سلام.
منهم احتمال میدم باگ رام باشه با این توضیحاتی که فرمودید.از دوستان دیگه هم که این رام رو نصب کردن بپرسید ببینید همین مشکلات رو دارن یا نه.ضمنا" دوستمون محمد هم تو ضمینه این گوشی و رامهاش اطلاعات خوبی دارن از ایشون هم میتونید بپرسید.![]()
سلام.
منهم احتمال میدم باگ رام باشه با این توضیحاتی که فرمودید.از دوستان دیگه هم که این رام رو نصب کردن بپرسید ببینید همین مشکلات رو دارن یا نه.ضمنا" دوستمون محمد هم تو ضمینه این گوشی و رامهاش اطلاعات خوبی دارن از ایشون هم میتونید بپرسید.![]()
سلام دوستان کمک کنید یک مشکل جدی دارم.چند روزی بیشتر نیست اکسپریا ایکس وان خریداری کردم و امروز برنامه Persian SPB Full Screen Keyboard را نصب کردم و بعد هم برنامه Remove Blank-[Mobfa.Org].cab را طبق آموزش یکی از سایتها برای فارسی سازی کیبورد نصب کردم که بعد از سافت ریست و ریستارت شدن موبایل ویندوز بالا میاد ولی تمام امکانات داخلی گوشی و تمام دکمه ها هنگ کرده حتی تاچ گوشی و.............لطفا" کمک کنید.
سلام بچه ها
خوب هستین ؟
کسی اینجا آندروئید نصب کرده رو x1 ؟
اگه اره چطوریه ؟
دادا چند صفحه پیش بحث شد در موردش .
من نصب کردم ، واسه تنوع خوبه . اما مشکلات خاص خودشم داره ، مثلا مصرف باتری خیلی زیاده ، دوربین و شارژ هم کار نمی کنه .
کسی از دوستان نمیتونه کمکی به من کنه؟
پس مثل همون قانون کلی بوده
منظور از قانون کلی در مورد رامها اینه که رامهای کوک شده بقیه گوشیها مخصوصا با سیستم عامل دیگه، همیشه پر از ایراد هستند
زمانی که x1 داشتم نتونستم بیارمش بالا ایراد داشت
حالا خوبه به هر حال با ایراد هم که شده اجرا شده
و میشه یه گشتی تو آندروئید زد تا با محیطش آشنا شد
و به قول شما همون تنوع![]()
زمها قلابیند همشون![]()
از حق نگذریم خیلی خوب کوک شده !! و البته بسیار در موردش داره کار میشه چون تویه ورژن های ابتدایی بلوتوث کار نمی کرد و حتی صفحه بر عکس بود ! اما در آخرین ورژن ها این مشکلات حل شده و فعلا بدنبال رفع مشکل باتری هستند و علیرغم بهتر شدن اما باز هم بالاست . من پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید ! جذابه . و الته خوبیش اینه که در کنار ویندوز گوشی هست و هر وقت خواستین می تونید به ویندوز بر گردین .
---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
شما باید هارد ریست کنید . پیشنهاد می کنم به انجمن موبایلستان هم سر بزنید .
سلام به همه ی دوستان یه سوال دارم میشه نرم افزارهایی رو که توی رام هست بیرون کشید و در آورد و استفاده کرد >> اگه میشه چجوری؟/رام رو که دانلود میکنیم منظورم هست نه اون که نصب شده باشه روی گوشی
سلام.
شما باید هارد ریست کنید بعد از هارد ریست هم اگر SPB Keyboard رو نصب کردید برای فارسی کردنش کافیه Skin فارسی رو کپی کنید تو فولدر اسکین برنامه ی نصب شده والا من چند سالی هست از این کیبورد دارم استفاده میکنم (انواع کیبوردهای فارسی SPB ) ولی تا الان این چیزی رو که شما فرمودید نشنیده بودم.اگر ممکنه لینک اون سایت رو در این مورد بدید ببینیم چیه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)