انشالا که تا 5 سال دیگه هیچ افت فریم نداشته باشه
انشالا که تا 5 سال دیگه هیچ افت فریم نداشته باشه
دوستان قیمت هر حلقه blue ray ps3 چند هست ؟ البته میدونم بستگی به نوع بازیش داره ولی میانگین هم بگین خوبه..
راستی واسه xbox هم بلو رای هست یا dvd ؟!! شرمنده قصد خرید یکی از اینها رو دارم باید ببینم بعد از خرید به مشکل نخورم...قیمت روز و دقیقشون رو هم بگین ممنون
قيمت بازي هاي PS3 كه متغيره مثلا" COD4 رو با 12 تومن هم ميتوني بخري(شايد 2 تومن قيمتا كم و زياد باشه) چون براي 3 ساله پيشه و KillZone 2 رو با 20-25 تومن و GOW 3 رو 55-58 تومن ميتوني بخري ولي ميانگين نداره. بطور كل به سال ساخت بازي و اينكه اون بازيه چقدر خفنه يا انحصاري هست يا نه و ... بستگي داره.
X360 بازي هاش روي DVD9 (دي وي دي دو لايه) است و بلوري پخش نميكنه و HD DVD رو ساپورت ميكنه (البته يه درايو جداگانه براي پخش HD DVD نياز هست) .
!!!55-58
ماشالا قیمت!میگم واقعآ رو چه حساب بلورای قراره به درد بخوره تو ایران !
حتمآ god of war که 55 تومانه چند وقت دیگه که GT5 بیاد حتمآ قیمتش 150 تومانه!
همون XBOX خیلی به صرفه تره...بازی هر چقدر هم توپ و باحال نباشه حیفه بیشتر از 10 تومان واسش هزینه کنی..اونم تازه وقتی بدونی 2 سال بیشتر لذتش نمیمونه واست و پیشرفت تکنولوژی نمیزاره چیزی تکرار شدنی باشه....
جالب بود آقا احسان...مرسی
سلام به همه
قیمت PSP GO رو میخاستم
دوستان پیشنهاد میکنم این روزها نه چیزی بخرید و نه چیزی بفروشید ، قیمت دلار توی بازار ایران ثانیه به ثانیه داره میره بالا دلیلش هم معلوم نیست ، در صورتی که همه جای دنیا قیمتش داره میاد پایین و این یعنی اینکه هر چیزی بخواید بخرید الکی گرون میشه . یک کمی صبر کنید .
من میخواستم XBox بخرم ولی اطلاعات زیادی ندارم
با یکی از دوستام که صحبت کردم گفت Elite بگیر
حدود 400 تومن هم میخوام هزینه کنم به نظرتون :
بهترین مدلی که میتونم بگیرم چیه ؟
چه لوازم جانبی بگیرم ؟
به چه نکاتی توجه کنم ؟
و ........؟
تنها دلیلم هم قیمت ارزون بازیهای XBOX هست ولی الان تویه یه سایت دیدم که نوشته بود که Ps3 رو کپی خور میکنند
منتظر راهنمایی های شما هستم![]()
دوستانی که قیمت دستشونه یک قیمت بدن برای XBOX360 هر 3 مدل ارکد الیت و اسلیم
1 - مدل Elite
2 - اگه 2 نفره بازی میکنین یک دسته اضافی به قیمت 45 تومان و یک کابل hdmi برای تلویزون hdmi دار به قیمت 24 تومان
3 - هیچی باید jasper باشه که هست ولی مهمتر از اون خرید از یک جای معتبر
elite هست 345
arcade هست 240
New هم که خیلی کمه چون کپی خور نیست بالای 420 هست
اساتید محترم سلام
من قصد داشتم یه کنسول بازی بگیرم و داشتم در فروم xbox سیر میکردم که شنیدم PS3 ههک شده
(بازیهای ps3 رو شنیدم میشه 5 تومن یا کمتر خرید و دیگه مثل سابق نیست)
1- اگر ps3 بخوام بخرم از کجا بگیرم که مطمئن باشه؟
2- ps3 نوع تقلبی (یا غیر اصل) هم داره؟
3- ساخت کجاست؟
4- نوع 40nm تو بازار هست؟
5- هارد اکسترنال معمولی رو میشه از طریق usb برای ps3 استفاده کرد؟
6- گارانتی هم داره یا نه؟
7- الان با صرفه ترین مدلش کدومه؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)