ممکنه دوست عزیز پوشش اینترنت ناحیه شما قطع شده باشه توی مناطق دیگه هم همینطوره؟
ممکنه دوست عزیز پوشش اینترنت ناحیه شما قطع شده باشه توی مناطق دیگه هم همینطوره؟
آقا من که کلا نمیتونم با سیم ایرانسل به اینترنت وصل بشم .( امروز دوشنبه ) وقتی کد *130*3*5# رو هم میدم برای فرستادن تنظیمات اینترنت این پیغام میاد . سیمکارت هم 0935 هست !!
روی 2 تا گوشی هم امتحان کردم همینه . طرح بسته 24 ساعته رو هم فعال کردم ولی هنوز هیچی که هیچی !!!!!!!!!!یعنی یه sms اومد که فعال شده . اما وصل نمیشم به اینترنت !!!!!!!!!!!!!
we are experiencing temporary network difficulties. we apologize for the inconvenience. please try agin later.
کسی میدونه ایراد از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تنظیمات رو دستی وارد کن مشکلت حل میشه انشال..
چه جوری ؟؟؟؟؟؟؟
گوشیم سونی اریکسون C905 هست .
اینجا راهنمایی میکنه و نوشته :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایرانسل یه مدته که سرعت و کیفیت اینترنتش فوق العاده اومده پایین و الان 2 3 روزه که دیگه کاملا به درد نخور شده جوری که من الان دیال آپ رو به اون ترجیح دادم و با ایرانسل نیومدم. اینترنتش بعضی وقتا هر چند دقیقه دی سی میشه و سرعتشم که بین 0.5 تا 3 در نوسانه!! پولشونو که گرفتن و مشتریاشو پیدا کردن و حالا باز رسیدن به قسمت سو استفاده و کلابرداری...
آقا برای من رو گوشیم که C905 هست تنظیمات گوشیم اومد از طریق ایرانسل . و طرح 24 ساعته رو هم یه بار فعال کردم . وقتی دارم یه فایل مثلا 40 مگابایتی رو دانلود میکنم تا 2 سومش رو میگیره اما مثلا 10 مگابایت آخر رو دیسکانکت میشه !!!!!!!!!!!!!!!
تا حالا واسه یه فایل 40 مگابایتی سه بار این کار رو کردم اما نشده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! قطعی زیاد داره !!!
ایراد ا کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چی کار باید بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تایید میشه. اینترنت ایرانسل شدیدا افتضاح شده
من با تعاریف یکی از دوستام یه گوشی کارکرده n70 خریدم تا بتونم از اینترنت نامحدودش استفاده کنم
من برنامه opera mini رو نصب کردم اما من هیچ عکسی رو نمیتونم تو گوشی ذخیره کنم !!!
firefox رو هم نصب کردم با اون که اصلا هیچ سایتی رو باز نمیکنه
با مرورگر پیش فرضش هم که نصف صفحات رو لود نمیکنه ولی میتونم عکسها رو دخیره کنم
اگر مشکل از گوشیه بگید برم عوضش کنم کلا یه گوشی تو رنج 100 تومن کارکرده اصل چی خوبه برای وبگردی ؟
دو سه شبه که ایرانسل اینترنتش غروب به بعد قطع میشه !!!
واسه شما هم همینطوره؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)