تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 1126 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276326726 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

چن واحد شدن ؟؟؟؟؟

من ديروز رفتم دانشگاه كه برنامه ي كلاسي رو ببينم ،،، تو برد زده بودن ،، شروع كلاسا از 15 مهر ، چرا اينجوريه دانشگاه ؟؟ هر دانشگاهي هر وقت عشقش ميكشه كلاسا رو شروع ميكنه ؟؟ دزفول از همين هفته سفت و سخت كلاساش شروع شدن اونوقت انديمشك كه 5دقه فاصله داره تا دزفول تازه از 15 كلاسا شروع ميشن !!‌

رفتم آموزش واسه 4 واحدي كه اضافه گرفتم سوال كنم ! اينم داستاني شده هااا‌ !! هر كدوم از مسئولاي آموزش يه جواب بم دادن ؛؛ يكي ميگفت نميشه بايد درسايي كه گفتنو ورداري يكي ميگفت ميخوان بترسونت هيچ مشكلس واست پيش نمياد !!

در آخر هم به اين نتيجه رسيدم كه تا حذف و اضافه صبر كنم ببينم سيستم خودش حذفش ميكنه يا نه !! راهنمايياي بچه هاي پي سي دقيق تر از راهنمايياي كادر آموزش هست !!‌
    سلام

تعداد واحد ها را بهتره تا حذف و اضافه صبر داشته باشید . اون موقع مشخص میشه که چقدر باید بردارید .

اگه توی حذف و اضافه هم سیستم گفته بود 20 تا بردارید شما هم 20 تا بردارید .

فقط آقاي رييس تشريف نداشتن كه ازش سوال كنم !
    سعی کنید واسه هر کاری پیش رئیس نرید . هر مشکلی که واستون پیش میاد خودش مسئول داره و باید از اون سوال کنید .

سوالاتتون را یا از کارشناس رشتتون بپرسید یا مسئول رایانه یا اموزش .

به جرات میتونم بهتون بگم تنها کسی که توی دانشگاه از هیچی خبر نداره رئیس دانشگاه هست . پس بی خیال رئیس دانشگاه بشید

سلام.به نظرتون 20واحد واسه ترم اول زیاده(4تا تخصصی+3تا عمومی)؟؟؟
    چون میخوام زود تموم کنم 20تا برداشتم ولی یه خورده دودلم....
    نظر شما اساتید چیه؟؟؟
    رشتم (مترجمی زبان)
    20 تا خیلی هم زیاد نیست چون بعضی ها 24 تا هم بر می دارن و به راحتی پاس می کنند .
    اما بعضی ها 12 تا بر می دارن و 5 واحدش را هم می افتن

میتونید 20 تا بردارید و نزدیک امتحانات که شد اگه دیدید درسی را نمیتونید بخونید یک هفته به امتحانات حذف اضطراری می زارن اونجا میتونید اون درس را حذف کنید .

اما اگه بچه درس خون باشی 20 تا را به راحتی میتونی پاس کنی .

یادتون باشه حتی 1 واحد هم پاس کنید بازم واسه خودش 1 واحده و کلی میتونه شما را جلو بندازه .

16 واحد شد ببینم اینا گفتن 15 بردارین گیر نمیدن که اخه تو گلستان تا 20 واحد میتونستی برداری.
    بچه های تهران میدونن کلاسا کی شروع میشه ؟؟؟بعد برای گرفتن کتاب رشته و درسو بگیم کافیه ؟؟؟
    راستی غذا چه جوریه ؟؟؟
    توی حذف و اضافه مشخص میشه .

تاریخ شروع کلاس ها و ساعت کلاس ها را توی برد دانشگاه می زنه .

برای گرفتن کتابها یادتون باشه نام نویسنده کتاب و انتشارات کتاب خیلی مهمه . حتما دقت کنید .

غذا بعضی دانشگاه ها خوب و بعضی دانشگاه ها افتضاح

سلام
    اقا مهدی7610 من توی این ترم یه درس دارم به نام مبانی فتاوری اطلاعات بعد من رفتم کتابش را گرفتم بهم کتاب مدیریت فناوری اطلاعات داد بعد من دیروز رفتم کلاس دیدم که کتاب استاد و یکی از بچه ها که از بچه های1-2 سال قبل گرفته بود با مال من فرق میکرد اسم مال اونا مبانی و مدیریت فناوری اطلاعات بود بعد من امروز رفتم که کتاب عوض کنم صاحب کتابخونه یه چیزی گفت ولی من درست متوجه نشدم فکر کنم گفت که برای درس مبانی فناوری اطلاعات باید این کتاب را خوند از این سوال میاد گفت میتونی از تو سایت نگاه کنی یه وازه هم برای این جریان گفت من درست نفهمیدم به این کار چی میگن و من از توی چه سایتی باید نگاه کنم ممنون میشم اگه راهنماییم کنی.
    سلام

سال 88 اسم کتاب مبانی و مدیریت فناوری اطلاعات بود که نویسنده کتاب فتحیان و مهدوی نور بود و انتشارات کتاب هم دانشگاه علم و صنعت بود

اما الان که به برنامه درسی شما توی اینترنت نگاه کردم اسم کتاب مبانی فناوری اطلاعات هست نوع منبع ازمایشی قطعی و عنوان کتاب فناوری اطلاعات در مدیریت دگرگونی سازمانها جلد اول هست و نویسنده کتاب اقای افرایم و مترجم کتاب هم دکتر حمید رضا ریاحی پوریا هست انتشارات کتاب هم خود پیام نور هست

شما باید اون چیزی که توی منابع درسی گفته شده را مطالعه کنید . احتمالا استادتون هم داره اشتباهی کتاب را تدریس میکنه .

واسه امتحان چیزی که توی منابع درسی توسط وزارت علوم گفته شده ملاک هست .

شما حتما منابع درسی سال 89 - 90 رشته خودتون را گیر بیارید توی اون اسم دقیق کتاب ، نام نویسنده کتاب و انتشارات نوشته شده و شما باید حتما حتما اون کتاب را بخونید .

واسه خریدن کتاب باید حتما اسم نویسنده کتاب و انتشارات را به فروشنده بگید .

چون سوالات امتحانی از اون کتابی میاد که توی منابع درسی شما گفته شده .

پس حتما منابع درسی رشته خودتون را گیر بیار . توی اینترنت هم سرچ کنی حتما پیدا می کنی .

توی برد دانشگاه هم حتما منابع درسی را زده برید و ببینید اسم نویسنده کتاب کیه و از کدوم انتشارات هست .

اگه توی برد هم نبود حتما برید و از واحد برنامه ریزی سوال کنید اونا منابع درسی را دارن و بهتون میگن .

آقا مهدي جواب گوو باشيد !

طبق اطلاعاتي كه من از بچه ها گرفتم چون سوالات كشوري هستن هر سال سوالات رو براساس چاپ جديد ميدن و به من گفتن هروقت خواستي كتاب بخري ببين اگه كتاب عوض نشده نخر !! ، اين امكانم هست كه اطلاعاتي كه به من دادن اشتباه باشه !

شما كلاساتون شروع شده ؟
    بله حرف شما درسته .

هر سال خود وزارت علوم منابع درسی را اعلام می کنه . شماها هم حتما باید منابع درسی رشته خودتون را توی سال 89 - 90 را پیدا کنید و نگاه کنید ببینید کتابی که معرفی شده نام نویسنده اش کیه و از کدوم انتشارات هستش .

سوالات از کتابی که واسه شما توی اون سال اعلام شده میاد .

در کل واسه خریدن کتاب اسم نویسنده کتاب و انتشارات مهمهههههههههههههههههههههه هههههههه

موفق باشید
    Last edited by mahdi7610; 26-09-2010 at 16:42.

2. 4 کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bachekermani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

سلام

سال 88 اسم کتاب مبانی و مدیریت فناوری اطلاعات بود که نویسنده کتاب فتحیان و مهدوی نور بود و انتشارات کتاب هم دانشگاه علم و صنعت بود

اما الان که به برنامه درسی شما توی اینترنت نگاه کردم اسم کتاب مبانی فناوری اطلاعات هست نوع منبع ازمایشی قطعی و عنوان کتاب فناوری اطلاعات در مدیریت دگرگونی سازمانها جلد اول هست و نویسنده کتاب اقای افرایم و مترجم کتاب هم دکتر حمید رضا ریاحی پوریا هست انتشارات کتاب هم خود پیام نور هست

شما باید اون چیزی که توی منابع درسی گفته شده را مطالعه کنید . احتمالا استادتون هم داره اشتباهی کتاب را تدریس میکنه .

واسه امتحان چیزی که توی منابع درسی توسط وزارت علوم گفته شده ملاک هست .

شما حتما منابع درسی سال 89 - 90 رشته خودتون را گیر بیارید توی اون اسم دقیق کتاب ، نام نویسنده کتاب و انتشارات نوشته شده و شما باید حتما حتما اون کتاب را بخونید .

واسه خریدن کتاب باید حتما اسم نویسنده کتاب و انتشارات را به فروشنده بگید .

چون سوالات امتحانی از اون کتابی میاد که توی منابع درسی شما گفته شده .

پس حتما منابع درسی رشته خودتون را گیر بیار . توی اینترنت هم سرچ کنی حتما پیدا می کنی .

توی برد دانشگاه هم حتما منابع درسی را زده برید و ببینید اسم نویسنده کتاب کیه و از کدوم انتشارات هست .

اگه توی برد هم نبود حتما برید و از واحد برنامه ریزی سوال کنید اونا منابع درسی را دارن و بهتون میگن .

سلام
    این کتاب فروشی من میرم نمایندگی رسمی کتب پیام نور هست و همین کتاب فناوری اطلاعات در مدیریت دگرگونی سازمانها جلد اول به من داد خودش منابع درسی را روی میز گذاشته بود و همه خودشون نگاه میکردن و من چون جدید الورود بودم و بلد نبودم خودش نگاه کرد با این حال میرم از برنامه ریزی دانشگاه هم میگیرم بابت راهنمایی هات خیلی خیلی ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

لیست منابع درسی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 2 کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fateme_rauf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شهر رویاها

پيش فرض کتب پیام نور

میشه چندتا سایت خوب واسه دانلود کردن نمونه سوالای پیام نور معرفی کنین؟؟؟؟؟؟
    Last edited by fateme_rauf; 26-09-2010 at 21:22.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام ،یکی از دوستام((فارسی عمومی چاپ 29بهمن 1386)و اندیشه 1(چاب 9 آذر1386)انتشارا پیام نورو داره.چون به کتابفروشی فعلا"نرفتم میخواستم بدونم مطالبش عوض شده؟؟یعنی منی که ترم اول89هستم میتونم ازش استفاده کنم؟؟{میدونم که باید منابع 89-90رو بگیرم }ازراهنماییتون ممنون میشم...
    *آخه نوبت چاب اولش دی 1377بوده*
    سلام

تا جایی که اطلاع دارم فارسی عوض نشده . فقط شاید جلدش عوض شده باشه . چون کتاب از این کاملتر پیام نور توی 20 سال بعد هم نمیتونه بیاره

حتما این فارسی را زیاد بخونید حجمش واقعا سنگینه .

اندیشه تا جایی که اطلاع دارم چند سال پیش عوض شد و دیگه هم بعید میدونم تا چند سال اینده عوض بشه . ولی ضرر نداره به کتاب فروشی سر بزنید و کتاب را با کتاب اونا مقایسه کنید .

اندیشه را یه کم خوب بخونید حتما میتونید یه 20 ناقابل بگیرید .

بعید میدونم عوض شده باشن . فقط شاید جلد کتاب ها عوض شده باشه .

حتما سعی کنید دروس عمومی را دست کم نگیرید و به کمتر از 20 هم قانع نباشید . چون واقعا میتونند معدل را دگرگون کنند . پس دروس عمومی را مفت از دست ندید .

موفق باشید

---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------

سلام
    این کتاب فروشی من میرم نمایندگی رسمی کتب پیام نور هست و همین کتاب فناوری اطلاعات در مدیریت دگرگونی سازمانها جلد اول به من داد خودش منابع درسی را روی میز گذاشته بود و همه خودشون نگاه میکردن و من چون جدید الورود بودم و بلد نبودم خودش نگاه کرد با این حال میرم از برنامه ریزی دانشگاه هم میگیرم بابت راهنمایی هات خیلی خیلی ممنون
    سلام

پس همین کتابی که کتاب فروشی به شما داده درسته .

چون اونها کتابهایی را میارن که توی منابع درسی اون سال گفته شده .

بازم بهتره از واحد برنامه ریزی بپرسی تا مطمئن باشی .

موفق باشی

8. 4 کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

میشه چندتا سایت خوب واسه دانلود کردن نمونه سوالای پیام نور معرفی کنین؟؟؟؟؟؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه mohsen00004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یه چیز جالب من برنامه کلاسی رو ازسایت پیام نور تهران دانلود کردم بعد موقع خوندن به یه چیز جالب رسیدم صمیمانه خواهشمندم کمک کنید این چه جوری امکان پذیره
    12-20-424-07
    انقلاب اسلامي ايران
    190
    167
    مرد
    لطفي زاد روح اله
    درس(ت): يك شنبه 08:00-10:00ف مکان: سالن شهيد عضدي
    امتحان(13_1389.10.25) ساعت : 11:00-13:00
    12-20-424-08
    انقلاب اسلامي ايران
    190
    172
    زن
    لطفي زاد روح اله
    درس(ت): يك شنبه 08:00-10:00ز مکان: سالن شهيد عضدي

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

یه چیز جالب من برنامه کلاسی رو ازسایت پیام نور تهران دانلود کردم بعد موقع خوندن به یه چیز جالب رسیدم صمیمانه خواهشمندم کمک کنید این چه جوری امکان پذیره

12-20-424-07

انقلاب اسلامي ايران

190

167

مرد

لطفي زاد روح اله

درس(ت): يك شنبه 08:00-10:00ف مکان: سالن شهيد عضدي

12-20-424-08

انقلاب اسلامي ايران

190

172

زن

لطفي زاد روح اله

درس(ت): يك شنبه 08:00-10:00ز مکان: سالن شهيد عضدي

سلام

عزیزم پسر و دختر با هم قاطی هستند . یعنی کلاس مختلطه ( اگه منظورت را درست متوجه شده باشم .)

فقط اومدن جدا جدا نوشتن

داره خودمونی میشه mohsen00004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام

عزیزم پسر و دختر با هم قاطی هستند . یعنی کلاس مختلطه ( اگه منظورت را درست متوجه شده باشم .)

فقط اومدن جدا جدا نوشتن
    سلام ازماست دقیقا منظورم همین بود خوب عین ادم بنویسن مختلطه بعدراستی بااین اوصاف کلاس میشه 380 نفر؟؟؟
    Last edited by mohsen00004; 27-09-2010 at 01:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran, tehran

پيش فرض

ميشه اينو به من توضيح بديدن چرا تاريخ امتحان رو اين جوري نوشته يعني چي 13_1389.10.25 دقيقا چه تاريخي ميشه؟
    25.10 يا 13.10 ؟ (ببخشيد سوالم تازه كاريه!)

نه بابا کمک اموزشی کجا بود .

مگه میخوای واسه کنکور بخونی . شما خیلی هنر کن همین کتابهای خودت را تا موقع امتحانات بخون . چیزی خارج از کتاب توی امتحان نمیاد که شما کمک اموزشی گرفتی . برو پس بده بگو نمیخوام .

فقط بعضی کتابها اخر هر فصل مسئله دارن که میتونی راهنمای حل و المسائل اونها را بگیری .
    ممنون خوب شد فقط واسه تخصصي گرفتم (چون من رشتم تجربي بوده و با اقتصاد زياد آشنا نيستم)
    واسه عمومي نمونه سوال بگيرم بهتر نيست؟ (واسه امتحان) و اينكه عمومي رو بهتره خودخوان وردارم يا حضوري؟ (خودخوان يا حضوري ميشه تو حذف و اضافه تغيير داد؟)

يه نكته ديگه اينكه من اين ليست منابع درسي رفتم و مال رشتم رو دان كردم ولي واسه اصول حسابداري نويسنده‌اي كه تو كتابي كه گرفتم با نويسنده اين ليست يكي نيست
    بايد اسم كتاب رو بگم يا عنوان درس رو واسه خريدن؟
    (چون اسم درس واسه من "اصول حسابداري‌"ه هست ولي عنوان "حسابداري واحدهاي كشاورزي"‌ه)

14. این کاربر از aligsm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •