تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 27

نام تاپيک: تفریحات مناسب در زمان درس خواندن [روش های رفع خستگی]

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

هرچیزی که روحیتونو باز می کنه ، برای مدتی کم هم که شده از فضای درس دورتون می کنه آرامش میده خوبه
    حالا یکی باموسیقی یکی با ورزش یکی با خواب و ... اینارو بدست میاره
    ولی درکل هر تفریحی می کنید اینطور نباشه که وقتی رفتید سر درس فکرتون هنوز مشغول اون باشه ( من تلویزیون ذهنمو درگیر میکرد)
    و یه چیز دیگه اینکه انرژیتون هدر نده و خسته نشید بهتره

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

Last Night اکثر کسانی که در آینده موفق نمی شن گرفتار شدن به این چیزاست. ( البته هر چیزی چه خوب و بد درجه داره )
    من پیشنهادم اینه که خیلی از کارها که گفته می شه همش زمانبرن و باید استراحتی پیدا کنی که زمان زیادی نخواد.
    پس تفریحی برای یه کنکور مناسبه که زمان زیادی نخاد و آرامش بخش باشه. موسیقی ملایم یا اگه قرآن گوش می کنید، یکم قرآن گوش کنید.
    خلاصه هر چی باشه زمان زیادی نبره.

3. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بله ...به خود ادم بستگی داره...من که موقع کنکور همیشه پایه بودم...
    گفتم مواظب باش از راه بدرت نکنن///

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من خیلی روشهای زیادی رو بلدم ولی ازونجائی که وسط درس خوندم یه ربع، ده دقیقه ام میشه 4 5 ساعت نگم بهتره
    فقط اینو بگم که بدترینش اینترنت هست

داره خودمونی میشه sweeti.dream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من خیلی روشهای زیادی رو بلدم ولی ازونجائی که وسط درس خوندم یه ربع، ده دقیقه ام میشه 4 5 ساعت نگم بهتره
    فقط اینو بگم که بدترینش اینترنت هست
    خواستم بگم اینترنت
    اگه زمان بندی شده باشه بهترین تفریحه!!چون اصلا احتیاجی به بیرون رفتن نداره و زیاد وقت نمیگیره از دست استرسی که بچه ها هم وارد می کنن راحتی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من خودم با اینترنتن زیادحال نمیکنم اما وقتی یه بازی جدید میاد تا تمومش نکنم پا نمیشم یعنی دیگه اصلا بازی هم نکنم منظورم با کامپیوتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

من خودم با اینترنتن زیادحال نمیکنم اما وقتی یه بازی جدید میاد تا تمومش نکنم پا نمیشم یعنی دیگه اصلا بازی هم نکنم منظورم با کامپیوتره
    به نظر من کاری رو که ذهنتو به خودش مشغول کنه خوب نیس انجام دادنش تو موقعیتی که حواست باید بیشتر به درس باشه وقتی یه همچین کاری رو انتخاب می کنی بیشتر فضای ذهنتو اون اشغال می کنه و اینم البته باز به نوع برخورد شخص مربوط می شه یه مثال می زنم از خودم من رمان بی نهایت دوس دارم و وقتی هم که یه رمان می خونم اولا نمی تونو بذارمش زمین یعنی 1-2 روز کارم می شه خوندن اون کتاب و بعدشم تا یه هفته می رم اونو تو ذهنم حلاجی می کنمو کلا می شه گفت دست کم 1 هفته تو فضای اون رمان غرق مش شم برای همین سال قبل (حتی وسطا که کلا 2 ماه هیچی درس نخوندم) کلا رمان رو گذاشتم کنار تا دغدغه ی اصلیمو کمرنگ نکنه تو ذهنم ولی خب دوستایی داشتم که 1 کتابو انتخاب می کردن هر شب 1 چند صفحه می خوندن قبل خواب تا آرامش داشته باشن خب این کار اونا رو از هدف اصلی شون دور نمی کرد و خیلی هم مفید بود...
    حالا شما هم اگه می خوایی موفق شی صادقانه فک کن ببین واقعا می تونی به محض تموم شدن زمان استراحتت بازی رو بذاری کنار (هم از نظر جسمی که بلند شی از پای کامپیوتر و هم از نظر فکری و روحی که واقعا از فضای اون بیایی بیرون) یا نه؟؟؟ اگه می تونی این تفریح خوبیه اگه نه به نظر من بذارش کنار این یه سالو

در ضمن توصیه خود من حل جدول (به خصوص سودوکو) و بازی های کوچیک فکری-نه مث بازی کامپیوتری به صورت دنباله دار و ماجرایی که فکرتو به خودش مشغول کنه- (ترجیحا روی موبایل) هست که هم تفریحیه واسه خودش و هم میزان خلاقیت و آمادگی ذهن شما رو می بره بالا که یه فاکتور مهم تو کنکور سال های اخیر هست یعنی با یه تیر دو نشون می زنی هم تفریحی می کنی و هم ذهنتو فعال نگه می داری

برای تنوع هم بستگی به روحیه و شرایط خودتون داره من خودم پاییز سال قبل که در طول روز خیلی درس می خوندم معمولا اول شب می رفتم کنار رودخونه ای که از خیابون مون می گذره قدم می زدم این کار خیلی احساس خوبی به من می داد و کلا کسل نمی شدم از درس خوندن اگه نزدیک خونه تون یه همچین جایی یا پارکی چیزی باشه که بتونی برای استراحت بری اونجا خیلی عالیه اگرم نبود می تونی یه نصف روز در هفته برای خودت در نظر بگیریو تو اون زمان بری یه همچین جاهایی حسابی انرژی ذخیره کنی واسه هفته ی بعدت

9. 2 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

فرزانه خانم فكر نمكنن اين بازي هايي كه ميگين خودشون مغز رو خسته كنن ؟ يعني بهتر نيست تفريحي انتخاب كنيم كه حداقل استفاده رو از مغز ببره ؟

برای تنوع هم بستگی به روحیه و شرایط خودتون داره من خودم پاییز سال قبل که در طول روز خیلی درس می خوندم معمولا اول شب می رفتم کنار رودخونه ای که از خیابون مون می گذره قدم می زدم این کار خیلی احساس خوبی به من می داد و کلا کسل نمی شدم از درس خوندن اگه نزدیک خونه تون یه همچین جایی یا پارکی چیزی باشه که بتونی برای استراحت بری اونجا خیلی عالیه اگرم نبود می تونی یه نصف روز در هفته برای خودت در نظر بگیریو تو اون زمان بری یه همچین جاهایی حسابی انرژی ذخیره کنی واسه هفته ی بعدت
    من كه حالم به هم ميخوره وقتي ميرم كنار اون رودخونه همه جاش آشغال ريختن و كثيفه

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

شبا بزن رادیو پس فردا گوش کن.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

خواستم بگم اینترنت
    اگه زمان بندی شده باشه بهترین تفریحه!!چون اصلا احتیاجی به بیرون رفتن نداره و زیاد وقت نمیگیره از دست استرسی که بچه ها هم وارد می کنن راحتی
    اوه اوه ،اینترنت اصلا به نظر من نمی شه تنظیم زمان داشت رو اینترنت (شاید من اراده ندارم) به نظر من همون آهنگ ملایم یا خواننده ای که آرومت می کنه بهترین راهه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •