رم رو فرمتش كردي يا نه با كامپيوتر؟
رم رو فرمتش كردي يا نه با كامپيوتر؟
راستش رو بخواید قبل از خریدن رم ، گوشی من همین مشکلات رو داشت .
با این حال تا حالا با کامپیوتر فرمتش نکردم . فقط دفه اول با گوشی فرمتش کردم .
به نظرم من بدشانس نیستم که اینجوری میشم . من فکر می کنم کسانی که لوازم ال جی دارن و ازش راضی هستن خیلی خوش شانس هستند
در ضمن من از سامسونگ تعریف نکردم . اتفاقا ً از اونم زیاد از این چیزا دیدم .
ولی مثلا ً از سونی ، پاناسونیک ، پایونیر و ... جز کیفیت چیزی ندیدم . هرکسی هم می دونه که سامسونگ و ال جی و ... در مقابل این مارکا خیلی ضعیف ترن .
حرف هایی هم که در مورد لوازم خونمون و گوشی ال جی مال خودم زدم به شرافتم قسم می خورم همش حقیقت بوده و قصد تخریب ال جی و هیچ مارک دیگه ای رو نداشتم .
دوستان ديروز نشستم كلي با گوشي خود و گوشي يكي از فاميلها ور رفتم تا تفاوتي بين ورژن J و ورژن F كه قبلا روي گوشي خودم بود پيدا كنم كه به جز چند مورد كه اونم در مورد دوربين بود چيزي نيافتم تغييراتي كه بنده مشاهده كردم اولا موقع فيلم برداري در ورژن قديمي شما تصوير فول اسكرين داري ولي در اين ورژن جديد فول نيستو اندكي از كناره ها خالي هست دوم تصاوير در مدل قبلي رو به گرمي مي زند ولي در مدل بنده كه جديد هست رو به سردي كمي تصاوير در مل قبلي شارپ هست كه در جديده بهبود داده شده است ديگر اينكه ماكرو بنده بصورت اتوماتيك طبيعي تر بود و در ويرايش قبلي غير واقعي ....![]()
موقع فیلمبرداری شاید روی حالت wide هست که تصویر رو فول اسکرین نشون میده
اما واقعا تغییر چندانی وجود نداره
اصولا وقتی یک شرکت یک ورژن جدید ارائه میده، یک توضیحاتی در مورد تغییرات هم میده
ولی ظاهرا تنها تغییر این بوده که اون حرف F عوض شده!!!
دوست عزيز منظورم بصورت مشترك روي يك فرمت و يه كيفيت و يك رزلوليشن بود نه هر كدام براي خود طرحي داشته باشند با زهم با اون اين اختلاف ها بود به نظرم مهمترين تغييراتش كه بيشتر براي ما استفاده بشه همون شارپ بودن تصاوير و فوكوس هست //
يه فرمت بزن با كامپيوترتضرر نمي كني
دوست عزيز omg77
يه فيلسوف ميگي به هر چيزي كه داريد اگر حس منفي داشته باشيد حتما اون باعث ايجاد ضرر و خطر براي شما خواهد بود با توجه به صحبتهاي شما بنده فكر مي كنم شما كلا برو دنبال مارك و برند ديگر مطمئن باش حداقل زندگي را براي خود راحت تر مي كني چون اكثر مشكلات شما رو بنده و بقيه دوستان داشتيم ولي تونستيم با راهنمايي بقيه حلشون كنيم ولي متاسفانه اين راهنمايي ها در مورد شما افاقه ندارد همانند مريضي كه به دكترش اطمينان نداره حالا هر چقدر دكتر خوب باشه ولي دارو حتي نوع عالياون روش نميتونه اثر كامل داشته باشه ...![]()
سلام
من باطری گوشیم دوباره پکیده :(((
نمیدونم برم کامتل بخرم دوباره یا نه ؟
یا برم مادیران
نظرتون چیه ؟
دوباره
مگه چيكار ميكني با گوشيت؟ ببين شايد گوشي يا شايدم شارژرت ايراد نداشته باشه.
گارانتي بگير بهتره. احتمال تقلبي بودنش صفره. البته ماديران رو فراموش نكن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)