دوستای عزیز کم کم داره فصل سرما شروع میشه بارون و اگر بباره برف در پیش رو داریم
موتور سیکلت همینجوریش تعادل نداره وای به روزی که بارون هم بباره
خیلی مواظب و مراقب باشید لی........ز نخورید
مخصوصا موتورهایی که ترمز دیسکی دارند و یکدفعه ترمز قفل میکنه
دوستای عزیز کم کم داره فصل سرما شروع میشه بارون و اگر بباره برف در پیش رو داریم
موتور سیکلت همینجوریش تعادل نداره وای به روزی که بارون هم بباره
خیلی مواظب و مراقب باشید لی........ز نخورید
مخصوصا موتورهایی که ترمز دیسکی دارند و یکدفعه ترمز قفل میکنه
سلامدوستان عمر صفحه کلاچ چقدره؟
تجربی: صفحه خوب بیشتر از 15 هزار تا میره البته به راننده هم بستگی داره و جایی که رانندگی می کنه
مثلا وسط شهر دائم باید نیم کلاچ کنید. حالا فرض کنید سربالایی و دوترک هم باشید
یک موتور یاماا که تا 19 هزار تا نیاز به تعویض نداشت
پخ!
دیدم خیلی وقته که اینجا سوتو کوره خواستم فضا عوض شه
انگار موتور سوارای عزیز مشغله شون زیاد شده
قضیه پلاک ملی برای موتورهایی که پلاک قدیم دارند کسی میدونه چجوریاست؟چجوری باید اقدام کنند؟کجا باید برند؟کی باید برند؟مدارک لازم چیاست؟چقدر خرج بر می داره؟و ....
سلام
من که مراکز خودرویی نمی دونم چی چی هست . بهر حال اینجاها رو راهور معرفی کرده که باید برید "مراكز تعويض پلاك و دفاتر خدمات خودرويي"
مدارکم ایناست :
ـــــــــــ
همسایه پهلویی از کربلا اومده پدر ما رو در آورده . موتورو بخاطر اینا و فامیلاشون چپوندم تو نهایت فاصله از درشون و بدنشو زخمی کردم . امشب رفتم سوار شم دیدم یه از خدا بی خبری سیگار رو درست وسط زین خاموش کرده !
تمام قیافه اونجر بهمین زینشه که قیمتشم بالاست . ده آخه آدم چی بگه . تازه این تموم نشده مردم آزارا رمزای صندوقای پهلوی موتورو عوض کردن . گربه های تو کوچه شعورشون از آدما بیشتره لااقل فقط روی موتور ادرار می کنن !
دقيقا منم اين مشكلو با همسايه هايه با فرهنگمون دارم البته خداو شكر خونه ما پاركينگ داره موتور فقط مورد آزار همسايه هايه ساختمون قرار ميگيره حدودا يه ماه پيش بود ديدم انقدر اين پچه نفهمه همسايمون كليد هايه كنسولو فشار داده دو تا از كليد هاش فرو رفته بودهمسایه پهلویی از کربلا اومده پدر ما رو در آورده . موتورو بخاطر اینا و فامیلاشون چپوندم تو نهایت فاصله از درشون و بدنشو زخمی کردم . امشب رفتم سوار شم دیدم یه از خدا بی خبری سیگار رو درست وسط زین خاموش کرده !
تمام قیافه اونجر بهمین زینشه که قیمتشم بالاست . ده آخه آدم چی بگه . تازه این تموم نشده مردم آزارا رمزای صندوقای پهلوی موتورو عوض کردن . گربه های تو کوچه شعورشون از آدما بیشتره لااقل فقط روی موتور ادرار می کنن !
راستي اينم موتور جديد KTM كه 2011 توليد انبوه ميشه و شركت كوير هم وارد ميكنه البته با اندكي تغير در انجين
دوستان بیان نظر بدن
بنظر شما موتوری که دنده 2 100 تا میرهدنده 4 توقع دارید چندتا بره؟ حداقل 200 یا بیشتر در صورتیکه میفرمائید 150تا --وقت کردید یه نگاه به انجین موتورتون بندازید 130 سی سی هست نه 1300 سی سی-- بازم میگم من همچین موتوری ندیدم که کیفیت و قدرتش رو محک زده باشم اما تفاوت دنده 2 و 4 خیلی کمه
و اینکه رنگ تاثیری در قیمت داره اونهم برای موتور اونهم 400 هزار تومن تفاوت قیمت رنگ!! مگه ماشینه؟ مگه چقدر رنگ پاشیده میشه روی کایت موتور که 400 هزار تومن اختلاف داشته باشه!!!!!
توی شیراز اصلا موتور ویو نیست لازم نیست بگردی همه رفتن موتور مدل موتور شما گرفتن که دنده 2 100 تا میره و دنده 4 150 تا رنگ آبیش هم اومده 400 هزار تومن اختلاف قیمتش هست بارنگ معمولیش![]()
Last edited by majid.shiraz; 24-09-2010 at 23:03.
البته اين نظراته دوستان از رويه تعصب و علاقه به موتور هست وگرنه اينجوري ميشه
گالكسي دنده دو =km100
ياماها r6 دنده دو = 450 km![]()
تا حالا سوارش شدی یا از نزدیک دیدیش؟!
معلومه نیست چون از موتور فقط فهمیدن با طرح ویو رادیسون کلاس بزارن
پس من شک ندارم تا حالا همون ویو هم سوار نشدین...
ادامه دادن بحث هیچ فایده ای نداره...
بازم میگم ماشین حساب با دیدن فرق داره...
هه هه!
از یکی که خریده بپرس یا برو نمایندگی جهانرو...
این ساده ترین کاره!
همون ویو هم اولاش رنگ قرمزش قیمتش بیشتر بود محض اطلاعاینو نمی دونم که اینجینش فرق دشته یا نه چون امکانات همون بوده...
راستی مودناس واسه چینه ...
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)