تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 37

نام تاپيک: چگونه به فیزیک علاقه مند شوم؟در این درس بسیار ضعیف هستم

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام
    خب راه هاي مختلفي براي ياد گيري فيزيك وجود داره و بايد قبلش رياضي كافي براي ياد گرفته باشين
    تاییدیه رسمی
    یکی از مهمترین نکات همین هست که ایشون گفتن

قطعا توضیح دادن به شما ، با توجه به سن و 12 سال دوری از درس با دیگرانی که بلافاصله یا با 1-2 سال فاصله وارد دانشگاه میشن تفاوت می کنه
    افرادی مثل شما توی دور و بر بنده بودن و بی خبر از حال افرادی مثل شما نیستم

خوب بپردازیم به اصل بحث
    اولین چیز اینه که باید بدونیم ریاضی شما در چه سطحی قرار داره
    آیا ریاضیات دبیرستان برای شما راحته یا اینکه توی این مسئله هم مشکل دارید؟
    مثلا آیا در حل مسائل نه چندان پیچیده حد و مشتق و ترسیم توابع و حل ساده انتگرال راحت هستید یا نه؟
    اگر آره که فبهالمراد و باید سعی کنید قوی تر هم بشید
    اگر نه که باید اول ریاضیتون رو به سطحی برسونید که ریاضیات برای شما راحت بشه
    برای اینکه ریاضیتون خوب بشه باید به این مفاهیم آشنایی پیدا کنید و پس از اون از ساده به سخت تعداد زیادی مسئله حل کنید
    مثلا برای آشنایی با اونها فعلا از هر مبحث 50 تا
    بعد از این اگر مشکلی نیست بهتر اینه که یه جزوه خوب از ریاضی عمومی1 (رشته های مهندسی ارجح تر است) رو تهیه کرده و مطالعه کنید
    یا اینکه یک کتاب فیزیک هالیدی یا استاتیک مریام رو گیر بیارید و به بخش پیوست ها مراجعه کنید و پیوست های ریاضیاتی رو بخونید که سخت مورد نیاز است
    این که میگم این حد پیشرفته بخونید واسه اینه که هر وقت انسان مسئله پیشرفته تری بدونه خود به خود مسائل قبلی براش راحت میشه

در مرحله دوم
    حالا باید ببینیم رشته داروسازی که مورد علاقه شماست در سیلابس و چارت درسی دوره کارشناسی اون آیا فیزیک هم در حد نسبتا خوب تا به بالا وجود داره یا نه؟
    البته این دونستن یا ندونستنش تاثیر آنچنانی در راهنمایی برای خوندن کنکور نداره
    فقط می خوایم بدونیم که اگه فیزیک داره همین الان یه جوری پایه رو بچینیم که بعدا به مشکل بر نخوریم
    اگر فیزیک در سیلابس باشد
    از همین الان باید سعی کنید به فیزیک مفهومی نگاه کنید
    یعنی همون طور که دوستان میگن خیلی اتکا به فرمول ها نکنید
    توضیحات کامل رو دوستان دادند
    اگر فیزیک در سیلابس نباشد
    در این صورت لازم نیست که به خودتون زحمت بدین که به شیرینی و جذابیت فیزیک برسین
    از فیزیک اول دبیرستان شروع کنید به خوندن
    بیشتر از کتاب روی کتاب های کمک درسی سرمایه بزارید که روش استفاده از فرمول های موجود رو یاد می دن و بعضی نکات برای هر چه ساده تر شدن مبحث
    در زمان بنده با کمی زحمت کتاب های اندیشه سازان گیر می ااومد که به نحو احسن از عهده این مسئولیت بر می اومد
    الان نمی دونم هنوز این کتابها گیر میان یا نه
    ولی گویا کتابهایی مثل انرژی اتمی هستن که چنین شویه های خودآموزی رو داشته باشند

در آخر هم باید تست های خوب بزنید

علی علی

2. 4 کاربر از seyyedi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

در تایید حرفهای seyyedi در مورد اینکه حتما سیلابس رشته دارو سازی و قبلش ضریب درس فیزیک واسه این رشته رو حتما پرس و جو کنید و ببینید اصلا درس فیزیک تو کنکور شما ضریبش چنده1اگه زیر 3 هست که بهتره بیخیالش شید کلا!ولی من شخصا با مطالعه کتابهای سنگینی مثل ماریام و ریاضی عمومی 1 دانشگاه(توماس ومارون ویا هرچیز دیگه)مخالفم!ین کتابها واسه شما خیلی سنگینه و بدتر نا امیدتون می کنه.ماریام رو خود بچه های مکانیک موندن توش تو دانشگاه!اصلا نیازی هم به مطالعه نیست.مثلا اعداد مختلط ریاضی 1 به درد شما نیم خوره و اصلا انتگرال تو دبیرستان به صورت مفهومی گفته می شه.شمایه انتگرال ساده هم نمی تونید بگیرید با معلومات دبیرستان.درسته که فیزیک چیزی جز ریاضی نیست.ولی تو دوره دبیرستان به معلومات ریاضی خیلی قویی نیاز نداره و کلا ریاضی و فیزیک دبیرستان جدا از همن.شما زیاد نترس.اگه مشکل فقط اینه که دوست ندارید این درس رو سعی کنید دنبال مسائلی باشید اول که در زندگی تون به درد می خوره و باهاش سر و کار دارید.اصلا کل فیزیک همینه که شما هر چی دور و برتونه فیزیک توضیحش می ده.علم از این بهتر!تازه نصف شیمی رو فیزیککشفیاش رو انجام داده!همین نظریه های اتمی و خیلی چیزهای دیگه قبل از شیمی توسط فیزیکدانها کشف شد!

4. 3 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ایرج قاسم پناه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

از تمام کاربران که بدون منت دعوت من را پذیرفتن و وارد تاپیک شدند صمیمانه تشکر میکنم
    واقعا وقتی میبینم این چنین افرادی وقت میذارند وتایپ میکنند عرق شرم روی پیشانیم میشینه!!

چیزی که دستگیرم شد از مطالب عزیزان
    1-یک حس علاقه در خورد به وجود آورم
    2- از پایه شروع کنم
    3-زیاد تمرین کنم وتست بزنم
    4- فرمول حفظ نکنم وروش به دست آمدن آن را یاد بگیرم
    5- ریاضیات خود را تقویت کنم
    6-از مباحث ساده شروع کنم

سپاس فراون

خوشحال میشوم دوستان دیگر هم اگر نظری دارند باز هم من را راهنمایی کنند
    سپاس

6. 7 کاربر از ایرج قاسم پناه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

از فیزیک اول دبیرستان شروع کنید به خوندن
    اگر اجازه ميديد من موافق نباشم با اين قضيه .
    مباحث فيزيك 1 همگي تو فيزيك 2 و 3 و پيش تكرار ميشن بجز بخش هاي نور و بازتاب نور

برنامه من براي ايشون اينه :
    پس از يادگيري مباحث لازمه از هندسه و رياضي ( كه زياد هم نيست )
    فصل اول از فيزيك 2 ( بحش نيرو و برآيند نيرو ها ) در حد يادگيري دقيق بدون تست
    فصل دوم و سوم فيزيك 2 ( سينماتيك و ديناميك حركت و قانون هاي نيوتون ) در حد حفظ فرمول و حل مثال ها براي ياد گيري دقيق . تست هاش رو نبايد در اين مرحله حل كني چون وقت كافي نداري و اين مباحث به طور پيشرفته تر در فيزيك پيش هستند و اونجا تستش رو ميزني .

بعد به طور موازي بقيه مباحث فيزيك 3 ( از بخش الكتريسيته تا آخر )

بعدش كه رياضي 3 تجربي رو تموم كني و با انتگرال هم آشنايي پيدا كني ميتوني براي سراغ فيزيك پيش

بخش هاي نور و بازتاب نور رو هروقت فيزيك پايه و پيش رو تموم كردي برگرد و مطاعه كن فكر كنم در حد 2 هفته تمومش كني

8. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون که دعوت کردید
    شرمنده دیگه دیر رسیدم
    همه چیزا رو عزیزان گفتند کامل

راستش خودم هم دل خوشی از فیزیک ندارم

10. 2 کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

2- از پایه شروع کنم
    3-زیاد تمرین کنم وتست بزنم
    درسته بايد از پايه شروع كني ولي نه اينكه مباحث كار و انرژي رو هم تو فيزيك 1 براش وقت بزاري و هم تو فيزيك 2 ! از فيزيك 1 فقط بخش هاي نور و بازتاب نور در كنكور مطرح ميشن و بقيه جاهاش تو كتاب هاي ديگه هستند . تو كلا بيخيال فيزيك 1 در ابتداي كار شو و بزارش براي بعد .
    فعلا يه چندتا فرمول از هندسه لازم داري كه حفط كني و بعدش ميتوني براي سراغ فصل اول فيزيك 2 و وقتي تمومش كردي يعني با اصلي ترين مبحث در فيزيك دبيرتسان آشنا شدي ( نيرو و برايند نيروها ) كه تقريبا در همه ماحث ديگه لازمش داري

راستي معادله درجه 1 و درجه 2 و راديكال ها و مباحث اصلي مثلثات و اين چيزا رو بلدي ار رياضي ؟

ممنون که دعوت کردید
    شرمنده دیگه دیر رسیدم
    همه چیزا رو عزیزان گفتند کامل

راستش خودم هم دل خوشی از فیزیک ندارم
    تو دل خوشي از فيزيك نداري امير ؟؟؟؟؟؟؟

12. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    من سال 90 کنکور تجربی دارم
    علاقه زیادی به شیمی و زیست شناسی دارم و قصد ادامه تحصیل در رشته داروسازی دارم.30 سال سن دارم و تا الان به فکر ادامه تحصیل نبودم اما الان مشتاق علم و عاششششششق شیمی هستم و دوست دارم داروسازی قبول شوم

اما برای قبولی در این رشته بایستی فیزیک خود را نیز درصد خوبی کسب کنم
    اما به شدت در این درس ضعیف هستم

این شد که دست به دامان شما شدم که بلکه راه حلی و روشی به من ارائه دهید تا بتوانم فیزیک خود را تقویت کنم واز آن مهم تر به آن علاقه مند شوم

به شدت نیازمند کمک هستم
    لطفا مرا راهنمایی کنید
    برای این که بتونی فیزیکت رو قوی کنی اولا باید صبور باشی و ثانیا تمرین زیاد بکنی
    باید تست زیاد بزنی و روش سرمایه گذاری کنی تا به نتیجه برسی
    فقط با اراده و تلاش و تلاش و تلاش می تونی به مهرارت برسی نه تنها تو این درس، بلکه تو هر درس و هر کاری

14. این کاربر از Benyamin100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خوزستان-اهواز

پيش فرض

بچه ها کارنامه ی ارشد کامپیوتر اگر دارید بزارید

اگه نباشه جاش خالی می مونه doost4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــــــــــــراز دانشگاه بیـــــــرجنــــد

پيش فرض

سلام . من هم بدم نمیات تجربه ای رو که خودم داشتم اینجا مطرح کنم . من خودم به شخصه تا پایان سال سوم از فیزیک متنفر بودم . اما خب بر حسب شانسی که داشتم تو کلاس کنکور به یه استاد فوق العاده برخوردم که بدون اینکه یه فرمول به ما بگه فیزیک رو به ما یاد داد. این جور بود که عاشق فیزیک شدم و با وجود اینکه ریاضی رو حدود 6 درصد زدم اما به رقم درصد بالای فیزیکی که زدم الان دارم تو دانشگاه دولتی روزانه مهندسی سخت افزار می خونم . توصیه من اینه که فیزیک رو بدون استفاده از فرمول یاد بگیرید . در این صورته که عاشق این درس خواهید شد .

17. این کاربر از doost4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من الآن اومدم کافی نت پیغامتونو دیدم
    راستش من سال اول فیزیک رو منفی زدم ولی سال دوم 32 زدم نمی گم خوب زدم ولی خوب نسبت به سال اول بهتر بود
    چون فهمیدم این درسیه که می تونم یادش بگیرم البته اولین آزمون قلمچی هم که دادم فیزیک 3 رو 90 زدم که باعث شد جذب این درس بشم
    کتاب خوب موثره نتیجه گرفتن از درس خوندن هم همینطور
    در کل منی که ازفیزیک خوشم نمیومد الآن این درسو دوست دارم

19. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •