این فیلمش نیست. دیگه بهتر از گزینه corel Video Studio فکر نمی کنم چیزی باشه.

اگه با این نرم افزار مشکل حل نشد برای تماشای فیلمهاتون در تلویزیون فکر یه هارد اکسترنال مدیا پلیر باشید.

9. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vvc

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

تا حدی آشنایی دارم.
    من خودم دوربین فیلمبرداری Hd سونی دارم و تا مدتها دنبال نرم افزاری بودم که فیلمهام رو باش ادیت کنم و تغییری تو فیلمهام نده و کیفیت و مشخصاتشون دقیقا حفظ بشه . اکثر نرم افزارها آماتوری و حرفه ای را بررسی کرده ام . اکثر نرم افزارها مشخصات فیلم رو تغییر میدن و کیفیتش رو خراب می کنند . بهترین چیزی که تجربه کرده ام Corel video Studio بود . این نرم افزار موقع save کردن فایل ویرایش شده گزینه ای داشت که فیلم را با مشخصات فایل اول که بهش داده بودم ذخیره می کرد و تغییری توش نمی داد .
    البته مشکل شما خیلی خاصه ممکنه که اگه با این نرم افزار هم ادیت کنید باز دوربین بفهمه که این فیلمش نیست. دیگه بهتر از گزینه corel Video Studio فکر نمی کنم چیزی باشه.

اگه با این نرم افزار مشکل حل نشد برای تماشای فیلمهاتون در تلویزیون فکر یه هارد اکسترنال مدیا پلیر باشید.
    متشکرم دوست عزیز از راهنماییتون
    من هارد اکسترنال دارم ولی مدیا پلیری که اچ دی رو هم پخش کنه تو بازار هست یانه وآیا هارد اکسترنال بهش وصل میشه وحدود قیمت این دستگاههارو هم اگر اطلاع دارید محبت کنید ممنون میشم

11. این کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

من هارد اکسترنال دارم ولی مدیا پلیری که اچ دی رو هم پخش کنه تو بازار هست یانه وآیا هارد اکسترنال بهش وصل میشه وحدود قیمت این دستگاههارو هم اگر اطلاع دارید محبت کنید ممنون میشم
    هارد اکسترنال وسترن دیجیتال هست که hd پخش میکنه یعنی هم هاره ، هم Media Player . قیمتش یه سال پیش کمتر از 250.000 تومان بود. اما وسیله ای که به هارد متصل بشه و فایلش رو پخش کنه سراغ ندارم . فکر کنم تلویزیونهای سامسونگ سری 6 قابلیت پخش از هارد اکسترنال دارند.

بهترین و راحت ترین حالت برای پخش HD یک عدد تلویزیون سامسونگ سری 6 به بالا و یک عدد فلش مموریه. فلش رو به USB تلویزیون وصل می کنی و اونم اکثر فایلها و فرمت ها رو پخش میکنه.

خلاصه کلام ، یا هارد اکسترنال وسترن دیجیتال یا تلویزیون سامسونگ سری 6 به بالا
    Last edited by poonel; 09-10-2010 at 09:04.

13. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vvc

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

هارد اکسترنال وسترن دیجیتال هست که hd پخش میکنه یعنی هم هاره ، هم Media Player . قیمتش یه سال پیش حدود 250.000 تومان بود اما یادم نیست Avc رو ساپورت میکرد یا نه. اما وسیله ای که به هارد متصل بشه و فایلش رو پخش کنه سراغ ندارم . فکر کنم تلویزیونهای سامسونگ سری 6 قابلیت پخش از هارد اکسترنال دارند.

بهترین و راحت ترین حالت برای پخش HD یک عدد تلویزیون سامسونگ سری 6 به بالا و یک عدد فلش مموریه. فلش رو به USB تلویزیون وصل می کنی و اونم اکثر فایلها و فرمت ها رو پخش میکنه.

باز هم متشکرم دوست عزیز
    فکر نکنم کار عاقلانه ای باشه واسه پخش فیلمهای اچ دی تلویزیون عوض کنم اونم الان که تازه یه پلاسمای ال جی گرفتم و واقعآ هم ازش راضیم
    فکر کنم اون هارده بهتره یا اینکه با همون دوربین فیلمهامو نیگاخ کنم تا پلیرهای جدیدتر بیاد

15. این کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

باز هم متشکرم دوست عزیز
    فکر نکنم کار عاقلانه ای باشه واسه پخش فیلمهای اچ دی تلویزیون عوض کنم اونم الان که تازه یه پلاسمای ال جی گرفتم و واقعآ هم ازش راضیم
    فکر کنم اون هارده بهتره یا اینکه با همون دوربین فیلمهامو نیگاخ کنم تا پلیرهای جدیدتر بیاد
    دوست خوبم تو این آدرس مدلهای مدیا پلیر وسترن دیجیتال را ببین. اکثر فرمتها رو ساپورت می کنند . بهترین مدلش رو زده 149 دلار. این وسیله تو هر خونه ای لازمه .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم کاتالوگ PDF بهترین مدلشه:
    کد:
    Last edited by poonel; 09-10-2010 at 09:20.

17. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vvc

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

متشکرم دوست عزیز
    تا حدی آشنایی دارم.

هارد اکسترنال وسترن دیجیتال هست که hd پخش میکنه یعنی هم هاره ، هم Media Player . قیمتش یه سال پیش کمتر از 250.000 تومان بود. اما وسیله ای که به هارد متصل بشه و فایلش رو پخش کنه سراغ ندارم . فکر کنم تلویزیونهای سامسونگ سری 6 قابلیت پخش از هارد اکسترنال دارند.

باز هم متشکرم دوست عزیز
    دوست خوبم تو این آدرس مدلهای مدیا پلیر وسترن دیجیتال را ببین. اکثر فرمتها رو ساپورت می کنند . بهترین مدلش رو زده 149 دلار. این وسیله تو هر خونه ای لازمه .

کد:
    اینم کاتالوگ PDF بهترین مدلشه:
    کد:
    لطفا به موضوع تاپیک توجه کنید

19. 2 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •