تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 215 از 634 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225265315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به همهٔ شما دوستان گلم من تازه وارد سایت شما شدم :دوستان من یه I9000 دارم اما ۲ تا مشکله بزرگ باهاش دارم ۱ من به دلیل شغلیم باید ۲۴ ساعت به GPSوصل باشم که نمیدونم چرا این گوشی اصلا خودشو به GPS وصل نمی‌کنه ۲ گوشیم فارسی نیستش و می‌خواستم ببینم که کجا باید ببرمش تا برام فارسی ساز نصب کنه و اینکه گوشی من GPSخرابه یا شنیدم که اگه UP بشه مشکله حل می‌شه خلاصه امیدوارم که از اینجا به جواب سوالاتم برسمراستی‌ چطوری می‌تونم سیستم عامل گوشیم رو UP کنم?

2. این کاربر از pilotsahand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

1- اول اینکه تفاوت جعبه بزرگ و کوچک این گوشی چیه منطورم اون آبی و مشکی هست .
    نمیدونم! نشنیدم کلا شاید تفاوت در حافظه ی داخلیشون باشه؟! 8 گیگ و 16 گیگ!!! کلا تاکید میکنم که اطلاعی از این مورد ندارم!!

2- من جت داشتم و بدون گارانتی بود و مشکلی هم نداشتم اگه اینو بدون گارانتی بگیرم مشکلی که باهاش ندارم؟ مثلا خودم میتونی فلشش کنم . چون گارانیتی نداره برای FROYO میتونم خودم راش بندازم؟(3 دکمه)
    مشکل سه دگمه فقط در گوشی های 16 گیگ بود،اونم در حال حاظر حل شده!! راه اندازی فرویو،ربطی به گارانتی نداره و شما با اینترنت پر سرعت خیلی راحت پیغام گوشی رو تایید و فایل های اپدیت رو دریافت میکنی!!!
    ولی در کل من نسخه ی گارانتی دار گوشی رو پیشنهاد می کنم چون کلا خراب شدن یه دفعه ای گوشی زیاد گزارش شده!!!گارانتی میتونه اطمینان خاطری باشه برای شما!!

3- مشکل خاصی که این گوشی نداره و اینکه 8 گیگ و 16 فقط از لجاط حجم فرق داره ؟
    فرق کمی هم نیست! 8 گیگ تفاوت حافظه هستش که به معنای امکان نصب برنامه های بیشتره!!(یادتون باشه که app2sd که توی فرویو بحثش میشه کلا کارامد نیست!! و معمولا واسه گوشی 8 گیگ رم نمیگیرن!! الته هرچند 8 گیگ هم واسه برنامه و بازی های خیلی خیلی زیادی جا داره!!)

التبه خرابی بی دلیل و یه دفعه ای گوشی زیاد گزارش شده!! بالا هم گفتم....

4- اینکه مثلا بخوایم بازی بریزیم بچه ها گفتن یه سری مشکل داره که من متوجه نمیشم چون تاحالا آندروید نداشتم؟
    تو بخش نرم افزارهای اندرویدی کاملا توضیح دادم،گوشی رو وصل میکنین،روی برنامه توی سیستم دبل کلیک و بعدش برنامه رو گوشی نصب میشه!!! دانلود از مارکت هم که بدون مشکل و راه حل اصلیه!!! مشکلی در این باره وجود نداره....اندورید هم بهترین کلکسیون نرم افزاری رو داره...(البته اپ استور رو جدا کن!)

5- منظور از SOCIAL HOB تو این گوشی چیه ؟ آیا میشه فلش مموری بهش زد کسی امنحان کرده؟
    ها؟ نمیدونم! نشنیدم.....

6- تو ویدیو هایی که ازش دیدم نسبت به دوربین 5 فیلمبرداریش خیلی محشره و تو GSM نوشته بود 1028*720 فیلم میگیره چقدر صحیح هست ؟
    فیلم برداریش 720 با 30 فریم در ثاینه هستش....توی شب در جایی که تاریک باشه،حرفی برای گفتن نداره!!

و اینکه آیا تو اینا که تو بازار هست بدون گارانتی چه جوری میشه متوجه شد که سالمه و اصله و در کل نکات ایمنی قبل از خرید مخصوصا جعبه بزرگ و آبی و کوچیک چه فرقی داره ؟
    جعبه ها رو قبلا هم گفتم نمیدونم چیه!!! شاید بخاطر تفاوت حافظه داخلیشون باشه؟!
    همون سه دگمه رو تست کنین که تو دردسر نیوفتین!! جی پی اس و جی پی ار اس و وای فای(اگه امکانش بود!) رو حتمی تست کنین که بعدا به مشکل بر نخورین چون مشکل در جی پی اس و جی پی ار اس و وای فای توسط خیلی ها گزارش شده!!

کلا گوشی خوبیه با قیمت 700 تومن(کمتر و بیشتر!!) و میتونید ازش خیلی خوب استفاده کنین....
    صفحش هم ضد خشه و مقاومت بالایی داره و کلا میتونه در کلاس قیمتیش گزینه ی مناسبی باشه....ولی بین این و نکسوس،من به شخصه نکسوس رو انتخاب میکردم!

4. 4 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام به همهٔ شما دوستان گلم من تازه وارد سایت شما شدم :دوستان من یه I9000 دارم اما ۲ تا مشکله بزرگ باهاش دارم ۱ من به دلیل شغلیم باید ۲۴ ساعت به GPSوصل باشم که نمیدونم چرا این گوشی اصلا خودشو به GPS وصل نمی‌کنه ۲ گوشیم فارسی نیستش و می‌خواستم ببینم که کجا باید ببرمش تا برام فارسی ساز نصب کنه و اینکه گوشی من GPSخرابه یا شنیدم که اگه UP بشه مشکله حل می‌شه خلاصه امیدوارم که از اینجا به جواب سوالاتم برسمراستی‌ چطوری می‌تونم سیستم عامل گوشیم رو UP کنم?
    سلام رفیق....
    اولا ورودتون رو تبریک میگم.....
    جی پی اس اکثر گلکسی ها مشکل داره متاسافنه....راه حلی هم نیست!(نیمتونه قفل کنه رو ماهواره ها درسته؟ اگه نه مشکلش رو بگین شاید راه حل داشت!)

منوی فارسی برای این گوشی و کلا اندروید فکر نیمکنم اومده باشه! یا من اطلاعی ندارم چون زیاد دنبال زبان فارسی رو گوشیم نیستم(کلا هیچ چیزی رو تو گوشیم به زبان فارسی ندارم و گوشیم کاملا انگلیسه و با فارسی بیگانه!)....
    ولی برای حل مشکل اس ام اس فارسی(دریافت و اراسل) شما باید برنامه یmirsal رو نصب کنی که براتون اپلود میکنم الان.....

نسخه ی جدید سیستم عامل برای گوشی شما نیومده هنوز....منتظر باید باشین....

6. 4 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

لینک دانولد برنامه ی mirsal:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

لینک دانولد برنامه ی mirsal:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    يعني شما ميفرماييد با اين برنامه مسجاي گوشي گالاكسي فارسي ميگيره و ميفرسته؟خودتون تست كرديد؟بعيد ميدونم با برنامه بشه فارسي بگيره يا بفرسته.

10. این کاربر از Immunology بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این دوست خوبمون senaps منظورشون از این گفته چی بود
    "التبه خرابی بی دلیل و یه دفعه ای گوشی زیاد گزارش شده!!"
    دوستانی که دارن کلا چه عیبهایی تو این گوشی دیدن هر عیبی حتی خیلی کوچک رو بگن خواهشا ؟؟؟؟؟؟؟

12. این کاربر از hamed999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

این دوست خوبمون senaps منظورشون از این گفته چی بود
    "التبه خرابی بی دلیل و یه دفعه ای گوشی زیاد گزارش شده!!"
    دوستانی که دارن کلا چه عیبهایی تو این گوشی دیدن هر عیبی حتی خیلی کوچک رو بگن خواهشا ؟؟؟؟؟؟؟
    با وجود احترامي كه براي جناب senaps‏ قائلم اما اطلاعاتي كه ايشون ميدن اكثرا به نظرم اشتباهه.

14. 2 کاربر از Immunology بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

نمیدونم! نشنیدم کلا شاید تفاوت در حافظه ی داخلیشون باشه؟! 8 گیگ و 16 گیگ!!! کلا تاکید میکنم که اطلاعی از این مورد ندارم!!
    این دو پک هیچ فرقی با هم ندارن و فقط پک جدیدتر یه کیف هم همراش هست.

مشکل سه دگمه فقط در گوشی های 16 گیگ بود،اونم در حال حاظر حل شده!! راه اندازی فرویو،ربطی به گارانتی نداره و شما با اینترنت پر سرعت خیلی راحت پیغام گوشی رو تایید و فایل های اپدیت رو دریافت میکنی!!!
    ولی در کل من نسخه ی گارانتی دار گوشی رو پیشنهاد می کنم چون کلا خراب شدن یه دفعه ای گوشی زیاد گزارش شده!!!گارانتی میتونه اطمینان خاطری باشه برای شما!!
    مشکل 3 دکمه ربطی به 16 و 8 نداره.مربوط به یه سری رام های سنگاپوری هست که رامشون dxjg4 هست.این مشکل هم به طور رسمی حل نشده.روش هایی وجود داره که اونم ریسکش بالاست خصوصا برای کسانی که تازه کار هستن.

میشه بفرمایید چه خرابی گزارش شده؟؟؟؟من تو 5 فروم عضو هستم به جز یک مورد سوختگس پیکسل هیچ خرابی نشنیدم.

تو بخش نرم افزارهای اندرویدی کاملا توضیح دادم،گوشی رو وصل میکنین،روی برنامه توی سیستم دبل کلیک و بعدش برنامه رو گوشی نصب میشه!!! دانلود از مارکت هم که بدون مشکل و راه حل اصلیه!!! مشکلی در این باره وجود نداره....اندورید هم بهترین کلکسیون نرم افزاری رو داره...(البته اپ استور رو جدا کن!)

اتفاقا روش آنلاین آپدیت رام گوشی رو هیچ کدام از اساتید توصیه نکردن.چون ما تحریم هستیم و امکان قفل شدن گوشی وجود داره.

اینکه میفرمایید دانلود از مارکت بدون مسکل و راه حله هم درست نیست.مارکت بدون استفاده از v p n برای ما ایرانی ها بستست و نمیتونیم ازش دانلود کنیم.

فیلم برداریش 720 با 30 فریم در ثاینه هستش....توی شب در جایی که تاریک باشه،حرفی برای گفتن نداره!!
    همه دوربین ها در شب همبنطورن.در حالت عکاسی Night تا حدی عکساش خوبه.چه بسا که من با ویواز 8 مگاپیکسلس و دارای فلاش در شب امتحان کردم بهتر بود.

16. 2 کاربر از Immunology بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

کلا خراب شدن یه دفعه ای گوشی زیاد گزارش شده!!!گارانتی میتونه اطمینان خاطری باشه برای شما!!
    عجب..!
    گویا شما در اتاق کنترل به سر می‌برید که این گزارشات بهتون می‌رسه !!

18. این کاربر از IT World بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوباره
    دوستان که تو همین سایت میگفتند با UP کردن گوشی مشکله GPS حل میشه
    من برنامهٔ فارسی ساز رو برای اینترنت می‌خوام که خوب گوشی من نمیتونه فونت فارسی رو ساپورت کنه
    چطور میشه FROYO رو نصب کرد و آیا کسی‌ که وارد باشه می‌تونه این رو به همراه فونت فارسی برام نصب کنه یا خیر?!!!

20. این کاربر از pilotsahand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •