تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 33

نام تاپيک: مشاور برای خرید mvm

آخر فروم باز rozy_1500's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ♪♫

پيش فرض

خداییش ماشین خوبیه ولی به نظر من اصلا به درد مسافرت نمیخوره
    علاوه بر ایمنی پایین و جادار نبودن ، موتور ضعیف 800 سی سی 3 سیلندری قدرت حمل ماشین تو سربالایی ها و سینه کشی ها رو نداره
    فشار زیادی به موتور میاد و موتور داغ میکنه و امکان سوختن موتور خیلی زیاده
    ولی برا شهر و رانندگی عادی عالیه
    در کل علاوه بر مزیت (کم مصرف بودنش) باید یه سری ایراد هم داشته باشه

2. این کاربر از rozy_1500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Dark.Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

به نظر من یه 111 با abs و هیدرولیک بگیرید بهتره ... شاید یه ذره کیفیت قطعاتش پایینتر باشه در عوض لوازمش خیلی ارزونتره
    فروششم خیلی راحتتره ... abs داره که دیگه خیالتون از بابت ترمزشم راحث باشه ... هیدرولیکم که هست
    یه موقع خاستین برین بیرون شهرم بهتره
    با abs و هیدرولیک و ایموبلایزر تحویل 30 روزه 8800 تومن ... رنگ قرمزشم بگیرید که زنونه باشه

4. این کاربر از Dark.Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به نظر من یه 111 با abs و هیدرولیک بگیرید بهتره ... شاید یه ذره کیفیت قطعاتش پایینتر باشه در عوض لوازمش خیلی ارزونتره
    فروششم خیلی راحتتره ... abs داره که دیگه خیالتون از بابت ترمزشم راحث باشه ... هیدرولیکم که هست
    یه موقع خاستین برین بیرون شهرم بهتره
    با abs و هیدرولیک و ایموبلایزر تحویل 30 روزه 8800 تومن ... رنگ قرمزشم بگیرید که زنونه باشه
    دیگه همه میدونن که پراید خیلی جواده.یه جورایی شده ایرانسل.بیرون شهر اگه بخوایم بریم با ماشین خودمون میریم.شتاب و اینجور چیزاشم بیشتر واسه این پرسیدم که خودم یه زمانی پشت فرمونش نشستم لذت ببرم.

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دیگه همه میدونن که پراید خیلی جواده.یه جورایی شده ایرانسل.بیرون شهر اگه بخوایم بریم با ماشین خودمون میریم.شتاب و اینجور چیزاشم بیشتر واسه این پرسیدم که خودم یه زمانی پشت فرمونش نشستم لذت ببرم.
    خب ایشون با دلیل کامل پیشنهاد دادن! و این که دلیل جواد بودن پراید اینه که تو رنج خودش بهترینه!(البته ایرانو میگما!) پس جواد بودن و کم یا زیاد اهمیتی نداره! در ضمن شما نگفته بودید که ماشینی میخوام که تو خیابونا تک باشه! ایشون هم پیشنهادش منطقی بود.

7. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خب ایشون با دلیل کامل پیشنهاد دادن! و این که دلیل جواد بودن پراید اینه که تو رنج خودش بهترینه!(البته ایرانو میگما!) پس جواد بودن و کم یا زیاد اهمیتی نداره! در ضمن شما نگفته بودید که ماشینی میخوام که تو خیابونا تک باشه! ایشون هم پیشنهادش منطقی بود.
    حالا نگفتم که mvm ماشین تکیه ولی به دلیل ضعیف بودنش جواد نشده.باز اگه دوستان عزیز از امکانات جانبیش خبر دارن لطفا بگن.

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

باک 35 لیتر
    گیر بکس معمولی 5 دنده جلو
    فرمان هیدرولیک
    دیفرانسیل جلو
    تایرهای 13 اینچ
    کولر
    قفل مرکزی
    سیستم ضد سرقت
    شیشه های برقی
    اینه های بغل برقی
    گرمکن شیشه عقب
    تایمر برف پاک کن
    برف پاک کن شیشه ی عقب
    چراغ مه شکن جلو و عقب
    بدنه و درب های تقویت شده
    بالابر خودکار شیشه ها

10. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

پراید جواد شده اما نه111 داخل و ظاهرش عوض شده کیفیت و ایمنی و امکاناتشم بیشتر شده

12. این کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

به نظر من پراید و ام وی ام زیاد تفاوتی ندارن ( چون با هر کدومشون جلو پای یه داف ترمز کنی به جای اینکه سوار بشه تف میکنه روت! )
    ما هم ام وی ام داریم ( چهار سیلندر، گیربکس دستی، سفید ) و هم پراید داریم ( صبا، بژ )
    ام وی ام هم از نظر طراحی داخلی هم از نظر طراحی خارجی ( مخصوصا سفیدش که ماشین رو بزرگتر هم نشون میده ) بسیار بسیار سرتر و بروز تر از پرایده.
    کیفیت قطعاتش از دور از پراید بهتر به نظر میرسه ولی از نزدیک وقتی ازش استفاده کنید میبینید که عمر و کیفیت قطعاتش یکم از پراید پایین تره.
    از نظر جا داری پراید خیلی جا دار تره ( صبا ) مخصوصا عقب پراید خیلی جا دار تره و عقب ام وی ام فقط به درد بچه 5 ساله میخوره، از نظر جای پا ( فقط جلو ) و بلندی قد ام وی ام جای بیشتری داره ولی صندلی هاش باریکتره و به درد آدم های چاق نمیخوره.
    از نظر قدرت و سرعت و شتاب و اینا هم که ام وی ام در برابر پراید اصلا حرفی برای گفتن نداره. ( فکر نکنم ماشینی توی ایران باشه که شتابش از ام وی ام بد تر باشه )
    از نظر امکانات ام وی ام خیلی بهتر از پرایده، ضمنا فرمان هیدرولیک ام وی ام اینقدر زیادی نرمه که حتی با فوت هم میچرخه! و اصلا این نرمی بیش از حدش دردسر سازه!
    با ام وی ام مسافرت رفتن اشک آدم رو در میاره و فقط و فقط به در تو شهر میخوره ولی با پراید مسافرت هم میشه رفت، البته بعضی ها با رنوی صد سال پیش هم مسافرت میرن که براشون فرقی نخواهد داشت. ( دلیلش عمده اش اینه که نمیتونی با سرعت بالا برونی، حالا فرض کن میخوای یه مسافت 1000 کیلومتری رو بری )
    نوع سه سیلندر اصلا پیشنهاد نمیشه، فرقون بخرید بهتره.

در کل ام وی ام یه ماشین کاااااااااااااااااملا دخترونه هست و فقط برای یه دختر مجرد خوبه که بیشتر از ام وی ام پول نداره و سرعت و شتاب و قدرت و اینا هم به کارش نمیاد. اگر من دختر بودم ام وی ام رو به پراید ترجیح میدادم.

ضمنا وقتی بنزین آزاد بشه ام وی امتون رو بیشتر دوست خواهید داشت چون با بوی بنزین کار میکنه!
    Last edited by soooot; 28-09-2010 at 03:47.

14. این کاربر از soooot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meto_895's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

این ماشین یه بدی اساسی که داره چینی است.
    کم مصرف برای خانمها بسیار عالی ولی یه جورایی مشتری اول و اخرش خودت هستی یعنی کسی ازت نمیخره
    من به شما به عنوان یه دوست پیشنهاد میکنم که اگه پراید بگیری خیلی بهتره الانم که وضع بنزین مشخص نیست دیدی فردا ازاد شد با ام وی ام اون موقع میخوای چیکنی اما اگه پراید باشه پولتو جمع میکنی دوگانه میکنیش خیالت راحت میشه
    دیگه برای مسافرت رفتن هم که پراید خیلی بهتر از ام وی ام چون هم جادار تره راحتتره

16. این کاربر از meto_895 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به نظر من پراید و ام وی ام زیاد تفاوتی ندارن ( چون با هر کدومشون جلو پای یه داف ترمز کنی به جای اینکه سوار بشه تف میکنه روت! )
    ما هم ام وی ام داریم ( چهار سیلندر، گیربکس دستی، سفید ) و هم پراید داریم ( صبا، بژ )
    ام وی ام هم از نظر طراحی داخلی هم از نظر طراحی خارجی ( مخصوصا سفیدش که ماشین رو بزرگتر هم نشون میده ) بسیار بسیار سرتر و بروز تر از پرایده.
    کیفیت قطعاتش از دور از پراید بهتر به نظر میرسه ولی از نزدیک وقتی ازش استفاده کنید میبینید که عمر و کیفیت قطعاتش یکم از پراید پایین تره.
    از نظر جا داری پراید خیلی جا دار تره ( صبا ) مخصوصا عقب پراید خیلی جا دار تره و عقب ام وی ام فقط به درد بچه 5 ساله میخوره، از نظر جای پا ( فقط جلو ) و بلندی قد ام وی ام جای بیشتری داره ولی صندلی هاش باریکتره و به درد آدم های چاق نمیخوره.
    از نظر قدرت و سرعت و شتاب و اینا هم که ام وی ام در برابر پراید اصلا حرفی برای گفتن نداره. ( فکر نکنم ماشینی توی ایران باشه که شتابش از ام وی ام بد تر باشه )
    از نظر امکانات ام وی ام خیلی بهتر از پرایده، ضمنا فرمان هیدرولیک ام وی ام اینقدر زیادی نرمه که حتی با فوت هم میچرخه! و اصلا این نرمی بیش از حدش دردسر سازه!
    با ام وی ام مسافرت رفتن اشک آدم رو در میاره و فقط و فقط به در تو شهر میخوره ولی با پراید مسافرت هم میشه رفت، البته بعضی ها با رنوی صد سال پیش هم مسافرت میرن که براشون فرقی نخواهد داشت. ( دلیلش عمده اش اینه که نمیتونی با سرعت بالا برونی، حالا فرض کن میخوای یه مسافت 1000 کیلومتری رو بری )
    نوع سه سیلندر اصلا پیشنهاد نمیشه، فرقون بخرید بهتره.

در کل ام وی ام یه ماشین کاااااااااااااااااملا دخترونه هست و فقط برای یه دختر مجرد خوبه که بیشتر از ام وی ام پول نداره و سرعت و شتاب و قدرت و اینا هم به کارش نمیاد. اگر من دختر بودم ام وی ام رو به پراید ترجیح میدادم.

ضمنا وقتی بنزین آزاد بشه ام وی امتون رو بیشتر دوست خواهید داشت چون با بوی بنزین کار میکنه!
    من که گفتم میخوام بعضی وقتها ماشین مامانمو بشینم واسه تنوع بود نه داف بازی.واسه این موارد خودم ماشین دارم.
    این ماشین یه بدی اساسی که داره چینی است.
    کم مصرف برای خانمها بسیار عالی ولی یه جورایی مشتری اول و اخرش خودت هستی یعنی کسی ازت نمیخره
    من به شما به عنوان یه دوست پیشنهاد میکنم که اگه پراید بگیری خیلی بهتره الانم که وضع بنزین مشخص نیست دیدی فردا ازاد شد با ام وی ام اون موقع میخوای چیکنی اما اگه پراید باشه پولتو جمع میکنی دوگانه میکنیش خیالت راحت میشه
    دیگه برای مسافرت رفتن هم که پراید خیلی بهتر از ام وی ام چون هم جادار تره راحتتره
    بنزین کلا هم آزاد بشه باز ام وی ام به صرفه هست.ام وی ام کم مصرفترین ماشین ایرانه.بازار خریدش درسته مثل پراید نیست ولی خیلی هم بد نیست.من تو رشت خیلی دیدم که بنگاهها ام وی امشونو سریع میفروشن.اینم گفتم که واسه مامانم میخوام و اون هم فقط واسه داخل شهر.واسه بیرون شهر خودمون ماشین داریم.بیشتر دوست دارم امکانات داخلشو بدونم.
    راستی ضبط فابریکش کاسته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •