کانکت شدن بوسیله بلوتوث رو سرعت اینترنت تاثیر میذاره(سرعت رو کمتر می کنه). بهترین گزینه برای استفاده از اینترنت استفاده از کابل USB گوشیه
کانکت شدن بوسیله بلوتوث رو سرعت اینترنت تاثیر میذاره(سرعت رو کمتر می کنه). بهترین گزینه برای استفاده از اینترنت استفاده از کابل USB گوشیه
تایید میشه، من امتحان کردم!
من با gprs همراه اول کانکت میشم، 2 تا سؤال دارم یکی اینکه میخوام بدونم اگه کامپیوتر رو به هر طریقی به اینترنت گوشی چه ایرانسل چه همراه اول کانکت کنیم، تو قبض تلفن پولی میفته یا نه؟؟؟؟؟
با خود گوشی وقتی با gprs کانکت میشیم اینترنت بدون فیلتر ارائه میده و همه سایتها بز میشه، حالا اگه با کامپیوتر کانکن شیم ( از طریق gprs ) باز هم اینترنتش بدون فیلتره یا نه؟؟؟؟؟؟
یعنی تنظیمات GPRS رو هم نمیخواد؟!من گوشیم nokia 7700 هست یعنی میشه باهاهاش وصل شد اینترنت؟بهمین راحتی؟
راستی یه سوال: این خدمات فقط برا ایرانسله؟همراه اول چی؟
بله به همین راحتی ....
تنظیمات ایرانسل اگه رو گوشیتون باشه درسته اگه هم نباشه با این کد می تونید تنظیمات رو دریافت کنید.
#6*3*140*
همراه اول هم همین طور این طرح های نا محدود رو ارائه میده که می تونید تنظیمات رو از خود سایت همراه اول دریافت کنید. و البته اول باید Gprs رو اگه از همراه اول استفاده می کنید فعال کنید که تمام توضیحات در سایت همراه اول هست.
بعد همانطور که دوستان توضیح دادند PC Suit رو نصب کنید و به اینترنت متصل بشید ...
اینجا کسی نیست سؤال منو جواب بده؟؟؟؟؟
فکر کنم مودم کامپیوترم خرابه با اینحال شدنیه؟به مودم کامپیوتر نیاز داره یا نه؟
سلام دوست عزیز برای فعال سازی اینترنت ایرانسل یا همراه اول نیازی به مودم کامپیوتر نیســت !
موفق باشید!
سلام خسته نباشید
من یه گوشی سونی اریکسون g900 دارم یه browser ومنجیردانلود برای گوشی می خواستم
مرسی
من رفتم اینکارو انجام دادم،سرعت خیلی خوب بود ولی تو 5 دقیقه دو هزار تومن شارژ کم کرد!!! آتیش گرفتم
یعنی استفاده از بسته های gprs ارزونتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)