می تونی روزنامه های سیاسی بخونی![]()
می تونی روزنامه های سیاسی بخونی![]()
من که اینترنت میام یا sms بازی می کنم ! : دی فعلا که اینجوری ...
اخه موقع درس گوشی رو سایلنت می کنم کلا میندازمش یِ جا که چشمم بهش نخوره ! : دی
ما هم یه حیاط داریم میریم توش می شینم به این دو تا خرگوش سیاه سفیدمون نگاه می کنم (بیشتر برای استراحت چشم ها)
استراحت بین درسی ساعتی (یعنی بین 90 دقیقه درس که 10 15 مین میری استراحت ) هم نباید زیاد طول بکشه و مشغولیت ایجاد کنه هم زیاد چشم رو درگیر کنه مخصوصا اگر زیاد می خونید.
می تونید نرمش هم بکنید. یا بالا پریدن و با صدای بلند آواز خوندن (روحتون شادمیشه)
ببخشید میشه بگی چطوری میشه به هیچ چیزی فکر نکرد؟
اگه راهشو بلدی به ماهم یاد بده .... ثواب داره![]()
سلام...
به نظر من هر چند وقت یه بار 1 روز کامل استراحت به خودتون بدین...![]()
بدون عذاب وجدان بدون استرس....(البته کمی سخته استرس آدم نداشته باشه !!
)
اینطوری که مثلا یه کم استراحت کنین و دوباره برین سر درس نه استراحت بهتون میچسبه نه درستون مفید خواهد بود...![]()
بهترین کار هم برای استراحت به نظر من اینه که کلا بزنین بیرون از خونه....بذارین یه کم باد به کله تون بخوره و حال بیاین
![]()
برین سینما ....پارک....(موازین اخلاقی و شرعی هم رعایت بشه مسولیت قبول نمیکنیم
)
کاملا خودتون رو از محیطی که درس میخوندین دور کنین....![]()
فیلم دیدن و اینترنت هم به نظرم چشم رو خسته میکنه به هر حال....![]()
اینکه میگم یه روز کامل من خودم تجربه کردم![]()
هر وقت حس میکردم بریدم و اصلا نمیتونم بخونم همین کار رو میکردم.
به خودتون هم سخت نگیرین که الان رقبا دارن درس میخونن و شما 1 روز رو از دست دادین....![]()
این موقع سال به خصوص چند روز تفاوت چندانی نداره....![]()
از قدیم گفتن آهسته و پیوسته![]()
انرژی تون رو تا خرداد باید نگه دارین....![]()
البته اینم بگم که هر کس با یه جور استراحت کردن حال میکنه ....فیلم هم شاید برای بعضی ها استراحت باشه ولی نت رو بازم توصیه نمیکنم...![]()
همه دوستام میدونن که من خودم از اون معتادای نت هستمولی خدایی این نت رو سال سرنوشت کنار بذارین و کمش کنین....
![]()
Last edited by Miss Artemis; 04-10-2010 at 00:34.
من که تلویزیون زیاد نگاه نمی کنم (حقیقتش رو هم بخواید تلویزیون دیگه فیلم های سرگرم کننده نداره)
ولی به نظر من 2 تفریح واسه ما مناسبه (تفریحی که وقت گیر نباشه و شادی آور باشه)
یکی ورزش کردن و دومی نت اومدن(البته به صورت کنترل شدش)
من بعضی موقع ها هم یوگا کار می کنم که بدک نیست
آخرین توصیه ام اینه که یکی تو زمان تفریحتون کار فکری نکنید و دوم بازی کامپیوتری نکنید![]()
هرجور تفریحی باشه مشکلی نیست.. ولی نباید زیاد درگیرش بشید و کنترل خودتون رو از دست بدید.
سالهای بعدی به اندازه کافی زمان هست که بدون عذاب وجدان با خیال راحت به این تفریح ها برسید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)