تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 232 از 259 اولاول ... 132182222228229230231232233234235236242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,311 به 2,320 از 2581

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KC910 Renoir با لنز 8 مگاپیکسل اشنایدر، صفحه 3 اینچی و امکانات ارتباطاتی کامل

اگه نباشه جاش خالی می مونه گوموش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    آذریایجان

پيش فرض

نمی دونم چند بار باید عرض کنم که تا حالا صدبار فکتوری ریست کردم یه مدت خوب میشه بعدش باز خراب میشه .
    رم رو فرمتش كردي يا نه با كامپيوتر؟

2. 3 کاربر از گوموش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

رم رو فرمتش كردي يا نه با كامپيوتر؟
    راستش رو بخواید قبل از خریدن رم ، گوشی من همین مشکلات رو داشت .

با این حال تا حالا با کامپیوتر فرمتش نکردم . فقط دفه اول با گوشی فرمتش کردم .

4. 3 کاربر از omg77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

شاید چند بار هم گفته باشم بازم میگم.....من از الجی تماما راضی بودم.....تلویزیون دارم از الجی 11 ساله کار کرده خداییش یک بار هم تعمیر نشده، یک بار هم رنگاش قاطی نکرده و اصلا هیچ طوریش نشده تو این 11 ساله (دقیق یادمه). شاید بگید استفادم کمه ولی نه تلویزیون خونمون همیشه روشنه!

4 تا مانیتور الجی دارم که یکیش رو به خاطر اینکه قدیمی بود (صفحه تخت نبود) دادم رفت (ولی هیچیش نبود، فقط به خاطر قدیمی بودنش دادم.) سه تای دیگه دوتاش F700P و یکی F900P هستش که هنوز که هنوزه دارمشون و خداییش تو کیفیت بی نظیره و تا حالا یک بار هم تعمیر نشده و مشکل پیدا نکرده....مانیتور شرکت هم یه ال سی دی 22 اینج الجی هستش که 1 ساله داریمش هیچیش نشده و خدایی کیفیتش عالیه....

گوشی هم که کوکی داشتم الان هم KP100 و GC900 دارم و از همشون راضیم......هر موقع هم که بخوام لوازم دیگه بخرم (از مانیتور گرفته تا یخچال و...) فقط الجی میخرم.......چون همیشه راضی بودم....

ولی از اون ور از سامسونگ ضرر زیاد دیدم!!!!! جدی میگم......حالا بیام کل شرکت سامسونگ رو زیر سوال ببرم؟!؟! باید بگم خیلی بدشانس بودی.... نمی دونم چی بگم.....

به نظرم من بدشانس نیستم که اینجوری میشم . من فکر می کنم کسانی که لوازم ال جی دارن و ازش راضی هستن خیلی خوش شانس هستند

در ضمن من از سامسونگ تعریف نکردم . اتفاقا ً از اونم زیاد از این چیزا دیدم .

ولی مثلا ً از سونی ، پاناسونیک ، پایونیر و ... جز کیفیت چیزی ندیدم . هرکسی هم می دونه که سامسونگ و ال جی و ... در مقابل این مارکا خیلی ضعیف ترن .

حرف هایی هم که در مورد لوازم خونمون و گوشی ال جی مال خودم زدم به شرافتم قسم می خورم همش حقیقت بوده و قصد تخریب ال جی و هیچ مارک دیگه ای رو نداشتم .

6. 3 کاربر از omg77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان ديروز نشستم كلي با گوشي خود و گوشي يكي از فاميلها ور رفتم تا تفاوتي بين ورژن J و ورژن F كه قبلا روي گوشي خودم بود پيدا كنم كه به جز چند مورد كه اونم در مورد دوربين بود چيزي نيافتم تغييراتي كه بنده مشاهده كردم اولا موقع فيلم برداري در ورژن قديمي شما تصوير فول اسكرين داري ولي در اين ورژن جديد فول نيستو اندكي از كناره ها خالي هست دوم تصاوير در مدل قبلي رو به گرمي مي زند ولي در مدل بنده كه جديد هست رو به سردي كمي تصاوير در مل قبلي شارپ هست كه در جديده بهبود داده شده است ديگر اينكه ماكرو بنده بصورت اتوماتيك طبيعي تر بود و در ويرايش قبلي غير واقعي ....

8. 5 کاربر از djmerikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه zeus_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان ديروز نشستم كلي با گوشي خود و گوشي يكي از فاميلها ور رفتم تا تفاوتي بين ورژن J و ورژن F كه قبلا روي گوشي خودم بود پيدا كنم كه به جز چند مورد كه اونم در مورد دوربين بود چيزي نيافتم تغييراتي كه بنده مشاهده كردم اولا موقع فيلم برداري در ورژن قديمي شما تصوير فول اسكرين داري ولي در اين ورژن جديد فول نيستو اندكي از كناره ها خالي هست دوم تصاوير در مدل قبلي رو به گرمي مي زند ولي در مدل بنده كه جديد هست رو به سردي كمي تصاوير در مل قبلي شارپ هست كه در جديده بهبود داده شده است ديگر اينكه ماكرو بنده بصورت اتوماتيك طبيعي تر بود و در ويرايش قبلي غير واقعي ....
    موقع فیلمبرداری شاید روی حالت wide هست که تصویر رو فول اسکرین نشون میده
    اما واقعا تغییر چندانی وجود نداره
    اصولا وقتی یک شرکت یک ورژن جدید ارائه میده، یک توضیحاتی در مورد تغییرات هم میده
    ولی ظاهرا تنها تغییر این بوده که اون حرف F عوض شده!!!

10. 4 کاربر از zeus_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزيز منظورم بصورت مشترك روي يك فرمت و يه كيفيت و يك رزلوليشن بود نه هر كدام براي خود طرحي داشته باشند با زهم با اون اين اختلاف ها بود به نظرم مهمترين تغييراتش كه بيشتر براي ما استفاده بشه همون شارپ بودن تصاوير و فوكوس هست //

12. 4 کاربر از djmerikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه گوموش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    آذریایجان

پيش فرض

راستش رو بخواید قبل از خریدن رم ، گوشی من همین مشکلات رو داشت .

با این حال تا حالا با کامپیوتر فرمتش نکردم . فقط دفه اول با گوشی فرمتش کردم .
    يه فرمت بزن با كامپيوترت ضرر نمي كني

14. 2 کاربر از گوموش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزيز omg77
    يه فيلسوف ميگي به هر چيزي كه داريد اگر حس منفي داشته باشيد حتما اون باعث ايجاد ضرر و خطر براي شما خواهد بود با توجه به صحبتهاي شما بنده فكر مي كنم شما كلا برو دنبال مارك و برند ديگر مطمئن باش حداقل زندگي را براي خود راحت تر مي كني چون اكثر مشكلات شما رو بنده و بقيه دوستان داشتيم ولي تونستيم با راهنمايي بقيه حلشون كنيم ولي متاسفانه اين راهنمايي ها در مورد شما افاقه ندارد همانند مريضي كه به دكترش اطمينان نداره حالا هر چقدر دكتر خوب باشه ولي دارو حتي نوع عالياون روش نميتونه اثر كامل داشته باشه ...

16. 4 کاربر از djmerikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام
    من باطری گوشیم دوباره پکیده :(((
    نمیدونم برم کامتل بخرم دوباره یا نه ؟
    یا برم مادیران
    نظرتون چیه ؟

18. 3 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    langroud

پيش فرض

سلام
    من باطری گوشیم دوباره پکیده :(((
    نمیدونم برم کامتل بخرم دوباره یا نه ؟
    یا برم مادیران
    نظرتون چیه ؟
    دوباره
    مگه چيكار ميكني با گوشيت؟ ببين شايد گوشي يا شايدم شارژرت ايراد نداشته باشه.
    گارانتي بگير بهتره. احتمال تقلبي بودنش صفره. البته ماديران رو فراموش نكن.

20. 4 کاربر از S_ALI_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •