سلام.
این فایل صدا مربوط میشه به راهنمای صوتی برنامه.تو نقشه هایی که من دیدم گفته شده شهرهای بزرگ ایران ولی نمیدونم کرمانشاه رو داره یا نه.کل فایلها رو هم از اینجا میتونی لینکهاشون رو بگیرید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
این فایل صدا مربوط میشه به راهنمای صوتی برنامه.تو نقشه هایی که من دیدم گفته شده شهرهای بزرگ ایران ولی نمیدونم کرمانشاه رو داره یا نه.کل فایلها رو هم از اینجا میتونی لینکهاشون رو بگیرید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب مرسی فقط یه سوال این نقشه که گذاشتی (تهران کامل و چند تا شهرستان..) که البته کرمانشاه هم توش نیست! نقشه ی خوبیه؟؟ یعنی نقشه ی تهران بهتر از این نیست؟؟ نیام تهران گم شم!!
آخه این همه شهر با این همه جزئیات شده 9 مگ! حالا دارم دانلود میکنم ببینم چی میشه...چاکرتم ناصر!!..ببخشید منظورم ناظر بود!!![]()
اگه اين لطف رو بكنيد كه واقعا ممنون ميشم
آقا خوردم به موشکل!! الان نقشه ی قدیمیرو که خودم ساین کرده بودم از تو حافظه ی داخلی پاک کردم و دیدم باید برای اینکه نقشه جدیدرو ساین کنم و کپی کنم تو گوشی گفته دوباره باید کی جن رو باز کنی و اون 4 تا کد که تو About گارمین میده رو بزنی منم وقتی میرم تو اون قسمت دیگه اون 4 تا کد نیستن!!! چیکار کنم؟! از اول بنصبم برنامرو؟؟ مرسی
Last edited by Real Madrid C.F; 29-09-2010 at 08:59.
آی مردم کسی نیست اینجا به داده ما برسه!!! من موندم بدون گرمین....راستی یه تاپیک بود به اسمه نرم افزارهای پاکت پی سی الان اون نیستش من 3d max و autocad 2010 منظورم shortcad نیستا!! و همینطور adobe photoshop واسه پاکت میخواستم البته اگه یه فینگر کیبورد مناسب برای تاچ اچ دی بزارین ممنون میشم ماله HD2 رو نصب کردم اروره Resolution noyt found رو میداد!!!ممنون
چرا هستش
جاش عوض شده
میتونی به اینجا سر بزنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اساتید بیاین کمک! من گارمین رو همرا با فایل صداش نصب کردم و اون نقشه ای هم که اول تاپیک با نام نقشه ی جاده های ایران و نقشه ی کامل تهران و اصفهان و....گذاشتن رو ریختم الان GPS رو فعال کردم اول که شهر خودم کرمانشاهو آورد خیلی جالب بود که اسم تمومه دهات کوره های اطراف کرمانشاهو آورده بود ولی اسم خود کرمانشاه تو نقشه نبود....بعد برای سنجیدن کیفیت نقشه زوم کردم رو تهران ولی جالب بود اسم تهران هم نبود و من از طریق شهریار و کرج تو نقشه ی ایران پیداش کردم!! بعدشم الان که رو نقشه ی تهرانم اسم خیابونا گنگه و به نظرم نقشه یه جوریه و فقط از حالت فول زومش خوشم اومد که رستوران ها و پمپ بنزینها رو آورده...در ضمن چرا مثل نوکیا قابلیت سرچ کردن اسم خیابونا رو نداره...مشکل یکی که میاد تهران و بلد نیست اینه که اصلا نمیدونه مثلا صادقیه کجاس و باید یه امکان سرچ واسش میذاشتن که طرف به دردسر نیوفته...مثل OVI نوکیا که واقعا تهرانش عالیه! ...یکی از دوستان میتونه لطف کنه یه روشی بگه که من مطمئن بشم نقشه ای که من ریختم در حال حاضر بهترین نقشه ی تهران واسه گارمینه!؟؟ یا مثلا یه اسکرین شات از گارمین خودش در حال زوم رو میدون ونک بزاره؟؟ممنون
اینو جواب داده بودم ولی نمیدونم چرا نیست.!!!!
سلام.
ولا این مشکلات اسم و....رو من نداشتم(اونموقع که نصب داشتم.)قابلیت سرچ کردن رو گارمین داره اما برنامه ها و نقشه هایی که ما کرک میکنیم این قابلیت رو از دست میدن(ندارن) اگر برنامه و نقشه هاش رو بخرید تمام این قابلیتهارو داره.![]()
اپلیکیشن google maps navigation برای اندروید رو از کجا می تونم دانلود کنم؟
تشکر فراوان
شما بهتره برین قسمت نرم افزار هایه آندروید این سوالو مطرح کنین...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)