امیر جان اون تلفنتون اسپلیتر داره ؟ اگه داره ببین ضربه نخورده ؟
چون 90 درصد اسپلیتره به مشکل خورده .![]()
امیر جان اون تلفنتون اسپلیتر داره ؟ اگه داره ببین ضربه نخورده ؟
چون 90 درصد اسپلیتره به مشکل خورده .![]()
با سلام
چه جور خش خشي ميكنه؟! منظور خش خش ديجيتالي كه يه چيزي شبيه دايل آپ وصل شدن صدا ميكنه هست ؟
اگه خش خش جوري ديگه اي هست شما سيم هاي تلفنتون رو عوض كنيد شايد اونا اتصال كردن - اگه بازم مشكل رفع نشد به سر خط تلفن بريد و كابل ها رو يه دور چك كنيد
موفق باشيد.
آره فک میکنم مشکل از اسپلیتره ...
نه تلفن مشکل نداره چون وقتی مودم خاموشه هیچ خش خش خاصی نداره !
سلام من یه مشکلی دارم مودمم tp-link td-8811 هستش ولی بعد یکی 2 ساعت اینترنت دیگه کار نمیکنه باید دوباره دیس بشم و وصل کنم.یکی به من بگه که چیکار کنم؟؟؟؟ یکی میگه ماله تنظیمات مودم هستش چجور باید تنظیم کنم لطفا کمکم کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ توی تنظیمات مودم باید چیکار کنم؟
دوستان مودم من Comtrend Ct-562 . مودم خیلی قدیمی !! میخواستم ببینم این مودم قبلیت brust داره ؟ اگه نداره مبشه یه مودم خوب با قابلیت brust در حد 30-35 بهم معرفی کنید .![]()
سلام دوستان
من اينترنتم كانكت ميشه ولي هيچ سايتي باز نمي كنه ( ping هم نميده مينوسه timed out )
مشكل از خود شركت ارائه كننده هست ؟
( اسيا تك ،مودم tenda D810R )
با سلام
دوست عزيزم مدل مودمتون اينترنال هست؟
چون اين نوع مودم ها خيلي قديمي هستن
اما اگه اكسترنال باشه به نظر جديدتر بياد
و اينكه اكثر مودم هاي امروزي كه بدون وايلرس باشن توي همين رنج قيمتي كه فرموديد هستن و brust نيز هستن
موفق باشيد.
با سلام
ايا توي اين فاصله كه ميگيد بعد از دو ساعت، يعني بدون استفاده دو ساعت ديگش قطع ميشه يا داريد كار ميكنيد و يهويي قطع ميشه؟؟
با سلام
چراغ اينترنتتون در چه وضعيتي هست؟؟
قطع نمیشه از کار میوفته یعنی نه دانلود میکنه نه سایت باز میکنه.یه بار دیس میکنی بعد دوباره وصل میکنی خوب میشه.و بیشتره موقع ها وسط دانلود از کار میفته دیگه تا دیس نکنی درست نمیشه.نمیدونم چیکارش کنم؟؟!!!
جناب joe مودم من اکسترنال ! حالا brust داره یا نه ؟ اگه نداره یه مدل خوب تو همون رنج قیمتی که گفتم بهم معرفی کنید .
Last edited by porya_spy; 26-09-2010 at 00:29.
سلام
براي تنضيمات مودم تنظيم d'link-2640 u اگر بخوام از وايرلسش استفاده نكنم با چه كار كنم تا فعال نباشه
فايلي آموزشي براي دانلودهست كه راهنمايي كلي كرده باشه و همه رو توضيح داده باشه
اگر هست بگين ممنون ميشم ضروريه
Last edited by saeid333; 26-09-2010 at 09:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)