دوستان الان بهترين گوشيه ال جي چيه؟از همه لحاظ مثه ويوتي اسمارت با دوربينه رنوا
دوستان الان بهترين گوشيه ال جي چيه؟از همه لحاظ مثه ويوتي اسمارت با دوربينه رنوا
از گوشی های موجود در بازار ایران میشه اینها رو نام برد:
BL40
GD880
GC900
KM900
اين ال جي چه مرگش شده ابرو مارو داره ميبره
بچه ها عكاسي ويوتي اسمارتو با پاپ مقايسه كردين؟
پاپ ويوتيرو قورت ميده
رزوليشن پايين با دوربينه متوسطBL40
بدونه فلش وبا قيمته فضاييGD880
اينم كه الان دارمGC900
پس فعلا از سونيو سامي عقبيم
من گوشيم خراب شده. با هدفون كه اهنگ گوش ميدم صداي خواننده نمياد ولي وقتي درش ميارم خوبه. چيكارش كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
یه GC900 داریم که ورژن فریم ورش 10E هست . وقتی باهاش موزیک پخش بشه دیگه گوشیه خیلی کند میشه و کار خاصی نمیشه باهاش کرد . کیفیت تصویر برداریش هم ضعیفه . از جایی شنیدم که این مشکل با آپدیت حل میشه اما چون فریم ور دیگه ای برا ایران نیومده پس نمیتونم آپدیت کنم . یه فریم ور kdz با حجم 264 مگ هم براش دانلود کردم که ظاهرا همین فریم ور خودشه . حالا میگین چیکار کنم تا این مشکلات حل بشه ؟
![]()
Last edited by *Ali*; 24-10-2010 at 00:03.
یه نگاه به این سایت بنداز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من گوشيم خراب شده. با هدفون كه اهنگ گوش ميدم صداي خواننده نمياد ولي وقتي درش ميارم خوبه. چيكارش كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عجیبه! مطمئنی مشکل از هدفونت نیست؟! اکولایزر رو ور برو ببین درست میشه؟! اگه خیلی دیگه حاد بود ببر گارانتی مادیران خداییش خیلی حال میدن به گوشیت!!
این مشکل توی ورژن قبلی گوشی من بود که با آپدیت حل شد....البته منظورم اینه که ورژنم d بود آپدیت کردم به e و حل شد.....تصویر برداری هم که کلا از اول همینجوری بوده و بعیده حالا حالا ها درست بشه!!یه GC900 داریم که ورژن فریم ورش 10E هست . وقتی باهاش موزیک پخش بشه دیگه گوشیه خیلی کند میشه و کار خاصی نمیشه باهاش کرد . کیفیت تصویر برداریش هم ضعیفه .![]()
Last edited by Michael Ropy; 24-10-2010 at 15:26.
با هدفون سوني هم امتحان كردم. با امپلي فاير هم امتحان كردم. اكولايزر هم درسته.
خب منم که ورژنم E هست اینم تصویر :
![]()
خب شما قيد فارسي رو بزن و جديد ترين فريموري رو كه اومده نصب كن. حتما مشكلت حل ميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)