میشه توی Upload ، Mediafire کنین؟
ممنون میشم
میشه توی Upload ، Mediafire کنین؟
ممنون میشم
Last edited by juve-reza; 04-10-2010 at 14:06.
دوست من رپیدشیر تغییر دکور پیدا کرده شما گزینه سمت راست رو باس بزنیFree Account
برای چندمین بار این درخواست رو میدم...
یعنی واقعا هیچکس edit file و option file آخرین ترانسفر ها رو نداره!!!؟؟
من از Smpatch 3.8 استفاده می کردم. ولی الان بازی رو از طریق اینترنت توسط خود konami آپدیت کردم. حالا به یک Option file , Edit file جدید نیاز دارم. یعنی باید مال آخرین ورژن بازی باشه که الان هست. قبلا با همون Smpatch 3.8 که داشتم اسم و لباس تمام تیمها و بازیکنا درست بود ولی خوب دیگه اطلاعاتش قدیمی بود. و ترنسفرهای جدید توش نبود.
چند وقت پیش داشتم با یکی از دوستانم PES 2010 رو بازی میکردم. دیدم موقعی که میخواد ضربه خطا بزنه، اون قسمت پایین که عکس 4 تا دکمه A , B , X .Y هست رو روشن میکردش.
میخوام ببینم این کارش چه نفعی داره و چه جوری باید این کارو کرد؟
این کار فعال کردن استراتژی برای تیمه که فکر نکنم روی ضربه آزاد تاثیر داشته باشه مگه اینکه بخواد پاس بده . برای فهمیدن استراتژی از game plane برین و برای فعال کردنش L2 رو بگیرین و چهار دکمه اصلی رو بزنین .
مثلا شما تو game plan استراتژی پرسینگ رو روی X تنظیم کردین . داخل بازی وقتی اینو فعال کنین تیم شما پرسینگ انجام میده .![]()
یه صفحه برگردی عقب جواب سوالات رو خودم دادم
سلام
من باشگاهی بازی می کنم بارسا
توی تیم جلوی اسم مسی یه عکس کشیه که عصبانی هست چکار باید بکنم ؟
اگه تو مستر لیگ این اتفاق افتاده به چند دلیل میتونه باشه مثلا بهش استراحت نمیدی و همه ی بازیها ازش استفاده میکنی یا تو یه پست غیر تخصصی ازش استفاده میکنی یا اصلا بهش بازی نمیدی و ...
سلام.
فكر كنم اين رو يه بار گرفتم! ولي تمام ترنسفر هاي جديد توش اعمال نشده بود! مثلا تيم A.C.Milan روبينهو و زلاتان رو نداشت!حالا يه بار ديگه هم ميگيرم شايد من اشتباه مي كنم.
در هر صورت ممنون كه جوابم رو دادي...![]()
دوست عزیز من، ممکنه اسامی ترانسفر و تیمها رو راهنمایی کنی کجا ببینمشون چون ما کنسول داریم و قراره امشب یک دست بزنیم اگه میشه کمکم کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)