تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 718 از 2403 اولاول ... 21861866870871471571671771871972072172272876881812181718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,171 به 7,180 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اما بهتر بود که مینوشت از 12 تا 70 % !! تا طرف باورش بشه! تازه اون 256 نامحدود که 120 تومن بود قبلا کسی استفاده نمیکرده و اصلا بصرفه نبوده! ولی الان بهتر شده! اما اون سرویسهایی که قبلا عموم کاربرا استفاده میکردن بین 12 تا 20 % کاهش داشته و این واقعیت رو نشون میده نه 70% برای فقط یک سرویس!
    اره راست میگی
    تو کلاسهای مدیریت و تبلیغات همین کلک رشتیها رو یاد میدن دیگه
    البته 128 هم بالای 60% تخفیف خورده

2. این کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مورد 70% که درست نوشتن
    256 نامحدود از 120.000 تومن شده 35500 تومن
    یعنی بیشتر از 70% کاهش قیمت

در مورد adsl2+

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آقای mailer اینقدر طرفداریتون از اندیشه زیاده که اگه شرکت تو روز روشن اعلام کنه که الان روز نیست شبه ؟ شما دلیل میارید که چون در تاریخ فلان کسوف شده بود و روز تاریک شده بود، پس حق با اندیشه سبز خزر هست.
    به اطلاعتون میرسونم اینجور موضوع گیری های شما به ضرر شرکته.

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقای mailer اینقدر طرفداریتون از اندیشه زیاده که اگه شرکت تو روز روشن اعلام کنه که الان روز نیست شبه ؟ شما دلیل میارید که چون در تاریخ فلان کسوف شده بود و روز تاریک شده بود، پس حق با اندیشه سبز خزر هست.
    به اطلاعتون میرسونم اینجور موضوع گیری های شما به ضرر شرکته.
    قبلا هم گفتم من فقط در مورد سرویس دهنده ای که خودم ازش سرویس دارم نظر میدم
    بنابراین شما تو این فروم فقط در مورد اندیشه از من خواهید شنید
    هر وقت مشترک پارس آنلاین یا هر سرویس دهنده دیگه شدم در مورد اونا مینویسم

اما دوست عزیز
    این فرمایش شما وقتی مصداق پیدا میکنه که من موضوعات رو تحریف کنم. اینحا خدا رو شکر بچه های با دانش فنی زیاد هستن میتونن نظر بدن که ایا من توضیحاتم در مورد مسایل و مشکلات مطرح شده اولا مرتبط با موضوعات بوده و ثانیا درست و فنی بوده یا نه!

چشم دیگه طرفداریشونو نمیکنم
    همینجا اعلام میکنم تا 70% تخفیف ندادن
    سرویس adsl2+ هم نمیدن
    تو روز روشن هم تو عکس ننوشتن تا 70%

بهر حال مثل اینکه تعدد پستهای من ناخوشایند شده
    سعی میکنم کمتر بنویسم

5. 3 کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز.

من قصد ندارم طرف کسی بگیرم چون اصلا مشکلی و بحثی وجود نداره ولی یه مشکلی هست اینه که Mailer عزیز هر حرفی زده بعضی از دوستان بهشون انگه طرفداری از فلان شرکت رو زدن. اصلا گیریم به فرضم اینطوری باشه ایشون نظرشون رو یدن و من و شما که میخونیم در نهایت ماییم که تصمیم میگیریم.
    منم این بنر رو دیدم ولی شما در نظر بگیر بعصی مغازه ها که میزنن اجناس هزار تومنی آیا همه ی وسیله ها هزار تومنه قیمت، بالاخره یه چی گرونتر پیدا میشه. همیشه تو تبلیغات بزرگنمایی و اندکی دروغ وجود داره. البته 70 درصد دروغ نیست ولی فقط در برخی موارد این تخفیف اعمال شده که دوستان اشاره کردن.

ممنون و خواهشا به دل نگیرید.
    Last edited by excessive; 02-10-2010 at 18:22.

7. 2 کاربر از excessive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقای mailer عزیز ... حالا خودت رو زیاد ناراحت نکن . من بارها گفتم که هر کسی اینجا مطلب مفید یا آموزش مفیدی بذاره که به درد بقیه دوستان بخوره واقعا منت سرمون گذاشته چون هم حوصله داشته هم وقت گذاشته به سوالات جواب داده . تا وقتی هم که به قول شما مطلب خلاف واقع یا خدای نکرده دروغ یا توهین تو پست کسی نباشه نباید بیخودی کسی رو متهم کرد و من هم بابت همه مطالب مفید و نکات آموزشی که شما زحمت کشیدید اینجا گذاشتین ازتون سپاسگزارم .

اما حتی اگه خود صاحبان اندیشه و پارس و ... حضور داشته باشن و از شرکت خودشون تعریف کنن باز هم هیچ عیبی نداره تا وقتی که بی دلیل دیگران رو خراب نکنند و یا به دروغ نخوان یه چیزی رو مطح کنند . اینکه از روی حقیقت همه محاسن یه شرکت و نقاط مثبتش گفته بشه هیچ عیبی نداره و به معنی جانبداری چشم و گوش بسته از اون شرکت نیست و ایشون هم هر جا که لازم بوده نکات منفی و مشکلات سرویسشون رو هم مطرح کردند . خوشبختانه بچه های اینجا خیلی باهوش تر از این حرفها هستند که چشم بسته با یه تعریف گول بخورن ! مثلا یکی دائم ایجا بگه فلان شرکت تهرانی جدیدا اومده و سرویسش عین اروپاست با قیمت عالییی ... 100 بار هم پست بزنه تا کسی عملا ازش استفاده نکرده باشه و چند نفر دیگه هم بیان این مطلب رو تایید کنند کسی با اینجور تبلیغ گول نمیخوره ... پس جای هیچ نگرانی نیست ... به قول معروف آن را که عیان است چه حاجت به بیان است !!! ما عملا هر روز و هر شب داریم کیفیت سرویس شرکتهای مختلف رو از همین سایت یا از طریق دوستانمون تو شرکتهای مختلف میبینیم و می سنجیم ... خوشبختانه کاربرای شمالی خیلی باهوشن و نمونش همین حساسیت زیاده که تو این تاپیک نسبت به نوع سرویس شرکتها مطرح میکنن ... یعنی اگه همین فردا سرعت اندیشه مشابه دایل آپ بشه همه با خبر میشن و کسی سراغش نمیره ! به همین راحتی ! این خود شرکتها هستند که با کیفیت سرویسی که میدن تعداد مشترکاشون رو می تونن کم یا زیاد کنند و حتی اگه تو یه تاپیک کسی بخواد دروغکی از یه شرکت تعریف کنه 3 سوته با یه پرس و جوی ساده اصل قضیه دستش میاد . پس لازم نیست زیاد تو این زمینه حساس باشیم ... دوستانی هم که فکر میکنن فلانی مثلا کارمند پارسه و اون یکی کارمند شاتله و ... زیاد سخت نگیرن . ملاکتون این باشه که اون فرد داره حقیقت رو میگه یا میخواد با دروغ مثلا بازارگرمی کنه ! اینه که مهمه نه اینکه ما همدیگه رو به جانبداری متهم کنیم . خوشبختانه بچه های این فروم تا جایی که میدونم %99 اگه تعریف کردن یا ایرادی گرفتند صادقانه بوده نه خدای نکرده از روی غرض . هدف همه ما رسیدن به سرویسهای بهتر و پشتیبانی قویتر با قیمت پایین تر از طرف شرکتهاست . بقیه چیزا اصلا مهم نیست!
    اما حالا که صحبت از اختلاف سرعت سرویس 128 با 256 و 512 شد من هم تایید میکنم روزها سرعتشون مشابه هست و قبلا شبها هم خیلی اختلاف نداشته اما در مورد این چند وقت اخیر که از ساعت 1 سقف سرعت 128 میاد رو 60 کیلو بایت نمیدونم دوستانی که 256 یا 512 حجمی دارند وضعیتشون چطوریه ؟
    لطفا سقف سرعتتون رو درست از 1 شب به بعد اعلام کنید . ( از 3:15 شب به بعد هم که گفتم همه عین روز میشن یعنی اگه هم سرعتا فرقی داشته باشه واسه همین 1 شب الی 3:15 شبه )
    Last edited by birak; 02-10-2010 at 19:52.

9. 6 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Phonix Live's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اما حالا که صحبت از اختلاف سرعت سرویس 128 با 256 و 512 شد من هم تایید میکنم روزها سرعتشون مشابه هست و قبلا شبها هم خیلی اختلاف نداشته اما در مورد این چند وقت اخیر که از ساعت 1 سقف سرعت 128 میاد رو 60 کیلو بایت نمیدونم دوستانی که 256 یا 512 حجمی دارند وضعیتشون چطوریه ؟
    لطفا سقف سرعتتون رو درست از 1 شب به بعد اعلام کنید . ( از 3:15 شب به بعد هم که گفتم همه عین روز میشن یعنی اگه هم سرعتا فرقی داشته باشه واسه همین 1 شب الی 3:15 شبه )
    من در حال حاضر 512 دارم دقیقا همینطوره که میگین، هیچ فرقی با 128 یا 256 نداره متاسفانه!
    اون دوستمون خواهشا از اندیشه بپرسه چرا وضعیت اینطوریه؟

11. این کاربر از Phonix Live بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام
    با birak صد در صد موافقم...همه ی ماها تا جایی که تونستیم فقط و فقط اخبار درست و بدون دروغ رو از شرکت هامون اینجا منتقل کردیم.خوبیه این تاپیک هم همینه.

خب، یه مدت اندیشه توو بعضی از مراکز واقعا اوضاش بد شده بود و تویه همون محدوده ی زمانی شاتل اومد و واسه خودش اسم در کرد...یه تعداد مثه خودم که نام شرکت زیاد واسمون مهم نبود و فقط دنباله سرویسه بهتر بودیم ، رفتیم شاتل...انصافا تویه اون برهه ی زمانی واقعا شاتل یه هدیه ی آسمونی واسه مرکز 4ی ها بود و چند ماهی با خیاله راحت از سرویسش استفاده کردیم.

اما حالا به نظر میرسه که اندیشه باز داره برمیگرده و رو به راه میشه...شاتل هم هنوز سرپا هست، هر چند هنوز هم سرعتش به پایه اندیشه نمیرسه،اما همچنان ping نسبتا خوبی داره (اما به خوبی و stable یه قبل نیست)

یه توضیح کلی در مورد شاتل الان:
    1. سرعتش یه مقدار اومده پایین در بعضی زمان های خاص
    2. وضعیت پینگ هم به صورت بالا هست، یعنی در بعضی زمان های خاص میره بالا
    3. قیمت هاش بیشتر از اندیشه هست و واقعا خسته کننده هستن این قیمت ها

که همین دلیله سوم یکی از دلایلیه که میخوام این ماه جمع آوری کنم.حالا سوالم اینه که به نظر شما دوستان من از کجا سرویس بگیرم؟؟؟ برای من مهم پینگ و تایم اوت نداشتنه سرویس هست...مرکز 4 هستم.

ممنون بابته راهنمایی

13. 2 کاربر از ho0rezam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

[

که همین دلیله سوم یکی از دلایلیه که میخوام این ماه جمع آوری کنم.حالا سوالم اینه که به نظر شما دوستان من از کجا سرویس بگیرم؟؟؟ برای من مهم پینگ و تایم اوت نداشتنه سرویس هست...مرکز 4 هستم.

ممنون بابته راهنمایی[/QUOTE]
    من فکر می کنم بهترین کسی که می تونه راهنماییت کنه foa هستش چون فقط اونه که اینجا از مرکز 4 سرویس داره بهرحال فکر کنم تو در و همسایه و محل زندگیتون هم کسایی باشن که بتونن راهنماییت کنن اصلا می تونی بری خونشون از همون جا تست کنی ببینی کدوم شرکت بهتره

15. این کاربر از alves2774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

سرعت افتضاح !

پارس آنلاين...

17. این کاربر از mmiladd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به نظر شما دوستان من از کجا سرویس بگیرم؟؟؟ برای من مهم پینگ و تایم اوت نداشتنه سرویس هست...مرکز 4 هستم.

ممنون بابته راهنمایی
    سلام.

من که منطقه چهارم و به هیچ وجه از پارس راضی نیستم به شدت نوسان سرعت دارم پینگم بالاست و شب ها هم که سرعت میاد رو 20 کیلو.
    Last edited by excessive; 03-10-2010 at 06:03.

19. این کاربر از excessive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •