بار ها این نکته رو گفتم در یک بازی کامپیوتری نمره 10 نشان بی نقص بودن بازی نیست . نشان از پیشرفت ، رفع مشکلات و .. هست .امین جان ببخشید روی نقدت نقد میارم.
ولی فکر نمی کنی نمره ی 10 رو باید وقتی بدی که همه چیز کامل باشه ؟
Career Mode بازی که ضعیف و تا حدی دور از واقعیته ( دلایلشو قبلا گفتم و این حرف من تنها نیست شما نقد سایت های معتبرم بخونی معایبشو نوشتن )
تازه مود هایی مثل UEFA Champions league یا Euro league یا همین libertadores که امسال Konami وارد کرده هم تو بازی نیست .
حالا 10 به نظرت یکم زیاد نیست ؟
البته میدونم به من ربطی نداره این نقد شماست و مختاری هر جور که می خوای نقد کنی و من فقط خواستم تذکر بدم .![]()
+
شما مشکلاتی که تابحال به بخش کریر مد گرفتید رو بنده به هیچ وجه منطقی نمی دونم . امسال این بخش به واقعیت نزدیک تر شده .
معذرت می خوام !!! اطلاع نداشتم گزاشتن نمره های یک بازی اسپم و نشون از علاقه بیش از حد به یه بازیه ! ! دفعه بعدی سعی می کنم برای اینکه جانب عدالت رعایت بشه به دوستان منتقد بگم نمرات بهتری به PES بدن من شرمنده شما نشم !!!علاقه شما به فیفا واقعا مثال زدنیه!!!
و البته تنفرتون از PES!
کاش یک تاپیک باز میکردید برای مقایسه این دوبازی ... اینجوری بار این تاپیک کم شده و علاقه دوستان به کل کل باعث اسپم های زیادی شده!

جواب بصورت نقل قول
VS 

.gif)

.gif)
ولی تورو خدا یکی هم به ما محل بزاره 
قبلا که اتو سیو نبود, بعد ه یک بازی اگر میباختیم وسوسه میشدیم که دوباره سیو قبلی رو لود کنیم و دوباره بازی کنیم