تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 38 از 38

نام تاپيک: خوبتر از خوب چالشی برای انتخاب یک برندازکارت گرافیک GTX460

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

دوستان یک سوالی داشتم
    برای من صدای فن و داغ شدن داخل کیس خیلی مهم است.
    از برند evga دومدل وجود دارد. یکی که رفرنس خود nvidia است و یک فن پره ای معمولی در وسط کارت دارد. دومی یک فن بصورت توربینی در انتهای کارت دارد که تمام هوا را به بیرون کیس منتقل می کند.
    می خواستم بدانم این فنهای توربینی صداشون چطوره ؟ کدوم کم صداتره ؟ آیا مدل اولی می تواند قسمتی از هوای گرم را به خارج کیس براند؟
    خیلی ممنون
    فن گریز از مرکز مطمئنن صدای کمتری داره و گرما رو هم بهتر به بیرون از کیس منتقل میکنه ولی خوب بخاطر اینکه تمرکز هوا رو GPU مثل فن مستقیم نیست نمیتونه خیلی خوب دمای GPU رو منتقل کنه برای همین برای OverClock توصیه نمیشه

با توجه به کار شما فن اگزوزی (همون گریز از مرکز یا توربینی ) بهتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

EVGA بگیر. طبق تحقیقاتی که کردم فن ZOTAC صدای بیشتری داره و بیشتر داغ می کند. بردهای EVGA گارانتی دائم دارند.
    اگر خواستی از سایت لیون کامپیوتر بگیر. من خرید کردم مطوئن است آدرسش هم دارم . طرفهای پاساژ ایران است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فن گریز از مرکز مطمئنن صدای کمتری داره و گرما رو هم بهتر به بیرون از کیس منتقل میکنه ولی خوب بخاطر اینکه تمرکز هوا رو GPU مثل فن مستقیم نیست نمیتونه خیلی خوب دمای GPU رو منتقل کنه برای همین برای OverClock توصیه نمیشه

با توجه به کار شما فن اگزوزی (همون گریز از مرکز یا توربینی ) بهتره
    با سلام
    ولی با توجه به REVIEW های مختلف فکر می کردم فنهای گریز از مرکز صدای بیشتری داشته باشد. اگر تمرکز هوا روی GPU نیست پس چرا در کارتهای قوی همیشه از آن استفاده می شود؟
    ممنون

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

ممنونم.......
    Last edited by xlife; 05-10-2010 at 23:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

با سلام
    ولی با توجه به REVIEW های مختلف فکر می کردم فنهای گریز از مرکز صدای بیشتری داشته باشد. اگر تمرکز هوا روی GPU نیست پس چرا در کارتهای قوی همیشه از آن استفاده می شود؟
    ممنون
    ببینید اگر یه فن گریز از مرکز با قدرت 40 CFM رو با یک فن مستقیم 40 CFM مقایسه کنید حجم باد متمرکز بر روی GPU در فن گریز از مرکز کمتره ولی خوب ممکنه فن گریز از مرکز قوی تر استفاده بشه که قضیش فرق میکنه.

فن گریز از مرکز چندتا قابلیت داره :
    1- بصورت افقی در کنار کارت نصب میشه به همین خاطر باعث افزایش طول کارت و کاهش عرض اون میشه.
    2- باد رو به کل مدار کارت میدمه . واسه همین Ram ها و خازنها هم به خوبی خنک میشن.
    3- صدای کمتری در مقایسه با یک فن مستقیم هم رده خودش داره.
    4- مصرفش هم از فن عادی همردش کمتره

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

ببینید اگر یه فن گریز از مرکز با قدرت 40 CFM رو با یک فن مستقیم 40 CFM مقایسه کنید حجم باد متمرکز بر روی GPU در فن گریز از مرکز کمتره ولی خوب ممکنه فن گریز از مرکز قوی تر استفاده بشه که قضیش فرق میکنه.

1- بصورت افقی در کنار کارت نصب میشه به همین خاطر باعث افزایش طول کارت و کاهش عرض اون میشه.
    2- باد رو به کل مدار کارت میدمه . واسه همین Ram ها و خازنها هم به خوبی خنک میشن.
    فکر کنم مدل های رفرنس 480 . 470 . 5870 . 5970 .5850 هم فنشون به این صورته ...

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

فکر کنم مدل های رفرنس 480 . 470 . 5870 . 5970 .5850 هم فنشون به این صورته ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ممنون
    در هر حال طبق تحقیقات من مدلهای evga 460 که از فن گریز از مرکز استفاده کرده اند دارای صدای نسبتا" زیادی هستند که این می تواند به علت مسیر طولانی عبور هوا و صدای اصطکاک هوا با محفظه باشد و مزیت عمده آنها اینست که کل هوای داغ را به بیرون کیس منتقل می کند و شما برای sli و جلو گیری از داغ شدن کیس حتما" باید از این گزینه استفاده کنید.
    در مورد صدای کم این فنها با شما موافق نیستم . اگر تجربه عملی در این مورد دارید لطفا" بفرمایید.

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •