آموزش هندسه فرهاد ابولقاسمی مبتکران خوبه .یه کتاب هندسه پایه بهم معرفی کن که آموزش توپ باشه منی که پارسال هندسه پایه نخوندم به نظر شما چه مباحثی رو خوبه بخونم این کتاب هم که بهم معرفی میکنی به زبان ساده باشه برادر گلم![]()
آموزش هندسه فرهاد ابولقاسمی مبتکران خوبه .یه کتاب هندسه پایه بهم معرفی کن که آموزش توپ باشه منی که پارسال هندسه پایه نخوندم به نظر شما چه مباحثی رو خوبه بخونم این کتاب هم که بهم معرفی میکنی به زبان ساده باشه برادر گلم![]()
دوستان این سیستم بانک کتاب یا گیتا مهر هنوز هم کار میکنن؟
یعنی تلفن بزنی و کتاب ارسال کنن؟
اگه اینطوره ... ممنون میشم شماره ش رو بزارید.
پشنهاد برای گسسته : فقط و فقط کتاب خیلی سبز !
من خودم دارمش ترکونده فقط یکم تست هاش زیاده !! ولی تو گسسته اتفاقا باید با تست یادبگیری لم هاشون رو .
من خودم دارمش کامل ، عالی ، هلو برو تو گلو ، خیلی تووووپه.
خلاصه من که خیلی راضی هستم .
اینجوری که نمیشه گفت فقط و ففط.
اینقد کتاب خوب هست.اینم یکیشون.
شاید واسه شما خوب باشه.واسه یکی دیگه نه...
حرفتون کاملا درسته خیلی کتاب های خوبی هستند و خیلی سبز هم جز یکی از این بهترین ها ست !
راستی برادر به نظر تو dvd رو میشه تنها خرید آخه من خیلی سبز دازم یا میشه با کتاب ریدینگ خریدشسلام شما جزوه دارید یا کتاب آموزش اسمش چیه؟؟؟
راستی برادر به نظر تو dvd رو میشه تنها خرید آخه من خیلی سبز دازم یا میشه با کتاب ریدینگ خریدش
دی وی دی تنها فکر نکنم بدن.به تعداد کتابا دی وی دی میزنن
سلام
برای اول دبیرستان که بشه معدل بیست بشه چند کتاب معرفی کنید که بیشتر به درد امتحان نهایی بخوره
من میگم گل واژه خوب نیست برای اول دبیرستان چون تو دوره ی من 90درصد سوالات برای بچه های اول نبود
---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------
راستی من تو قلم چی ثبت نام کردم به نظر شما هندسه و گسسته رو سالی بخونم یا ترمی {فارغ التحصیل}
فیزیک3 رو بخونم یا2و1 من گفتم چون پیش 1 مباحث سنگین داره بهتره1و2 رو بخونم نظر شما![]()
Last edited by reza0382; 30-09-2010 at 10:34.
من این کتاب فیزیک فار پیش 1 جلد اولشو نتونستم گیر بیارم . کسی سایتی چیزی نمیدونه؟
بانک کتاب گیتامهر تلفن: 02166403003
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)