فیزیک 3 رو حتمت حتمت از روی کتاب درسی هم بخونید. خیلی توی یادگیری بهترش تاثیر داره...
فیزیک 3 رو حتمت حتمت از روی کتاب درسی هم بخونید. خیلی توی یادگیری بهترش تاثیر داره...
سلام
ببینید من کنکور89 فیزیک رو 74% زدم (تو 50 دقیقه تقریبا") در حالی که آبان و آذر تو آزمون آزمایشی ها همیشه 15 یا 20 میزدم. ولی چون ریاضی 17% و عربی 6.3-% زدم (منفی)رتبه خوبی نیاوردم(بزق و مکانیک سراسری تهران رو نمیاوردم)برا همینم سال 90 دو باره کنکور میدم و باید(یعنی مجبورم) 3 رقمی کشوری بیارم.(چون آبروم میره) اینا رو گفتم که یه پیش زمینه از من داشته باشید و بدونید که من هم درسم مثل شما هاست.
من این کارا رو کردم (راستی اینم بگم که ما دبیر خوبی نداشتیم طوری که من کلا" تو کلاس فیزیک زبان کار میکردم یعنی اگه دبیر خوب هم ندارید اصلا" ناامید نشید) * ها میزان اهمیت رو نشون میده...........
1 : مطالعه ی خط به خط کتاب درسی به صورت روزنامه وار و اینکه رو مطلب شناور بشید(یعنی بار اول زیاد گیر ندید ) ***
2:برای بار دوم کتاب رو خط به خط بخونید ولی این بار برید تو عمق مطلب (همون زیر آبی خودمون) و تک تک مثال ها رو حل کنید(حل کنید با جواب رو بدست بیارید یکی نیست .حل کنید یعنی بگید اگه اینجا یه جور دیگه بود چه حالتی پیش میومد و ......) ****
3:به جای حفظ کردن فرمول های چرت و پرت(بله فرمول چرت و پرت تو کتاب درسی زیاده . البته برا کنکور چرته) حتما" حتما" حتما" فرمول های مادر رو یاد بگیرید(یعنی سعی کنید با فرمول هایی که قبلا" یاد گرفتدید اون فرمول مادر رو اثبات کنید)******
اینجوری برای روز کنکور ذهن منظم تر و مفید تری دارید
4:بجای اینکه بیاید اول فیزیک 1 بعد2 بعد3 بعد پیش 1 و 2 رو بخونید مطالب رو مبحثی بخونید مثلا" دینامیک فیزیک 2 و پیش 1 رو با هم بخونید بعد مثلا" حرکت شناسی سال دوم و پیش بعد تمامی قسمت موج ها ی پیش و ......****
5:روند تست زنی از آسان به سخت باشه تا اول کار دلسرد نشید ****** این خیلی مهمه در حد لالیگا
6:فیزیک رو صبح بخونید (یا اولین درس باشه یا بعد یه درس عمومی) آخر شب برای 5 دقیقه فقط تصاویر فصلی که امروزط هوندید یا فصل هایی که قبلا" خوندید رو نگاه کنید و سعی کنید ارتباط تصویر رو با او مبحث بیابید .**
ببخشید الان یه کار خیلی واجب پیش اومد باید برم بقیشو بعد براتون میگم
ویرایش این پست هم باشه برای بعد
بله خدا رو شکر که شما قبل از کنکور اینجا نیومدید ...........
عزیز من فقط نظر مو گفتم من خودم اینطوری خوندم واسه من نتیجه ی زیادی داده
در مورد تستهای نکته دار هم عزیز هرکتابی خودش مشخص کرده ( تو گاج ستاره دار .. تو قلم چی نقطه دار .... تو کتاب سبز دورش دایره کشیده شده ) لازم نیست خود داوطلب زحمت بکشه تشخیص بده کدوم تست نکته داره یا نه
بله هر وقت وقت اضافه آوردی بیا تست واسه سرعت عمل بزن ولی اولش تو باید تموم کنی کل تستهای مادر و
بعدا ..........
دوست عزیز یه مقدار توجه کرده باشین من مثال زدم 100 تست وگرنه با 100 که هیچ کاری نمیشه کرد
بازم میگم من اینطوری خوندم رفت خیلی هم خوب نتیجه داد
من فکر میکنم شما معنی تسلط و کاملا نمیدونید به نظر شما تسلط با تست زدن زیاد بدست می آد
ولی به نظر من نه وقتی مفهوم درس رو کاملا نگرفته باشی هر چقدر هم که تست بزنی تسلط پیدا نمیکنی
شما برو مصاحبه ی افراد برتر رو بخون همون هایی که واقعا توان مالی گرفتن کتابهای تست رو نداشتن
اونوقت می فهمی من چی میگم
من فقط اینو میخواستم بگم که وقتتون رو با تستهای الکی تلف نکنین چون وقتی عید تموم شد می بینین که دیگه وقتی واستون نمونده در عوض کلی تست نکته دار مونده که باید حداقل یه دور میزدینش
موفق باشین
Last edited by ali reza majidi 14; 21-09-2010 at 14:18.
من با تجربه هم با نظرات این دوستمون موافقم....
مبحثی خوندن خیلی جالبه و من همیشه اینو مد نظر داشتم....البته اگر به مطلب علاقه داشته باشین کولاک میکنه.....
این مطالب واسه ریاضی هم به همین شکله...
یه حسن که مبحثی خوندن داره اینه که هیچ وقت پایان نداره (یعنی دوره ای نیست) بنابراین مثلا هر 2 هفته کل فیزیک refresh میشه....
ولی ضعفش اینه که باید یه کم پایه داشته باشی من از توصیه این روش به بچه های ضعیفتر تجربه خوبی ندارم.
باقی نکات رو هم کاملا تائید میشه...راجع به فرمولهای مادر بهتر اینه که بگیم مطالب رو عمقی بخونید.....به فیزیک به چشم یه سری فرمول واسه جایگذاری نگاه نکنین!!
خلاصه یاد جوونیای خودم افتادم![]()
فکر کنم به اشتراک خیلی خوبی رسیدیم. جمله اول شما رو کاملا تایید می کنم. در واقع برای کنکور ابتدا باید کل کتاب خونده بشه و تست های مهم (که معمولا توسط معلم ها توی کلاس یا توسط کتاب های تست تعیین میشه) زده بشه. تا این قسمت میشه یه جوری زدن تست مادر. به نظر من تا اینجا یادگیری صورت گرفته اما تسلط وجود نداره. یعنی شما میتونی تیپ تست رو تشخیص بدی و به یک راه حل برسی اما نه زمان بهینه هست و نه راه حل انتخابی شما بهترین راه حل.(معنی تسلط) علاوه بر این با توجه به پروسه طولانی کنکور خیلی سریع مطالب رو فراموش میکنید.نوشته شده توسط ali reza majidi 14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینجا باید بری سراغ زدن تست بیشتر در هر مبحث تا رسیدن به حداکثر توانایی. از اینجا به بعد تست بیشتر و تمرین به شما کمک می کنه تا درصدتون رو بالا ببرید.
آخرش اینکه باید خیلی درس بخونید.
دوستان اگر واقعا سوالات اینجوری باشه ، بنده با 14 سال سنی که دارم نفر اول کنکور میشم !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)