تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 148 از 598 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158198248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 5974

نام تاپيک: Xperia X10 | سونی اریکسون 8 مگاپیکسلی از جنس اندروید

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

من که تا بحال نشنیدم کسی با این گوشی و نصب برنامه مشکل داشه باشه!!!
    اخه چی نداره که نخواد یه برنامه رو بخونه؟ اپدیتش به 2.1 هم که داره میاد.....
    حرف های ضد و نقیضی هم از -- شدن بوت لودرش داره به گوش میرسه که اگه -- بشه،همون گلکسی باید بره واسه بچه محلاش تعریف کنه که چجوری با همکاری یه نکسوس از یه ایکس تن شکست خوردن دوتایی!!!!
    رفیق،گوشی خوشتیپ تر،سک سی تر، با کلاس تر و وقی تر از ایکس تن تا حالا ندیدم بین کل اندرویدی ها!!!
    درضمن،همین گلکسی خودش منبع مشکلات هستش و تا بعد از خرید،مشکلاتتون باهاش شروع میشه و همش باید حرص بخورین!

بستگی داره ازر گوشیت چی بخوای؟!
    سلام.

منم این گوش رو مثل شما دارم اما اون موقع که خریدم با همین شرایطش خریدم و با همین شرایطش هم حال میکنم و دنبال اگر و اما ها هم نیستم و واقعیتها رو هم همونطور که هستن میبینم.
    منم مثل دوستمون night lord فکر نمیکنم اینجورایی هم که میگی باشه .شما خودت یه مقایسه بین نکسوس و X10 و گالاکسی بکن ببین تفاوتاشون توی چیه .شما فرض کن همین الان این گوشی تمام مشکلات آپدیت و ...رو هم نداشته باشه تفاوتهای سخت افزاریش رو چکار میخواد بکنه؟ رم و رام پائین تر مموری داخلی صفحه نمایش TFT در برابر سوپر AMOLED مولتی تاچ ,فیلم برداری ضعیف تر نداشتن دوربین دوم نداشتن رادیو و ....و...به نظر منم یکم بدون تعصب تر به قضیه نگاه کنیم بهتره.

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

بستگی داره ازر گوشیت چی بخوای؟!
    من بیشتر به کیفیت گوشی- کارایی -فاقد محدودیت در نصب برنامه -صفحه نمایش باکیفیت -سرعت بالا- انتن دهی خوب -شارژ دهی خوب....!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان من قصد فروش دارم کسی خواست پ.خ بده

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من این گوشی رو ندارم رفیق!!! من دارم تحقیق میکنم درباره ی گوشی ها مختلف....12 گیگ رویو از گوشی ها مختلف نکسوس،ایفون 4 و 3gs، دیزایر،ایکس تن و گلکسی دارم....
    بررسی دقیق بهم ثابت کرده که ضعف هایی که از ایکس تن میگیرن،در حقیقت هیچ نیست!!!

قبول دارم که نکسوس و دیزایر و گلکسی گوشی های قوی تری هستن ....

ولی در مقام مقایسه ی عملی(روی کاغذ رو ول کن!!!) من فکر میکنم که k800 کنوینم رو وقتی میام تو اتاقم،شوت میکنم رو کیبرد...کدوم یکی از گشوی ها میتونه نصف فشار رو تحمل کنه؟!
    حلاا بیا فرض بگیریم که تیو دانشگاه داری راه میری و یه دفعه گوشیت افتاد....
    همون اول که افتاد،در صورت داشتن نکسوس باید بیخیال بلند کردنش بشی و به فکر خرید یکی دیگش باشی!!!
    گلکسی چیزیش نمیشه...دیزایر هم هیچی! ایکس تن هم هیچی!!!!
    (من به همین دلیل چون مطمئنم گوشیم از دستم می افته یا بهش ضربه وارد میشه،اپدیت به روز و همه ی خوبی ها نکسوسن رو ول میکنم و دورش رو خط میزنم،چون مطمئنم که تب و تاب برنامه و اینا فقط یکی دو ماه اوله و عدش دیگه گوشی فقط باید واسم زنگ بزنه،اس ام اس بگیره و موزیک بذاره!!!)

توی تست کردن جی پی اس، 80 درصد گلکسی ها ضعیف عمل میکنن!!! بنابراین گلکسی خط میخوره!!! خیلی راحته! ببین گلکسی 700 تا پول خورده،اونوقت خیلی راحت جی پی اس اش تقریبا با نداشته فرق نیمکنه!!! قطب نماش اکثرا مشکل داشتن باهاش و اصلا درست کار نمیکنه!!!
    حالا کیفیت تصویرش چقدر بالاست و اینا زیاد مهم نیست....بعضی از رام هاش هم که lag داره هرچند سوی کلا رام نداره!!!!

میمونه دیزایر و ایکس تن!!! همون اول بخطار قیافش میندازمش کنار دیازیر رو......

اینا دلایلی هستن که من ایکس تن رو گوشی برتر بازار میدونم....درضمن،یادمون باشه یه گوشی که 500 تومن قیمتشه،رو داریم با یه سری گوشی مقایسه میکنیم که اگه دست دومش رو بخوایم بخریم،و به طرف بگیم 550 تومن ،با کفش می افته دنبالمون....!!!

---------- Post added at 03:15 AM ---------- Previous post was at 03:10 AM ----------

رفیق شما هم داری یه خورده با تعصب میگی . خودمونیما
    راستش بعد از دیدن ده ها رویو از گوشی ها مختلف ،عاشقش شدم!!!

مگه اینکه بوتلودرش ه.ک بشه که بازم به نظر من فایده نداره چون فک نمیکنم با رام -- شده کیفیت دوربینش به الان برسه(دوربینش یکی از نقاط قوت بزرگ گوشیه )
    من نگفتم این گوشی بی عیبه! من کلا عیب این گوشی رو توی چند تا چیز میبینم،مولتی تاچش، 16 میلیون رنگش(این دو تا به لطف برنامه هایی مثل مدیا اکیپ(گالری) و صفحه ی نمایش پر قدرتش پوشونده شدن و زیاد به چشم نمیاد!) و شاید عیب بزگرش همین عدم اپدیتش به 2.2 هست که من تقریبا مطمئنم که اپدیت نمیشه به 2.2!! الته تا اون موقع میشه از این گوشی لذت برد.....

هر گوشیی یه عیبی داره! عیب اینم اینه.....

دوستان من قصد فروش دارم کسی خواست پ.خ بده
    رفیق گوشیتو چند میدی و چرا؟

5. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من بیشتر به کیفیت گوشی- کارایی -فاقد محدودیت در نصب برنامه -صفحه نمایش باکیفیت -سرعت بالا- انتن دهی خوب -شارژ دهی خوب....!
    کیفیت ساخت و زیباییش که حرف نداره تکه .
    سرعتشم بعد از آپدیت 026 عالی شده . در حد 2.1 و 2.2 نیست ولی خوبه .
    آنتن دهی خوبه .
    شارژم خوب نگه میداره نسبت به smartphone های دیگه . بد نیست .
    اما نرم افزار حدود 70 درصد نرم افزارای آندروئید روش نصب میشه .

ولی در مقام مقایسه ی عملی(روی کاغذ رو ول کن!!!) من فکر میکنم که k800 کنوینم رو وقتی میام تو اتاقم،شوت میکنم رو کیبرد...کدوم یکی از گشوی ها میتونه نصف فشار رو تحمل کنه؟!
    همون اول که افتاد،در صورت داشتن نکسوس باید بیخیال بلند کردنش بشی و به فکر خرید یکی دیگش باشی!!!
    آقا این حرفا چیه؟؟؟!!!!
    کلا هر نوع وسیله الکترونیکی رو باید ازش مواظبت کنی . درسته گوشی ممکنه از دست بیفته ولی باید مواظب باشی که نیفته شما یه اسمارت فون رو نمیتونی با 1100 (گردو شکن) مقایسه کنی . وقتی صحبت از اسکرین تاچ میاد وسط یعنی اگه بخوره زمین حداقل حداقل 100 چوق باید بسرفی . حال هر جور بخوره مگه اینکه خوش شانس باشی .
    این کیف توی جعبش رو هم برای همین گذاشتن دیگه !
    اگه بخوای اینجوری که شما میگی نگاه کنیم به قضیه که هرکی میخواد ماشین بگیره باید تانک بخره که اگه خورد به جایی ماشینش خراب نشه
    اگه اینجوری بود که این گوشیای طلا کوب رو برای چی باید تولید کنن ؟! که اگه بخوره زمین با هر ضربه چند میلیون ازش میریزه رو زمین

x10 رو باید به ظرافتش توجه کنید . ولی اینکه آپدیتش اینجوریه آدمو عصبی میکنه .
    یکی نیست به این سونیاریکسون بگه بابا یه کاری کردی گوشی خفن زدی پاش وایسا دیگه....!

7. 2 کاربر از night lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

دوستان الان قیمت بدون گارانتیه این گوشی چنده؟؟ البته پایینترین قیمتو میخوام تازگی واسه چند تا گوشی مد شده بعضی گارانتیا از بدون گارانتی گوشی ارزون تر میدن!!!
    خبر ندارین دسته دوم این گوشی چجوریا معامله میشه؟؟ قیمت چند؟

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

عرضم به درزتون (شوخی بود با کس خاصی نبودم) که همین امروز به طرز وحشتناکی x10 افتاد رو زمین. ولی چیزیش نشد(ماشالا 1000 ماشالا) چند ماه پیش که آینو داشتم همین طوری خورد زمین تاچش شکست!!!

10. 3 کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آقا این حرفا چیه؟؟؟!!!!
    با تمام حفاظتی که از گوشی میشه،شما منکر این میشی که گوشی هر کسی مطمئنن زمین میخوره؟! به نشظرم یکی از معمولی ترین اتفاقای که می افته،اینه که گوشیتون زمین بخوره.....کیف همراه این گوشی ها هم در اکثر موارد خودش یه دلیل خوب برای افتادن گوشی بوده!(مخصوصا کیف سونی که در روز حداقل یه بار گوشیتو نرو خاک میکنه!)
    حالا و در این شرایط،گوشی سونی اریکسون خیلی خر کار تر و بهتر از بقیه هستش مثصل بقیه ی گوشی هاشون....هرچند گلکسی هم ضد خشه ولی خوب خراب میشه!!

دوستان الان قیمت بدون گارانتیه این گوشی چنده؟؟ البته پایینترین قیمتو میخوام تازگی واسه چند تا گوشی مد شده بعضی گارانتیا از بدون گارانتی گوشی ارزون تر میدن!!!
    ایلام 500 تومن نو،دست دوم رو من یه دونه فقط پیدا کردم یه ماه پیش لامصب فول پک میداد 480 تا و یه تومن هم پایین نمی اومد!!(البته منم نخریدم!)

عرضم به درزتون (شوخی بود با کس خاصی نبودم) که همین امروز به طرز وحشتناکی x10 افتاد رو زمین. ولی چیزیش نشد(ماشالا 1000 ماشالا) چند ماه پیش که آینو داشتم همین طوری خورد زمین تاچش شکست!!!
    ایکس تن یه هندی،از روش اتوبوس رد شد چیزیش نشد!!!اسنادش هم موجوده

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

اسنادش رو هم دیدم
    بازم بگم دیشب هم خورد زمین. بشمارید 3 بار

13. این کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

اگه اینقد خوبه چرا تو فروشگاه دسته دوم اینترنتی مثل گوشی شاپ اینهمه فروشندش زیاده!!...انگار هر کی خریده میخواد بفروشه اگه خواستین لینک لیست فروش رو بزارم!! ولی ناگفته نماند آیفون بالاترین آماره فروش رو داره !! انگار خوده اپلی ها هم فهمیدن گوشیشون خیلی عقب موندس!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •