تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 369 از 2365 اولاول ... 2693193593653663673683693703713723733794194698691369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,681 به 3,690 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

[QUOTE=cyber861;5487092]من تخصصی تو کامپوننت ندارم.ولی هر چی پول بدی آش میخوری!ارزونترین چیزی که به درد بخوره یه 120 تومنی دستت رو میگیره!

ممنون
    لطفا یکی از دوستان که با کاپوننت اشنایی دارن معرفی کنن
    هزینه هم فک کنم تا 150 میتونم خوبشو بگیرم؟؟؟؟
    بازم ممنون

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

مرسی,
    در مورد آمپ هم همون 308f مد نظرم بود که الان شماهم گفتید خیالم راحت شد .راستی قیمتش چنده الان توبازار؟؟

آقا علی سایتی یا شماره معتبری داری که من آمپ Soundstream PX4.580 از اونجا خریداری کنم ؟
    قیمت باید در حدود 70 باشه!
    میتونی از فروشگاه صدا(افشین مقدم)بگیری-البته یکم بعضی چیزا رو بالا میگه!
    مطهری نبش مهرداد شماره 202 فروشگاه صدا
    تلفن: 88820693 - 88387630 اقای افشین مقدم

++++++++++++++++++++++++++++
    مثلا نمایندگی پایونیره ولی همه چی کار میکنه!

3. این کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه khalilpakbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

دوستان تو پخش HPF کارش چیه؟ مثلا من پخش 5250 دارم و یه جفت باند 718 بدون آمپلی و این HPF هم رو 63 هست که وقتی کم و زیادش میکنم تغییر محسوسی تو صدا نمیبینم ولی وقتی این HPF رو خاموش میکنم بیس باند به طرز وحشتناکی زیاد میشه ( در حدی که فکر میکنی یه بچه سابی گذاشتی عقب) حالا به نظرتون این HPF واسه من که باندهام بدون آمپلی هست اگه خاموش کنم خطری باند و پخش رو تهدید میکنه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام

دوستان تو پخش HPF کارش چیه؟ مثلا من پخش 5250 دارم و یه جفت باند 718 بدون آمپلی و این HPF هم رو 63 هست که وقتی کم و زیادش میکنم تغییر محسوسی تو صدا نمیبینم ولی وقتی این HPF رو خاموش میکنم بیس باند به طرز وحشتناکی زیاد میشه ( در حدی که فکر میکنی یه بچه سابی گذاشتی عقب) حالا به نظرتون این HPF واسه من که باندهام بدون آمپلی هست اگه خاموش کنم خطری باند و پخش رو تهدید میکنه؟
    مخفف high pass filter هست.که فرکانس های بالا رو فیلتر میکنه!
    توصیه میکنم روشنش بزاری .

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

سلام
    ف ي ل ت رHPF يه ف ي ل ت ر بالا گذر هستش. يعني وقتي اين روي فركانسي خاص مثلا 80Hz قرار بگيره،فركانسهاي زيرين كات ميشن.زماني كه شما اون رو خاموش ميكني،به نوعي فول رنج داري از اسپيكرت استفاده ميكني و صداي باس بيشتر ميشه ولي تو ولومهاي بالا صدات ديستورت شنيده ميشه.
    براي اسپيكرها بهتره اين ف ي ل ت ر استفاده بشه و حدود فركانس 80 هرتز بهترين نقطه كات هستش.

به لطف دوستان گلم اقا حمید که خیلی اذیتش کردم وهی بهش زنگ میزدم و محمد جان(isbn)و اقاcyber861 که اسمشو نمیدونم
    موفق به خرید 3012 کنوود و امپ8105 شدم...حالا دادم باکسشو بسازن..نصب شد برای تنظیم میام خدمتون
    مبارك باشه.فقط عكس يادت نره از مراحل ساخت باكس.خوب چسب چوب بگو برات بزنه. بعدا لبه هاي داخلي باكس رو با چسب آكواريوم خوب آببندي كن و يه حالت گرد بهشون بده. سعي كن داخل باكس لبه تيز نباشه.بزار خشك بشه و يك بار ديگه اين كار رو انجام بده.
    قسمت ترمينال باكس رو هم خوب چسب كاري كن.
    اميدوارم از موزيكش لذت ببري
    سلام بالاخره سفارش دادم واسه باند
    p963 قیمت 129 تومن با کرایه حدود 140 تومن در میاد واسم فردا یا پس فردا میرسه دستم
    نظرتونو در مورد این باند میدین ؟ باندی هست که پشیمونم نکنه ؟

مبارك باشه سعيد جان
    من عاشق JBLخصوصا سري GTI و Power هستم.Bass پري داره اين سري.گفتي چه امپي رو براش در نظر گرفتي؟
    حالا که مشکل بیشتر شد
    راستش خودمم نمی دونم کدوک یکی از باندارو بردارم؟؟
    XT693 ؟
    THX693 ؟
    TDX693 ؟
    یعنی 3012 بیس خوبی نداره؟؟
    ببین اقا حمید گل من 600 میتونم هزینه کنم 150,60 واسه پخش میخوام هزینه کنم بقیشم میمونه واسه کل سیستم(البته اگه پول ساب باند و.. کمتر شد بقیشو میزارم واسه پخش)
    من صدای با کیفیت با بیس خوب(که با بلند کردن ولوم صدا خراب نشه) دوست دارم.
    حالا با این تو صیفات باند,ساب,امپ چی بردارم???????? ماشینم l90.
    یه مطلبی هست کلی وقته میخوام بگم ولی فرصتش پیش نیومد شما به همه پیشنهاد میدید صدای ساب باند و... گوش کنید ولی اکثر مغازه های سیستم فروش تا اشنا نباشی این کارو واست نمیکنن حالا امثال من که اشنا نداریم دست بالاش بتونیم تو ماشین دوست رفیق صدای باند یا ساب رو بشنویم و نهایتآ تازه زمانی که سیستمو میبندیم میتونیم صدای اونو گوش کنیم
    THX693به نظرم مناسبه.مشخصات خوبي داره. آمپ هم ميتوني KAC-6203 بگيري
    ساب 3012 بيس نرم داره،كوبشي نيست.ساب كيفيتي هستش.
    در مورد اون مطلب آخر هم كاملا با شما موافقم ولي واقعا گوش دادن موزيك سليقه ايه،و اسپيكرها هم با توجه به نوع طراحيشون و متريالي كه بكار ميبرن داراي بازتابهاي متفاوت.من ديدم بعضي فروشگاهها رو كه براي مشتري صدا ميگيرن و در صورت رضايت براشون ميبندند. البته كم هستند ولي اگر كمي بگرديد هستند.مثلا تو خ سورنا ميتونيد پيدا كنيد.
    Last edited by hamidR15; 06-10-2010 at 12:16.

7. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام
    من رفتم براي ماشينم كه 405 هستم سيستم پيشنهاد بده طرف موارد زير را پيشنهاد داد . خواستم نظر اساتيد را بدونم

پخش كننده jvc مدل هاي 506 و 416 و 415
    سوني gt490u

باند هم 718ex و 693 kenwood

اما شنيدم اين تشكيلات خيلي تفاوتي با فابريك ماشين نمي كنند. آيا واقعا همينطور هست؟
    اصلا پيشنهادتش چطوره؟

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

مبارك باشه سعيد جان
    من عاشق JBLخصوصا سري GTI و Power هستم.Bass پري داره اين سري.گفتي چه امپي رو براش در نظر گرفتي؟.
    سلام حمید جان مرسی این مدت زیاد مزاحمت شدم شرمنده امیدوارم صداش همونی باشه که میخوام
    والا واسه امپ دیگه همین شهرستان یه چیزی میبندم حوصله ندارم باز یه مدتم دنبال امپ باشم
    اینجا امپ های کنوود و پایونر هست و از ساند هم xta2.240 و lw2.240 دیدم که قیمت 80 تومن میگفت البته Infinity 7541 هم داشت میگفت 195 تومن چیکار کنم ؟
    Last edited by sAeEd_kHaAn; 06-10-2010 at 19:30.

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

سلام حمید جان مرسی این مدت زیاد مزاحمت شدم شرمنده امیدوارم صداش همونی باشه که میخوام
    والا واسه امپ دیگه همین شهرستان یه چیزی میبندم حوصله ندارم باز یه مدتم دنبال امپ باشم
    اینجا امپ های کنوود و پاونر هست و از ساند هم xta2.240 و lw2.240 دیدم که قیمت 80 تومن میگفت البته Infinity 7541 هم داشت میگفت 195 تومن چیکار کنم ؟
    سلام اقا سعید .
    مبارکت باشه
    اگه امکانش هست اسم و شماره تلفن فروشگاهی که باندارو خریدی واسم پ.خ کن
    ممنون

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

سلام اقا سعید .
    مبارکت باشه
    اگه امکانش هست اسم و شماره تلفن فروشگاهی که باندارو خریدی واسم پ.خ کن
    ممنون

فرستادم فقط عجله کن که تموم نکنه چون میگفت 2-3 جفت دیگه بیشتر نداره ها

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام
    من رفتم براي ماشينم كه 405 هستم سيستم پيشنهاد بده طرف موارد زير را پيشنهاد داد . خواستم نظر اساتيد را بدونم

پخش كننده jvc مدل هاي 506 و 416 و 415
    سوني gt490u

باند هم 718ex و 693 kenwood

اما شنيدم اين تشكيلات خيلي تفاوتي با فابريك ماشين نمي كنند. آيا واقعا همينطور هست؟
    اصلا پيشنهادتش چطوره؟
    دوست عزیز شما بودجه رو مشخص کن کمکت میکنیم.
    کسی که دنبال سیستم بازیه طرف جی وی سی نمیره مگر مدلای تصویریش که خیلی گرونن!
    اصلا کنوود 693 نداره!(ما که ندیدیم)

اینجا امپ های کنوود و پایونر هست و از ساند هم xta2.240 و lw2.240 دیدم که قیمت 80 تومن میگفت البته Infinity 7541 هم داشت میگفت 195 تومن چیکار کنم ؟
    شما اگه بودجتون میرسه حتما 7541 بگیر.

13. این کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •