دوست عزيز بنده هم مشكل پيامك را مثل شما داشتم شما لطف كن رم گوشي را خارج كن و اطلاعات تماس را به داخل سيم كارت انتقال بده و بعد گوشي را ريست كن به حالت اوليه كارخانه اي انشاء ا... مشكل حل ميشه !![]()
دوست عزيز بنده هم مشكل پيامك را مثل شما داشتم شما لطف كن رم گوشي را خارج كن و اطلاعات تماس را به داخل سيم كارت انتقال بده و بعد گوشي را ريست كن به حالت اوليه كارخانه اي انشاء ا... مشكل حل ميشه !![]()
ويوتي ديگه اينطوريم نيست.تو روز كه اصلا نويز نداره فقط يكم رنگا كمرنگن.تو شب هم از نزديك عالي ميندازه
با فلش.اون طلقه رويه لنزو بكن عكسايه روزش عالي ميشه.ولي تو غروب نويز زياد داره.
اون بنده خدايي كه به خاطره كابل تيوي ال جي رو زير ساتور برده.يه خروجي كه انقد مهم نيس
رمتو بنداز تو رم ريدر وصل كن به تلوزيون.گوشيو با رمتو فرمت كن اس ام اسات درست ميشه
شما اگه گوشيو پيش كامتل نبرده باشي با همين فرمت درس ميشه
بخدا جدی میگم از ته دل
خیلی بد شانسی
من تا حالا 4 تا گوشی عوض کردم،هرکدوم حداقل یه مرض داشتن،اما این رنوار واقعا بی آزار بوده تا الانم توپه توپ واسم کار کرده
اگه فریمور جدید رو بریزم ، ضمانت گوشی باطل نمیشه ؟؟؟
بعدش چجوری باید بریزم ؟ با خود گوشی ؟
اون بنده خدا که شما فرمودید ، من هستم .
در ضمن من فقط به خاطر یه کابل تلوزیون ال جی رو نبردم زیر ساتور . الآن برات لیست می گیرم ببینم باز این حرفو می زنی یا نه ؟!
1 - همه گوشی ها وقتی میگن کابل تلوزیون داره یعنی همه چیو نشون میده و ظاهرا ً فقط ال جیه که اینجوری مسخره بازی درآوورده و برای بعضی از مدل های گوشی هاش فقط فیلمارو نشون میده .
باید رم رو بزنم به رم ریدر و بزنمش به دی وی دی پلیر رم خور . اما همه جا که دی وی دی پلیر وجود نداره . اگر باشه می بینی رم خور نیست .
2 - گوشی من اول برای نظرسنجی های اس ام اسی ، اس ام اسش نمی رفت ... و حالا کلا ً دیگه واسه هیشکی اس ام اس نمیده .
3 - هرچند مدت یه بار حالتی درش پیش میاد که وقتی می خوام برم توی "مشخصه ها" برای تنظیمات ویبره و صدا ، به محض اینکه "مشخصه ها" رو می زنم ، صفحه گوشی رنگش می پره و گوشی خاموش روشن میشه و تا "فکتوری ریست" نکنی این مشکل همچنان پابرجاست. فکتوری ریست هم که کنی یه مدت درست میشه و بعدش دوباره روز از نو روزی از نو .
4 - چند وقت پیش هم که کلا ً فونتش خراب شده بود و جاش رنگ های سیاه قاطی واطی نشون می داد . انگار با قلموی آبرنگ با رنگ سیاه کشیده بودی روی فونتش .
فکر کنم همینا واسه تنفر از ال جی کافی باشه . تازه دردسرای تهیه یک رم مناسب که موقع فیلمبرداری تیک نزنه و ناهمخوانی سخت افزاری گوشی با رمی که بعد از کلی جستجو پیدا کردم هم پیشکش !!!!!
به اینا همه اضافه کن رفتار بی فرهنگانه نمایندگی ال جی یعنی پارس کامتل که از این طرف به من گفتن گوشیت چیزیش نیست !!!!!!!! و از اون طرف زیر فرمی که بهم دادند و پرکرده بودم ، نوشت : "" گوشی ضربه خورده است . """ !!!!!؟؟؟؟؟؟؟
تازه اینم بماند که تلوزیون ال جیمون یه بار رفته تعمیرگاه و الانم باز داره رنگاش قاطی میشه و جاروبرقی ال جیمونم هرروز یه جاش لنگه .
من با این همه تعریفی که از رنوار شنیدم ، گفتم شاید گوشی ال جی خوب باشه اما متاسفانه دیدم اونم لنگه ی بقیه چیزاشه .
حالا هی از ال جی دفاع کن . من هموطنتم و اینجوری ضرر کردم و ناراحتم ، اونوقت تو از بیگانه های چشم بادمی طرفداری می کنی که اینجوری یه گوشی بی کیفیت میندازن به من و امثال من و سودشو بردن .
حالا هی بگو LG ---- Life's Good ولی به نظر من LG ------ Life Isn't Good never
Last edited by omg77; 29-09-2010 at 02:27.
در مورد گارانتی بقیه بچه ها نظر بدن بهتره.... چون من پام به گارانتی باز نشده و نمی دونم چه جوریاست
باید برنامه LG Update رو بگیری. گوشی رو با کابل وصل می کنی و برنامه متصل می شه به اینترنت و آپدیت می کنه
حجم فایلش حدود 100 مگ بود. من با اینترنت 128 کیلوبیت که زدم، حدود 3 ساعت دانلود و نصبش طول کشید
همه چیز هم پاک می شه
...................................
....................................
اینکه این گوشی خواسته های شما رو اجابت نکرده یه بحثیه
ولی در مورد خراب شدن.... من کلا نظرم اینه که خرید لوازم صوتی و تصویری و موبایل و کامپیوتر، خیلی شانسیه
گاهی وقتا یه مارک خیلی خیلی بی خود می خری و چند سال کار می کنه . گاهی بهترین مارک رو می خری و یک ماهه خراب می شه
..................................
گوشی من هم یه باگ داره که با فلش کردن هم درست نشد. در قسمت تنظیمات Date&time وقتی کشور رو می خوام انتخاب کنم، گوشی ریست می شه. هیچ کاریش هم نمی شه بکنی
Last edited by zeus_1; 29-09-2010 at 07:20.
دوست عزيز omg77 اگر بتوني نماينده تحويل گيرنده گوشي در شركت كامتل را راضي كنيد به نظرم با توجه به بعضي شباهتهاي موجود فكر كنم شما هم مشكل مادر بورد گوشي را داشته باشيد كه گفتم اگر شانس به قوبل ايراد پيدا كنيد براتون بصورت مجاني تعويض مي كنند .
من كوچيكتم داداش قصد ناراحت كردنتو نداشتم.ولي الان يخچالو اسپيلتو 2تا ال سيديو يه ال اي ديو و سينما خانگيو تمامه گوشيه اعضايه خانواده ما ال جيه
ke990.gc900.bl40.pop
هيچ كدوم هيچ مشكلي نداشتن.جي سي900 انقد از دستم از فاصله هاي دو سه متري افتاده رو سنگ
ولي هيچيش نشده قابش داغونه داغونه ولي هيچيش نشده خود گوشي مثه روز اول كار ميكنه
با تحقيقاتي كه من درباره ي رنوار كردم فهميدم يه دوربين عكاسيه كه سيم كارت ميخوره و اهنگ پخش ميكنه و انتظار ديگه ازش نبايد داشت
Last edited by Amir M.ohAma.D; 29-09-2010 at 11:11.
همه مشكلات گوشيت با يه فكتوري ريست حل ميشه الا تي وي كابل![]()
ايشون ريست هم كرده درست نشده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)