تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 632 از 649 اولاول ... 132532582622628629630631632633634635636642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,311 به 6,320 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

مشكلم واسه خودم هم عجيبه تا حالا رام زياد عوض كردم ولي اولين باره اين مشكل رو دارم . منظورم از منو هاي ويندوز خود اكسپلورر گوشي هست كه فارسي رو مربع نشون ميده . مثلا منوهاي ويندوز يا جايي كه بخوام برنامه ها رو REMOVE كنم . يا موقع نوشتن پيام مربع مي نويسه ولي وقتي كه ارسال بشه درست خونده ميشه . فكر نكنم مشكل از فارسي ساز باشه . نمي دونم شايد اين رام باگش اينطوري باشه . همين علي رضا رو رو رام هاي ديگه داشتم مشكلي نداره. خودم هم توش موندم .

سلام.

منهم احتمال میدم باگ رام باشه با این توضیحاتی که فرمودید.از دوستان دیگه هم که این رام رو نصب کردن بپرسید ببینید همین مشکلات رو دارن یا نه.ضمنا" دوستمون محمد هم تو ضمینه این گوشی و رامهاش اطلاعات خوبی دارن از ایشون هم میتونید بپرسید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان کمک کنید یک مشکل جدی دارم.چند روزی بیشتر نیست اکسپریا ایکس وان خریداری کردم و امروز برنامه Persian SPB Full Screen Keyboard را نصب کردم و بعد هم برنامه Remove Blank-[Mobfa.Org].cab را طبق آموزش یکی از سایتها برای فارسی سازی کیبورد نصب کردم که بعد از سافت ریست و ریستارت شدن موبایل ویندوز بالا میاد ولی تمام امکانات داخلی گوشی و تمام دکمه ها هنگ کرده حتی تاچ گوشی و.............لطفا" کمک کنید.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام بچه ها
    خوب هستین ؟
    کسی اینجا آندروئید نصب کرده رو x1 ؟
    اگه اره چطوریه ؟

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

دادا چند صفحه پیش بحث شد در موردش .

من نصب کردم ، واسه تنوع خوبه . اما مشکلات خاص خودشم داره ، مثلا مصرف باتری خیلی زیاده ، دوربین و شارژ هم کار نمی کنه .

5. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

کسی از دوستان نمیتونه کمکی به من کنه؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

دادا چند صفحه پیش بحث شد در موردش .

من نصب کردم ، واسه تنوع خوبه . اما مشکلات خاص خودشم داره ، مثلا مصرف باتری خیلی زیاده ، دوربین و شارژ هم کار نمی کنه .
    پس مثل همون قانون کلی بوده
    منظور از قانون کلی در مورد رامها اینه که رامهای کوک شده بقیه گوشیها مخصوصا با سیستم عامل دیگه، همیشه پر از ایراد هستند
    زمانی که x1 داشتم نتونستم بیارمش بالا ایراد داشت
    حالا خوبه به هر حال با ایراد هم که شده اجرا شده
    و میشه یه گشتی تو آندروئید زد تا با محیطش آشنا شد
    و به قول شما همون تنوع

8. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

زمها قلابیند همشون

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

پس مثل همون قانون کلی بوده
    منظور از قانون کلی در مورد رامها اینه که رامهای کوک شده بقیه گوشیها مخصوصا با سیستم عامل دیگه، همیشه پر از ایراد هستند
    زمانی که x1 داشتم نتونستم بیارمش بالا ایراد داشت
    حالا خوبه به هر حال با ایراد هم که شده اجرا شده
    و میشه یه گشتی تو آندروئید زد تا با محیطش آشنا شد
    و به قول شما همون تنوع
    از حق نگذریم خیلی خوب کوک شده !! و البته بسیار در موردش داره کار میشه چون تویه ورژن های ابتدایی بلوتوث کار نمی کرد و حتی صفحه بر عکس بود ! اما در آخرین ورژن ها این مشکلات حل شده و فعلا بدنبال رفع مشکل باتری هستند و علیرغم بهتر شدن اما باز هم بالاست . من پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید ! جذابه . و الته خوبیش اینه که در کنار ویندوز گوشی هست و هر وقت خواستین می تونید به ویندوز بر گردین .

---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------

کسی از دوستان نمیتونه کمکی به من کنه؟
    شما باید هارد ریست کنید . پیشنهاد می کنم به انجمن موبایلستان هم سر بزنید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان یه سوال دارم میشه نرم افزارهایی رو که توی رام هست بیرون کشید و در آورد و استفاده کرد >> اگه میشه چجوری؟/رام رو که دانلود میکنیم منظورم هست نه اون که نصب شده باشه روی گوشی

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام دوستان کمک کنید یک مشکل جدی دارم.چند روزی بیشتر نیست اکسپریا ایکس وان خریداری کردم و امروز برنامه Persian SPB Full Screen Keyboard را نصب کردم و بعد هم برنامه Remove Blank-[Mobfa.Org].cab را طبق آموزش یکی از سایتها برای فارسی سازی کیبورد نصب کردم که بعد از سافت ریست و ریستارت شدن موبایل ویندوز بالا میاد ولی تمام امکانات داخلی گوشی و تمام دکمه ها هنگ کرده حتی تاچ گوشی و.............لطفا" کمک کنید.

سلام.

شما باید هارد ریست کنید بعد از هارد ریست هم اگر SPB Keyboard رو نصب کردید برای فارسی کردنش کافیه Skin فارسی رو کپی کنید تو فولدر اسکین برنامه ی نصب شده والا من چند سالی هست از این کیبورد دارم استفاده میکنم (انواع کیبوردهای فارسی SPB ) ولی تا الان این چیزی رو که شما فرمودید نشنیده بودم.اگر ممکنه لینک اون سایت رو در این مورد بدید ببینیم چیه.

13. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •